|  | 
| 
 beşiktaş için hiç ağladınız mı..? evet arkadaşlar beşiktaş için hiç ağladınız mı? | 
| 
 evet ben ağladım..beşiktaşın cimbomu yenıp şampıon olduğu maç...hatta sergenden hatırlarsınız :):):) | 
| 
 tabikide kadikoy panteri EZİKBAHCE 3 - KARTALIM 4 | 
| 
 Çok ağladım hangi birini sayayım. Ama ilk yarıda ağladığım ama maçın sonunda güldüğüm de çoktur. Çok küçüktüm 7-8 yaşlarında gibi... Sanıyorum bir Bursa maçıydı maç 2-0 dı ilk yarı ve ben evi birbirine katmıştım gözpınarlarımda yaş kalmamıştı. Babam, ağlama ikinci devre hallederler dedi ama yatıştırmadı tabi. Maç sonunda Beşiktaş 3-2 aldı ve çok mutlu olmuştum. Diğerlerinide hatırlıyorum ama maçları birebir hatırlayamıyorum. Birde Barcelonayı yendiğimiz maçta yeni açıktaydım hüngür hüngür ağlamıştım. | 
| 
 evttt coookkk  cok uzakta oldugum icinn :( yakin olamadigim icin okadar cok agladimm kii | 
| 
 ne zman güldük ki... | 
| 
 bende çok aglayanlardanım | 
| 
 Sevinmek için sevmedik... | 
| 
 bu konuyu açmam için bana fikir veren arkadaşım murata çok teşekkür ediyorum... ( caracas) | 
| 
 Alıntı: 
 ya oyle deme bak şimdi yıne ağlayacam:):) beşiktaş çoook ağlatıyo zaten bırde sen yapmahttp://www.besiktasforum.net/forum/i...ons/icon10.gifhttp://www.besiktasforum.net/forum/i...ons/icon10.gif | 
| 
 bjk. gs. 100 yıl şamp. maçı elimi gözüme attığımda yaşardığını farkettim | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 ayy herkes için inşallahhhhhhhhttp://www.besiktasforum.net/forum/i...ons/icon10.gifhttp://www.besiktasforum.net/forum/i...ons/icon10.gif | 
| 
 evet en son porto maçında:( | 
| 
 ortaokul yıllarım ağalamakla geçti:) sonra ne gelirse senden gelsin deyip bıraktım ağlamayı:D | 
| 
 yaa şimdi hatırladım...liverpoolu inonude 2-1 yendığımız maçta da gozumden yaş gelmıştı haaa:):):) | 
| 
 bi de noumanın türkiyeden ayrılışını izlerken dayanamadım... | 
| 
 aaa nouma dedinde onun bide nihatın gidişinde ağlamıştım:(nihatta ağlamıştı canım benim | 
| 
 :joyman:hergün ağlıyorum | 
| 
 Sevinçten ağlamıstım genelde hüzünleri içime atıyorum | 
| 
 Alıntı: 
 bak guzel yaklaşım..yenılınce bende dışa yansıtmam .......... | 
| 
 7/24 365 gün 6 saat hatta her 4 yilda 1 ağlıyorum sevinci ile üzütüsü ile  | 
| 
 çok ağladım ama en çok liverpool maçında yenildiimizde sinirden ağladım..:( | 
| 
 offf aglanmazmı yaa  bende bizim bursada kocaeli bjk kupa maçı vardı gözümün önunde 4 gol yemıstık o zaman aglamıstım | 
| 
 Nasıl ağlamamış olabilirim.Hala alınan her mağlubiyet sonrası gözlerimden yaşlar dökülmese de dokunsalar ağlayacak gibi oluyorum.En çok ağladığım bir maç var ki onu hiç unutamıyorum.48 maçlık serinin son bulduğu 2-0 lık Gençlerbirliği maçı...Hala aklıma geldikçe üzüldüğüm bir maç. | 
| 
 ağlamammı ya! fevzi ıska geçip şampiyonluk gittiğinde çok ağlamıştım | 
| 
 ne guzel ama beşiktaş için yanı takımımız okdar sevıyoruzkı herkesın gozu yaşarıyo sevınç yada uzuntuden.... | 
| 
 off cok ağladım tarihi galibiyetlerde sevinçten tarihi maglubiyetlerde ise üzüntüden  en son porto macında aglamıstım umarım bundan sonra mutluluk gözyaşları dökeriz | 
| 
 çok.......... | 
| 
 çooookkk ağladım çok geceler uyuyamadım | 
| 
 ben hep ağlıyorum....ağlamam içinde illa bi yenilgi yada bi olay olmasınada gerk yok BEŞİKTAŞım ile ilgili bi haber yada bi video izlediğim zamn bile ağlıyorum...  ama bu aralar hatırladığım en kötü ağlamam liverpool maçı sonrasıydı:(:( | 
| 
 bizim tek aşkımız olan karakartal o bazen ağlatır bazen güldürür ama yanlız kaldığımda hep yanımdaydı onun için ağlamak ne kelime ben beşiktaş için ölürüm | 
| 
 Alıntı: 
 tebrıklerrrr | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 ben liverpoola attıgımız 2inci golde hıçkıraga boguldum ama bu çok gsl bir duygu..... | 
| 
 bıgün sevındıgımı görmedımkı adam akıllı bı maç alırıız ıkı maç kaybederız gelde yanma ağlama | 
| 
 bu aralar hep aglıyoruz | 
| 
 hayal meyal hatırlıorum fb bjk kupa maçı vardı fb kazanmıştı kupayı aldıklarında kuzenmle yarım saat aralıksız ağlamıştık çok önmli bi kupa sanıp :D en çok o zmn ağlamışımdır heralde :D | 
| 
 en son porto maçında deli gibi hüngür hüngür ağladım | 
| 
 Ağladım ße aßi...:'( c€yhun. | 
| Türkiye`de Saat: 05:45 . |