![]() |
Eline sağlık |
'Uyan artık uyan' -Düşler tek gerçeklik demiş Poe,rahat bırak beni '(tanımlanamayan sesler)' -Acıktın sanırım.. '(tanımlanamayan sesler yüksek desibelde)' -Sus! 'Umut bile umutsuzca geliyor artık sana..' -Sen,ben dediğin biziz biliyor musun?!' 'Tekil,çoğul kişilerde kaybolmuşsun tatlım kayıpsın,karanlıksın..' -Biliyorum,bildiklerimi söyleme bana 'Bilmediğin ne var bilmiyorsun ki..Sana yeni bir sen lazım..cesur olan bir sen..' -Cesurmuşum eskiden.. |
Hamamlar ikiye ayrılır! Erkek ve kadın olmak üzere. Hatta farklı günlerde güzide hamamlarımız ayrı günler yapmaktadırlar. Hamam deyince ayrıca aklıma Şener Şen ile Kemal Sunal'ın Tosun Paşa filmindeki hamam sahnesi geliyor. Pot kırmalara teşne çakırkeyif yüreklere serpilen "Hayır" cevabıdır güzel denen şey. Hem o saatte bizim hamamda ne işimiz var? Ayrıca hamam dediğin yer sıcak. Her ne lebıran jeymsse efenim. Sözlerime burada son verirken hanımefendi için yazdığımı belirtir O'na layık olamasa da bir şiir ile son hitabımı yapmayı arzular şelale menkıbesinden ederim/yaparım/dikerim/dürterim... spor kıyafetlerle cahideye girmeye çalıştın mı hiç? gırand çerokilere bakakalıp "neler oloyor?" dedin mi hiç? herkeŞlere gider yapıp "olur o kadar canım nasıl olsa merdiven gibidir bu kendini mütemadiyen şiir zanneden şiir" gibi yorumlarda bulundun mu hiç? yaa hanımefendi... ne başlıklarda ne baharda tat mı kalmış ki, bizde de kalsın... baharlar bile çocukluğumuzdaki gibi değil...koşmaktan yorulup kafamıza ucuz gazozları dikemediğimizden belki de.. ayrıntıları, detayları, dokuları özlemedim desem...haksızlık etmeyeyim kendime...özledim! |
yatağın başını pencereye, sağını duvara bitişik nizam konuşlandırırsan solundan kalkman kaçınılmaz olur... ben bugün bunu gördüm.. oysa yapılabilecek başka bir tercih daha var, her zaman olduğu gibi.. mekik çekermişcesine harekete başlasam, başım ağır gelse ve "kemiksiz" diye tabir ettiğimiz atletik bir vücuda sahip olan nadia comenachi gibi mekikten taklaya geçsem.. ve hareketimi tamamladığım zaman dolabıma selam versem... aletli olur artistik olur cimnastiğe meyilli olsaydı bünye neden olmasın diyorum hala.. yataktan solundan kalkacağına on puan al... gel gör ki artistik cimnastik namına dilimi burnuma bile değdiremiyorum..neden.. çünkü atlet giymiyorsun ya ondan... hasta olursun atlet giymezsen.. bronşit, grip, nezle olursun, atletik olmadığın için güne sol yanından başlarsın... işlerin ters gider ve kronik psikopat olursun... tersinden yıkamak güzeldir... bir takım harf ve işaretler kaybolmaz, solmaz tshirt üzerindeki; bu sayede vermek istenilen mesaj hedef kitleye sağlıklı bir şekilde ulaşır.. burada önemli olan sudaki kireçtir... allah muhafaza rezistansı kireç bağlarsa, direnç gösteremezsiniz kirliliğe... tersinden yıkamak güzel ama tersinden kalkmak öyle mi.. genellikle sol taraf olduğu öngörülen bu taraftan kalkmamak için yatağın sağ cenahını duvara yaslamanızı salık veririm...ya da hiç kalkmamanızı.. |
cok güsell ... |
