![]() |
Kısa Boylu Erkekler Daha İyi Koca Oluyor Kısa boylu erkekler daha iyi koca oluyor *Uzun boylu erkekleri 'karşı konulmaz' bulan kadınlar, evlilik söz konusu olunca kısaları seçiyor. Araştırmalara göre, kısa boylu erkekler daha güvenilir oluyor. *İngiltere'nin ünlü gazetelerinden Daily Mail'de çıkan bir habere göre, kadınlar kendilerinden kısa boylu erkeklerle evlenmeyi tercih ediyor. *'Mükemmel erkek' denince akla uzun boylu, esmer ve yakışıklı tipler gelmesine rağmen, yapılan araştırmalar bu inanışın, 'ideal koca' tanımına uymadığını gösteriyor. İşte isapatları! Hollywood çiftleri arasındaki boy farkı da, İngiltere'de yapılan araştırmayı doğruluyor. Uzun yıllar evli kalan Tom Cruise ve Nicole Kidman çiftinde, Kidman'ın boyu eski eşinden bir hayli uzundu. Kidman evlenmek için kendinden kısa bir erkek seçerken, sadece flört amaçlı olarak uzun boylu yönetmen Steven Bing'i tercih etmişti. Tom Cruise'un yeni sevgilisi ve müstakbel eşi Katie Holmes'un da ünlü aktörden uzun olması, onun ideal bir koca imajı çizdiğini kanıtladı. Bu tezi destekleyen bir diğer ünlü çift ise Penny Lancaster ve Rod Stewart oldu. 'Kibar olmuyorlar' Daily Mail gazetesinde yayımlanan araştırma sonuçları, çelişkili bir gerçeği de ortaya çıkardı. Araştırmaya katılan kadınların çoğu, uzun boyluları daha seksi bulduklarını açıkladı. Polonyalı antropolog Dr. Boguslow Pawlowski, bu çelişkiyi şöyle yorumladı: "Uzun boylu erkekler kendilerine daha çok güvenir ve daha sosyal olurlar. Ancak, kibarlıkları tartışılır. Şiddet içeren tavırlar sergileyebilirler. Bu yüzden kadınlar evlilik söz konusu olduğunda güven veren kısa erkekleri tercih eder." kaynak: milliyet |
benden koca olmaz ozmn :D |
kısadan kazıt acaba ne kadar 1,75 kısamı uzun muu her ikisi içinde geçerlimiii:D:D:D |
meriç senden hiç bi halt olmas olm :D |
Alıntı:
|
Meriç bizim hiç şansımız yok kardeşim. :) |
Alıntı:
|
186 boy var ewde kaldım o zaman ben |
desene ben yandım boy 1,82 benden koca olmaz içmeye devamm:cheers: |
avrupa yakasında kapıcı nın lafı geldi şimdi aklıma "güdük ama muhabbeti iyi" :D |
Alıntı:
ufalda cebimde gezdirim seni :D |
Bence De böyLe bişey war ama herkes için geçerLi değiL korkmayın :D:D MeseLa benim için uzun oLması Lazım düşünemiyorum benden kısa birini yanımDa :):):):):) |
valla araştırmalarda yadsınacak gibi değil,dikkate almak lazım :) |
:) kendımden kısa boylu erkek yada benım boyumdakı erkek hıc ılgımı cekmıo :) sevgılı yada koca dedıgın senden uzun boylu gosterıslı olacak :D:D:D:D kızmayın sakın |
Alıntı:
|
Alıntı:
ne kızcaz canımm yaa o sizin kaprisiniz ama bak bize asla ve asla ya kısa yada uzun olcak diyımuyuz uzunda olsa kısada olsa kadın kadındır |
Alıntı:
ben alacam seni kuzum dert etme sen;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
cüce yha :D |
erkek uzun boylu olmak |
192 cm ben napayım ? :D |
yo kızlar sız aldanmayın yaa erkek dedığın uzun boylu olur bı ortama gırdığı zaman dıkkatlerı çekmesı lazım...aynı benım gibi :D |
bosuna dememişler çivi'nin de boyu kısa ama yaptıgı isleve bakın :D:D:D |
1.86 cm o zman yandıkk...Aşık da olamaz uzun boylular şimdi :):) |
ne alaka yaa..ben uzun boyluu sewerim..:D:D:D |
Alıntı:
|
ne sacmasapan bi araştırm a bu yaa.adamları işi gücü yok,ugrastıkalrı şeye bak :) yazılanların tumu ssallamaaa :) |
bende koca olur ozaman 1.67 :biggrin::biggrin: |
Arastirma ne der orasi ayri konu ama Kizlarin cogunlugu uzun boylu erkekleri arkadas veya es olarak seciyorlar ayni sekilde erkelerde kendilerinden kisa olan kizlari seciyorlar zaten yorumlara bakildiginda bayan uyelerinde uzun boylu erkekleri tercih ettikleri goruluyor |
Kızlara müstehak demekki kötü koca :) Ya yazanlarsa hep uzun boylu erkekler nedense :) Bizim forumun yönetim kademesi de hep kavak gibi maşallar bu iksdırim çıkmış işte nasıl çıkmışsa :D |
demek kadınlar kendilerinden kısa erkeklerle evlenmeyi tercih ediyomuş bu söylenen bende mecburen olucak galiba 1,78 boy olunca :) son erkek arkadaşımda benden 9 cm kısaydı :( |
Alıntı:
|
yalan haber :D:D |
Alıntı:
yok yaa ben topuklu giymiyodum o zaman :) hem 1 sene sonra ayrıldık sebep boy farkı değildi yani :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
yoo çokta rahat dolaşıyoduk hem neden yazıkmış çocuğa anlayamadım futbolcuydu belki o yzden kısa kamıştır boyu |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ya hadı uzundan koca olmaz anladım ya uzundan karı olurmu :D benımkı çok uzun :D |
Türkiye`de Saat: 15:09 . |