![]() |
Ailenizden Kimler Başka Takımlı ? Babam:Fenerli Küçük Oğlan Kardeşim:Fenerli Küçük Kız Kardeşim:Galatasaray lı Annem:Fenerli VEYSEL YAVAŞ : BEŞİKTAŞLI :D EEE SİZDE DE VARDIR MUTLAKA BAŞKA TAKIMLI |
ben=beşiktaşlı babam=beşiktaşlı erkek kardeşim=gs li annme=gs li |
aileyi bırak tüm sülale fener ağırlıklı birazda gs li biraz ts lii bütün sülalede tek beşiktaşlıyım dayılarımla amcalarımla oğullarıyla hep kavga ederiz :D |
babadan küçük kardeşe kadar tek aşkımız beşiktaş valla süper oluyo herkesin bjk li olması ama 2 eniştemde ezikbahçeli ve uyuz oluyırum onlara:):):) |
annem : fenerli babam =beşiktaşlı(koyu) Kız kardesim =beşiktaşlı VE tabiki en fanatigi ben UuRCaN |
ailede tek beşiktaşlıyım gururlu onurluyum:) |
kocacığım ve kızım Fenerbahçeli |
annem :hiç anlamaz Babam :karagümrük Kız KArd. : Gs den dönme bjk |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Babam BEŞİKTAŞLI Annem Bizi kızdırmak için Galatasaylı Ablam BEŞİKTAŞLI Kardeşim BEŞİKTAŞLI TABİ Kİ BEN BEŞİKTAŞKLI |
ailecek beşiktaşlıyız çok güzel bi duygu :) annem pek takım tutmaz ama bjk liyim diyo işte saolsun |
anne: Beşiktaş baba: Beşiktaş k.kardeş:Beşiktaş ben:Beşiktaş baba tarafı silme Beşiktaş anne tarafımda sadece ufak teyzem ezik fb li. kuzenleride Beşiktaşlı yaptım sonuç:çekirdek aile tam takır geniş aile:asgari fire :) BEŞİKTAŞ ULAN!! |
hiç biri fanatik değildir benden başka ama; babam:gs annem:TÜRKİYE:D:D ablam:gs ablam:fb ablam:bjk ben:bjk kardeşim:bjk kardeşim:bjk |
babam ve erkek kardeşim:=fenerli :( kız kardeşim ve bennn tabi ki BEŞİKTAŞLIYIZ...:D |
baba:gs anne:gs erkek kardeşim :gs ben: BEŞİKTAŞ |
ailenecek beşiktaşlıyız baba tarafımdada öle ama anne tarafı mahalesef gs fb yi tutuyor :argh: |
babam=ankaragücü:D annem:fenerbahçeli(ama bjknin maçlarında bizden çok o tezahürat yapıo:Dnasıl fenerli bende anlamadım:D) ablam ve bende tabiki BJK liyiz yani bizim ailede doğru yolu bulan ablam ve ben:D |
Ailede herkes doğru yolda :D = BEŞİKTAŞLIYIZ= :) |
biz alayına ailecek gidiyoruz:D:Dkayıp yok 4'te 4 beşiktaşlıyız hepimiz.... |
annem fb kardeşim gs babam ts |
Annem, babam, abim, kardeşim ve ben:) Hİç firemiz yok:) Hepimiz BEŞİKTAŞ lıyız:) |
11 kişilik bi ailem var şükür firemiz 3 tane sadece:D1 ablam gs 2 abim fb li burda pek gösteremesemde babamdan bile fanatiğimdir... |
annem ve babam ezikbahçeli tek ben beşiktaşlıyım |
ailede tek fuboldan anlayan benim.tuttuğum takımdan belli.aslında sülalede de bu konudan anlayan tek benim.fener ağırlıklı bir sülalede beşiktaşımın tek savunucusuyum.sülaleyi ben kurtarıyorm ben olmasam kalitesi çoookkkk düşük bi sülalem olacaktı.benim sayemde insan içine çıkacak halleri var |
Babam Eskişehirsporlu Annem Takım tutmaz :)) Kız kardeşim Beşiktaşlı Tabiki bende Beşiktaşlıyım Eşim galatasaraylı :viking: |
tabiki herkes Beşiktaşlı. hele bi başka takımlı olsunlar.............:argh: :D |
babam:gs li ablam:gs annem:anlamaz kardeşim:bjk |
babam BJK ' li Abim BJK ' li Annem BJK' li BEn ÇARŞILI' yım ..!! bu alemde kral ÇARŞI ..!!! fazla söze gerenk yokk!! |
babam : ezikbahçeli annem : ezikbahçeli erkek kardeşim : cinconlu kız kardeşim : Beşiktaş lı eşim : cinconlu |
annem ve ablam fb kardesi gs babam ve ben BEŞİKTAŞ... |
annem:trabzonspor lu :D babam:fanatik gs li kız kardeşim : fb li Ben ise beşiktaşıyım gururluyum...!! ailede aynı takımdan olan iki kişi yoq anliycagınız:D |
aile değil sulale besıktaslı:vroam: olumune |
bizim bütün aile bjk li hatta amcam ve kuzenim de biz beşiktakli olmadık beşiktaşlı doğduk!!!! |
allahıma şükür herkes beşiktaşlı başka şansları yok benimle başa çıkamazlar sadece yengem ezik oda sesini çıkaramıo kendi çapında işte:D:D |
babam =bjk abim=gs annem =tutmaz ablam=bjk ben =bjk |
bızde herkez BESİKTASLIIII....... |
babam=fb annem=fb ablam=fb :):) |
Babam FENERLI ANNEM FENERLI benden baska 3 kardesim daha var onlarda FENERLI Bende BESIKTAS'li :D |
babam=fb annem=gs ablam=gs kardesim=beşiktas ben=tabiki=BEŞİKTAŞŞ. KOCA AİLEDE 2 TANE NORMAL TAKIMLI VAR :D:D |
Türkiye`de Saat: 00:39 . |