![]() |
Ünlülerden Kimler Beşiktaşlı Bildiklerimizi Paylaşalım Bu topicte ünlü kişilerden kimler beşiktaşlı bildiklerimizi yazalım... |
hülya avşar demet akalın reha muhtar abdullah gül okan karacan yılmaz erdoğan ece erken hakan altun mustafa sandal serkan balbal tamer karadağlı ebru şallı yılmaz erdoğan kaya çilingiroğlu aklıma geldikçe eklerim. |
hakan altun ece erken |
Alıntı:
|
Neco Peker Açıkalın |
ertem şener güntekin onay |
tamer karadağlı abdullah gül hülya avşar özgür ozan rahmetli barıiş akarsu hakan altuğ mustafa sandal ece erken bu kadar aklıma geldi |
YALIN |
Gülşen Vahe Kılıçaslan Fatma Girik neco Kenan Işık Hilmi Topaloğlu Mustafa Keser KARTAL Tibet Çağla Kubat Birol Güven haluk Levent Ege Feriidun Düzağaç ( En Ateşlisi Bence ) Cem Özer Haykoo |
***ATATÜRK*** |
EN BÜYÜK BEŞİKTAŞLI ATATÜRK |
valla hepsini yazmışlar bana birşey kalmamış :D |
en büyük beşiktaşlı http://img.blogcu.com/uploads/huseyink_ataturk.JPG |
bertug cemil |
Bülent İnal, Şevval Sam,Fatih Kısaparmak. |
onların dışında aklıma gelen bi tek pamela WAR |
karargah gurubu var rapci konserde vermişlerdi beşiktaşa |
kayahan |
kayahan galatasaraya beste yapmamışmıydı nasıl beşiktaşlılık bu |
kayahan gsli. 100.yılda bizimkisi bir aşk hikayesi şarkısını kullanmamızdanda rahatsız olmuştu |
okan karacan :D |
ceza |
siz yazmışsınız bana bi ben kalmışım :Dmeltem var burda beşiktaşlı:Dkendi çapımda bi ünüm var:D en önemlileri feidun düzağaç bence içlerinde bide ben tabi:D |
CEZA avrupa yakasınn tanrıverdisii SARP APAK dierlerinn hpsi söylenmiş zaten:congrats:insanalrın tipinden belli oluo yaa bjkli olduuu....:party: |
haykom cepkinim:D:D:D |
peker açıkalın:D:D |
hikmet çetin celalettin cerrah |
nalan mustafa keser kaya çilingiroğlu cenk oray güntekin onay gökhan tepe |
yanlış bilmiyosam demet akbağ ve bülent arınç birde rahmetli turgut özal.. |
bunların hepsini düzenleyip bi yere toplasanız çooook güsel olur yönetici arkadaşlar size sesleniyorum :) |
arka sokakLarda dizisinde 2 tane :) cocuk var birde Layt seLami isimlerini bilmiyom :) |
ahmet necdet sezer ve afacan cocuk havuc son olarakta pakistan basbakanı var ismini hatırlayamıyorum |
güntekin onay ve rahmetli gündüz tekin onay.... |
Tuba Büyüküstün, Mehmet Aslantuğ, Bendeniz. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yalın,tuba unsal |
atatürk gülşen murat başeskioğlu ece erken hakan altug okan karacan demet akalın nalan zeynep yalın şimdilik bunlar aklımdakiler :) |
kutsi |
Ufuk Yıldırım. Bide bizimkilerdeki katil adını unuttum:D |
Türkiye`de Saat: 05:32 . |