![]() |
Onur arkadaşım Sarı şeker Sema ile facebook üzerinden tanışıp konuştuktan sonra bizlerle bu paylaşımda bulundu. Kendisine bu paylaşımı için teşekkürlerimi sunuyorum. Çok yakında kendisini foruma üye yapacağına da inanıyorum. |
teşekkürler onur. bu arada staddaki resim güzelmiş bende istiyorum:D |
Teşekkürler , ama harbi sarı şekermiş. :D |
Başarılarının devamını dileriz. |
üye oldum.herkese selamlarrr..ama semra diil semaaaaaaaaaaaaaaaa :( |
facebook kullananlar Sarı Şeker sema Fan Club'a üye olabilirler..searchten bunu yazınca gruba ulaşabilirsiniz..şimdilik herkese iyi geceler.. |
hoşgeldin,sefalar getirdin foruma:) |
tesekkurler |
Alıntı:
|
Gerçekten tam bi şeker=)teşekkürler Onur=) fotoğrflar çok güzel=)ayrıca handan gbi bn de stattaki fotoğrafından istioummmm=) |
Alıntı:
|
hoş geLdinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :) |
hoşgeldin şeker, bu ne güzel süpriz:D |
Sarı Şeker sema hoş geldin forumumuza . |
sarı şeker Sema hoşgeldin aramıza=) bn de hemen üye oluyorum facedeki fan gruba:) |
|
Alıntı:
|
ben bile şaşırdım arkadaşlar evet bizler gibi beşiktaş aşığı olduğunu öğrendim ve irtibata geçtim ve nihayetinde face de tanıştık :) |
hosgeldın... |
helal olsun onur...başarılarının devamını dilerim...bu arada hoşgeldin sema... |
hoş geldi sarı şeker sema umarım sende bizim gibi buranın bağımlısı olursun bağımlı kelimesi kötü alışkanlık olarak algılanmasın tabiki |
foruma hoşgeldiniz. |
Bizlerle güzel vakitler geçirmen dileğiyle iyi forumlar Hoşgeldin...:congrats::congrats::congrats: |
yorumlarınla forumda daim olsun inşallah... |
Çok seviyorum kendilerini .. Forumumuza güzellik kattılar gelerek =) |
tüh facebooku da geçen gün silmiştim...haberim olsaydı silmezdim facebookumu eeehehhe:) |
bi forma bi insana bu kadar mı yakışır?? :)programı da kendi gibi çok şeker... :P |
aramıza hoşgeldin.. başarılarının devamını dileriz.. |
paylasım ıcın saoll |
aramıza h.g |
Yuvaya Hoşgeldiniz Sema :) |
sema hosgeldin. umarım sürekli burada görürüz seni :) |
hoşgeldin ii forumlar inş bizle ii vakit geçirirsin |
sarı şeker in programı başladı arkadaşlar radyo d de müsait olanlar dinlesin bakalım:D |
Alıntı:
foruma hoşgeldin vj lik hayatında başarılar . |
Eylem güzeli ve Köyün delisi ayrıca veysel ünlü oldugunuz :) bütün türkiye sizi tanıyor artık :) |
az önce reklamımızı yaptı sağolsun :D |
Alıntı:
|
çok tatlı ya=) |
Türkiye`de Saat: 22:03 . |