![]() |
Beşiktaşlı Ünlüler YILDIRAMAZ BİZİ MUSALLA TAŞI ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ BİZ BEŞİKTAŞI!! ÇARŞI FENERE KARŞI Beşiktaşlı Ünlüler ;
BAŞKA BİLDİĞİNİZ İSİMLER VARSA LÜTFEN SİZDE YAZINIZ |
Büyük harf ile konu acmıyoruz İyi forumlar... |
HÜLYA AVŞAR hem fenerbahçeli hemde kırıkkaleli biriyle beraber olduğu için azledilecek bir müessese olsa beşiktaşlılığının alınması için müracaat edecem..o kadar yani |
bu ünlülere çok teşekkür etmek lazım çok iyi bi takımı tutuolar!!!!!=) |
bu ünlüler bi beste yapmadı ama bjk ye fenerliler yaparken biz ......... bktk çarşımız var dedik beste yapsalar tam bjk li olurlar :p |
musatafa sandal bjkmize beste yapmıştı arkadaşlar haydi hisset şarkının sözleri onun hem siz takmayın o f5 lere beste yapanları onlar adam deil zaten http://www.besiktasforum.net/forum/i...ons/icon12.gif |
EN BÜYÜK BJK |
baska unlu yok kı :D olanlarda besıktaslıymıslar helal olsun..... |
Teşekkürler görmemiz iyi oldu ;) |
kurtlar vadisindelki memati gurkan uygun oda koyu bjklı dır |
ARKADAŞLAR SİZİN BİLDİĞİNİZ İSİMLER VARSA YAZMAYI SAKIN UNUTMAYIN :dancing2: |
süleyman seba ile musatafa kemal atatürk yeter bizee ama diğer ünlülere tşk edriz |
joyjoy teşk eğer oraya ekleme şansları varsa eklesinler hemde en başa alemin kıralı MEMATİ |
özge özberk ;) ayrıca levent üzümcü ezikbahceli gecende ezik tv de gördüm rol geregi besiktaslıymıs |
vay şebo da teo da bjkli vay helall |
Sagoyla Cezada bjkliymiş bilmiyordum Bu arada Saygı değer Bjkli Barış Akarsu yada Rahmetler diliyorum. |
Bengü var arkadaşlar o da güzel beşiktaşlılardan biri :) |
sagonun hangı takımlı oldugu kesın bellı deıL ;) |
haykooooo cepkiiiinnnn :D:D: |
Mustafa Denizli, Murat Başesgioğlu |
SAGOPA KAJMER hımm:D:Dbilmiyodumm... |
helal olsun bjk lılara!!!ünlüler bile hangi takımın tutlacağını iyi biliyolarrr!!!!!!!!!;) |
yaşar ipekle aysun kayacı bjkli diiller sanırsam |
Alıntı:
|
Sn.Abdullah Gül |
murat başaran memati ,abdülhey,karahanlı,hikmet çetin,hayko,peker açıkalın,ben |
NURİ ALÇO :D:D |
ISMET INONU DE BJKTASLI SAQNIRIM VE BI DJ VARDI TOMBIK BIRSEY HATTA BUZ DANSINA KATILMISTI ODA BESİTAŞLI |
Asi'm de Kartal :) |
bilgi içn teşekkürler ;) |
kerim tekin,ece gursel, ayrica cine5 teki bir spor programinda esra balamiri izlemistim ailem fenerli sadece ben besiktasliyim diyordu Kalbi beşiktaş icin atan herkese tesekkur ediyor ve saygilarimizi iletiyoruz |
ben :D |
Ünlü kalmadı ki hepsi doqru yolda... |
yonja lodi |
peker açıkalın da beşiktaşlı bildiğim kadarıyla |
burhan altıntop |
Alıntı:
|
eee..ben varım diicem ama kabul etceniz mi ?.. |
Alıntı:
|
nuri alço da bjkliymiş helal olsun be |
Türkiye`de Saat: 05:58 . |