![]() |
tümer ortada kaldı:D http://image.haber3.com/haber/87129.jpg Tümer ortada kaldı Yurtdışında kulüp arayan Tümer Metin büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor. 16 Ocak 2008 10:15 Askere gidişini ertelemek amacıyla yurtdışında kulüp arayan Tümer Metin büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor. Almanya ve Yunanistan'da bazı kulüplerle temasa geçen Tümer, bütün çabasına rağmen hâlâ takım bulamadı. |
tamam bizdeyken çok önemli bikaç maç aldırdı falan ama gidişini kimse unutamaz...o yüzden beter olsun... |
beter olsun |
ohhhhhhhhh iyi olmuş |
yürü askere tümeeeer |
herkes hakettiğini yaşarmış... |
:D versinler şunu şırnağa akıllansın it |
Beterr oll tumerr beter olll tüüümerr... |
çok üzüldümm:D:D:D |
kestirsin kurtulsun askerlikten yırtar:D |
Alıntı:
Bu iyi fikir :D |
:) sadece gülerimmm... zuhaaa |
bizi karşına almayı sen seçtin BeTeR oL !! |
yürüüüüü askere ezik tümör:D......... |
canın cehenneme bu yakında askere gitmemek için öbür tarafa geçer ne de olsa huyu düşmana siğinmak |
bin beter olsun |
aldınmı tümer ......'yı |
beter ol emı git baska bir takıma sakatlanda daha kötu ol |
beter olsun... :D |
pembe tezkere pembe tezkereee haydii askereee :D:D:D |
bunu askerde döver bjk li ler :D bak bunu da bu raya yazıyorum sırf ondan korktugu için gidemiyo ohhh be beter ol lan hırt :D |
olacagı budu her turk gencı gıbı askere arkadan ell sallarız :D |
ALLAH daha beterını versın basına ! |
beter ol şeerrefsizz |
bu adamı arkasından bi tek azize el salar :D:D:D |
Gö Tümer inş. kulüb bulamazsın.Komutanın da inş. koyu bi bjk lı olur |
iyi olmus |
vatan hayini ******** nasıl rahat ediyosun doğuda ki askerler ne şartlar altında görev yapıyor kaldı ki sen kaç gün yapacan ve yaptığın yerde kim bilir neresi olacak sen bir ********sin |
:D :D :D |
Alıntı:
yakışır ama he :D |
ooohhhh ii olmuş daha beter olsun inaşallah |
kartal olarak yaşamak varken ezikliğe özendi ezik oldu al işde böyle kalırsın ortada ohh ne kadar iyi olmuş sana çok sevindim |
oo tümere müstahak askerden kaçanın sonu böyle olur o demek ki askerden kaçıo yane ben türk deilim demek istioo |
Geçen sene Beşiktaşa gol attıgındaki sevincini asla unutmayacagım. Beter olsun!! |
rezill ii olmus |
Satılıkmış TÜM sevgilER....ohhh ii olmuş:dancing2: |
hah başlığabak nekadar doğru zaten o orta malı idi başlıkta bunu anlatıyor zaten üstü kapalı bir şekilde |
tümerin gidişine üzülmüştüm ama kendisi için kötü oldu |
Alıntı:
|
ya i.nelik yapmasın buda yeter ama |
Türkiye`de Saat: 22:26 . |