Tüküren hayvanın adı neydi.. Hah... Lama.. Lamalarla devekuşlarını severim.. Neden diyecek olursanız.. Devekuşuna neden boynun eğri diyer sorarsan ukala ukala sana cevap vermez...Öyle bakar..Elinde bayat ekmek varsa onu gagalar sadece... Lama da zaten devenin akrabasıdır ama çok da eğri büğrü bi tip değildir..Samimi dir (dir burada dahi anlamında olduğu için ayrı yazdım düzeltmeye üşendiğimden değil) Ukalalık yapmaz ama ukalalığa çok kızar... lama..lar (lar da burada çoğul dahi anlamında) kendi aralarındaki bazı dingil lamaları cemiyet hayatına sokmaktan imtina ederler doğal olarak.. Tabii serbest dalgalı kur rejimine devam etme konusunda ortak fikir birliğine sahip partiler, ekonomik program açısından farklı söylemler geliştirme mevzuunda başarısız addedilebilirler...Ups..Şu televizyonun sesini kısayım bi dakka.. Ne diyodum... Haa evet sonra aşifte bana dedi ki.."ben BMW den başka arabaya binmem... Hummerin nesi var canım...manyak işte... .............Ups ne lamalardan mı bahsediyordum... Hadi len ne laması saçmaLAMA.... |
çok komiksiniz haaa :D |
bende saçmaliyim :D Tir tir dondum :D Kafayı delirmiş :D |
http://img104.imageshack.us/img104/7515/lamadd7.jpg http://img387.imageshack.us/img387/2903/lamasfd1.jpg Kameraya bakmayın, artistik poz verin biraz. ayrıca arada sirada gülümseyin. Devamlı şaşırmış lamalar görmek istemiyoruz. lamanın şaşırmayanını istiyoruz. Yaşasın saçma lamalar. |
küresel ısınmaya değil birasal ısınmaya sözüm; ver elini nişantaşı diyerek hoyrat gönlümü eğlendirmek istediğim o puslu ve nemli günlerin güneşi; dediğim o ki, insanın içini kıpır kıpır eden şarkılar vardır ya, hani bir yoldan geçerken, hani köprü trafiğinde durup kalkarsın ya birden, hani emniyet kemerini takma telaşı duyar ya insan ivedilikle trafik kolisini görünce; işte böyle günlerden biri daha biterken, ey aşk nerdesin güzel yerdesin sen her yerdesin tamam da nerdesin? sözleri kaşlarımın arasından domdom kurşunu ile girdi, bütün nöronlarıma zerk etti coşkuyu.. nörüyon lan dedim içimdeki kıpırtıya.. ama adı kaybedenler kulübü, tıklım tıklım ağzına kadar dolu, kaybedenler kulübüne girmek üzereyken iri kıyım bir amcam tuttu omuzumdan.. sen yeterince kaybettin mi kendini diye sordu.. hayır bir tanıdığa bakıp çıkacaktım zaten, girmeden hafiften güzel olmuştum.. malum bir votka saatlerce dans, nakit kayıpları görmeyecek kadar cepten tüketmiştim zaten.. haciz edilmiş 3+1 gayrımenkuldu.. kimi karıncıkları dolmuş sodaya hasret, kimi kulakcıkları sağır.. velhasılı kelam ey aşk nerdesin.. dur dedi bekçi baba benim, bu aldığınız hava adem döndü sonra havva’ya hımm ne güzelmiş bu elma adem bilmedi düşündü sonra elma değil bu yediğimiz galiba ayva bahar meyvesidir ayva, yediğini anlamazsın zaten.. sonra gelir tadı.. zor işlermiş zar 1-1 gelmiş, tan ağarırken ten istemiş.. hep yek derken sek içmek, otururken değil de kalkınca fena yapar bünyeyi.. kalktığın mevsimlerde ortakulak-çekiç-örs-üzengi ve yarım daire kanallarından bağımsız bir denge kurarsın, kalktığın mevsimler seni "o" hale getirir... ama gel gör ki; üzerine oturduğu nahiyesi ile dağları devirmeye muktedir olan bünye, dünyanın uzaktan kumandasının üzerine oturduğunu ancak ses çok çıkmaya başladığı zaman anlar.. ama o anlama süresinin başında aptallaşır.. baktığı ekrandan değil de başka biryerden gelir sanki ses.. o değil de; birasal ısınma diyorum.. mavi gezegeni tehdit ediyor.. buna bir sorun bulsun devlet |
Türkiye`de Saat: 08:32 . |