![]() |
Forumumuz Üyelerinden Şahnur Babasını Kaybetti sahnur : belki tanımazsınız daha yeni üyelerden .ama ben çok ii tanıyorum . çok sevdiğim arkadaşımdır. 27.04.2008 pazar günü babası ani kalp krizi sonucu vefat etmiştir . Birkez daha başın sağolsun şahnur . . sigara kalbe giden damarları tıkamış . içenler varsa azaltmalı hemen bence . bende az içiyorum fazla değil . |
ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN KARDEŞİMİNDE BAŞI SAĞOLSUN |
çok saol veysel konu için |
babamla hergün kavga ediyoruz bırakması için sigarayı:(... Allah rahmet eylesin arkadaşım..tanışmıyoruz ama başın sağolsun |
Arkadasım Basın saolsun allah kolaylık versin ailene ve sana Mekanı cennet olsun... Eger elimizden gelen birsey varsa söle yapmaya çalısırız forum olarak... |
sadece babalarınızla daha çok vakit geçirin ben çok vakit geçirdim ama bana onlar yetmio suan herşeyim elimden alınsa birtek babam yanımda olsa diorum ama olmıuyo nese ya uzatım hepiniz saolun |
Alıntı:
Tekrar Topragı bol olsun |
Başın sağolsun arkadaşım. Allah sabır versin size uzun ömür nasip etsin.. |
Başın sağolsun, Allah rahmet eylesin... |
başın sağolsun arkadasım Allah rahmet eylesin Allah sızlere uzun ömürler versin.. mekanı cennet olsun... |
Babasına Allahtan rahmet, kardeşime başsağlığı ve sabır dilerim.. Çok zor olsa gerek. :( |
başın saolsun mekanı cennet olsun |
allh rahmet eylesin başın sağolsun... |
Başınız saolsun.Allah taksiratını affetsin .. mekanı cennet olsun.. Bizim diyebileceklerimiz sadece bu kelimelerle sınırlı ama siz bol bol dua edin kendisine .. |
başın sağolsun şahnur.mekanı cennet olsun...derken...biliyormusun şuanda ezan okunuyor...toprağı bol olsun allah sabır versin:( |
başın sağ olsun arkadaşım şuanki durumda nedenirki kelimelerin kifayetsiz kaldığı şu anda söylenecek tek söz allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı dilemekten başka bişi gelmiyor elden allhın takdiri ne gelir elden |
Allah rahmet eylesin Yakınlarına da baş sağlığı ve Allahtan sabır diliorm |
Allah rahmet eylesın.basın sagolsun |
Kendisine Tanrıdan Rahmet Yakınlarına Sabır Diliyorum... |
allah sabırlar versin basın sagolsun |
Her nefis ölümü tadıcıdır. Kıyamet günü elbette ecirleriniz eksiksizce ödenecektir. Kim ateşten uzaklaştırılır ve cennete sokulursa, artık o gerçekten kurtuluşa ermiştir. Dünya hayatı, aldatıcı metadan başka bir şey değildir. (Al-i İmran Suresi, 185) İNŞALLAH hepimiz ateşten uzaklaştırılan ve cennete sokulan kullardan oluruz . ALLAH rahmetini cümlemizden eksik etmesin başın sağolsun kardeşim bir isteğin arzun ihtiyacın olursa lütfen çekinmeden bizlerle paylaşabilirsin Babanın mekanı cennet olur İNŞALLAH ailenede sabır versin yüce mevlam saygılar sevgiler ŞAHNUR ... ALLAH a emanet olun İNŞALLAH |
başın sağolsun... |
ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN KARDEŞİMİNDE BAŞI SAĞOLSUN |
basın sagolsun mekanı cennet olsun. |
başın sağolsun canım,teselli sözü bulamıyorum gerçekten çok acı.bir an kendi babamı kaybetmiş gibi oldum dayanılacak gibi değil.allah sabır,geride kalanlara ömür versin. |
ALLAH RAHMET EYLESİN |
başın sağolsun...:( |
başın sağolsun... allah sabırlar versin... |
ALLAH RAHMET EYLESİN.. |
Başın saolsun Arkadaşım allah sabır verisn |
mekanı cennet olur inşallah...allah dayanma gücü versin.yanında olan tüm sevdiklerine ve sana,birlikte yaşam bağışlasın... |
Başın saolsun sana ve ailene sabır dilerim.. Mekanı cennet olsun.. |
Allah sabır versin, üzüntünü paylaşıyorum . Başın saoulsun . |
kardeş başın sağolsun geride kalanlar sağolsun mekanı cennet olsun |
başın sğolsun şahnur allahtan rahmet yakınlarına sabır dilemekten başka yapacak hiç bir şeyimiz yok her canlı birgün ölümü tadacak önemli olan rezil olmadan kimseye muhtaç olmadan hayırlı ve selevat götürerek ölmeyi allah bize nasip eğlesin amin |
Başınız saolsun arkadaşım yaa :( Allah sabır versin. |
Allah rahmet eylesin arkadaşım.Tanışmıyoruz ama başın sağolsun:( |
Allah rahmet eylesin başı sağolsun arkadaşın |
Başın sagolsun kardeşim,mekanı cennet olur inşallah. |
geç oldu ama başın sağolsun |
Türkiye`de Saat: 01:56 . |