![]() |
sarışının zekası:D(özellikle erkekler bi bakın) GAZİNODA iki görevli sıkıntıdan patlamış bir şekilde rulet masasında dikiliyorlarmış...Derken içeri fıstık gibi bir sarışın girmiş, masaya 10 bin dolar koymuş veee; ?? "Baylar, umarım sizin için sorun olmaz ama, ben çıplakken kendimi daha şanslı hissediyorum" diyerek oracıkta çırılçıplak soyunmuş...Sonra elindeki zara öpücük kondurmuş ve;Haydi tatlım, bana yeni kıyafetler lazım?? diye, zarı fırlatmış...Ve, Evet!.. Evet!.., Kazandım!..?? diye, sevinç çığlıkları atarak iki adama sarılıp öpmüş, kıyafetlerini toplamış, masadaki bütün paraları almışve koşa koşa gitmiş...İki adam da bakakalmışlar...Biri "vaovv" demiş, "ne kadındı be... peki kaç atmıştı ?" Öteki cevap vermiş; "Bilmeem..." KISSADAN HİSSE: Bütün sarışınlar aptal değildir ama bütün erkekler erkektir:D:D:D |
süper ya :D koptum valla burda :D |
:D:D:D hehe güzelmiş genelde bütün sarışınlar aptaldır derler ama arada istisna çıkıyomuş demek:D:D |
hahahah hiç te komik değil ben inanmam böyle sarışınlara :D |
Manyak yaaaaa |
Alıntı:
acı ama gerçek di mi veysel:D |
Alıntı:
|
evet butun sarışınlar değil aptallık aslında neyseeee anladın sen onu meltem :D:D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
inanmıyormusun ben öyle değilim ya :D :D :D :D |
ehh biraz abartılı ama güzel bir sarışın var işin ucunda:) |
çakma sarışındır o :D:D:D aslında esmerdir kesin |
Alıntı:
eh biz esmerler cin gibiyizdir:D doğru dedin özü esmerdir kesin:D |
yorumsuz ! :D |
şu açtığım konudan utanıyorum:D |
Alıntı:
|
ehjheuheuhe :D erkek işte ne beklersn:D |
İrfan abi selpak lazım mı? :D:D |
hah semra ile bende geldik tam oldu:D:D |
SEMRA;İRFAN ,RAMAZAN mahşerin 3 atlısı, ama Meltem siz tadı yok yaaa... Semracım bana selpak değil çarşaf lazım,ööyle bi dyguandım vallaa.. |
he valla Ramazan, bizde geldik tam oldu :D:D İrfan abim sadece mutluluktan kaynaklı duygulanmalar olsun hayatında, Allah ağlatmasın abim :) Bu arada Mahşerin 3 atlısı konusunda sana katılmamak elde değil abi :D:D |
Aaa...Alpler ablamı da unutmayalım...:D:D |
-yakarım uleyn:D:D |
Evet İrfan abi, ablam nerede kaldı? :D gelir birazdan ablamda, eli kulağındadır :D:D |
nereyi yakıyosun Ramazan? :D sakin ol :D |
mahşerin 3 atlısı değilmiyiz,yakıyoz işte başka ne yapcaz:D |
çook duygulandıım... |
duygılanma İrfan abi, yakmaya gidiyoruz :D:D |
Gidelim valla ,siz olun yanımda ,Romayı da ,Parisi de ,Newyork u da,Rejkawick i (o da nerden çıktı ?) yakmasam ne oliim... |
yakarız uleyn:D |
Yakarız tabi :D:D kimse durduramaz bizi :D |
:D:D:D inceden dokundurmuşsun :D:D |
gidin bakalım ... Demek beni aranıza almamak haa .... Söndürürüm uleynnnnnn :D |
aptal zaten aptaldır sarışın olmasına gerek yok aslında... adamlar çıplak sarısınlara bakıyor dıye bı teoride yok önemli olan çıplak hatun görmek (: |
bana bakın banaaaa!!!ben olmadan kimse bişey yakamaz tamammı:Dbide benim konumda:Ddağılın eleeeyyn:D bidahada kibritti çakmaktı çakmaktaşıydı:Dvb.şeylerle oynamayın:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Meltem ha sen yakmışsın ha biz yakmışız :D:D Farkeder mi? :D |
Alıntı:
evet semracım sende haklısın ha siz ha ben,lanet olsun bugün tuhafım kendi kendimi feshediyorum:D |
eee ıııımmmm şeyyyy yok yavf :D |
Türkiye`de Saat: 21:20 . |