Alıntı: Explorer´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 674147)
Alen'i severiz yada sevmeyiz..karakteride beni hiç alakadar etmez..hayatımda 2 defa el sıkıştım bidahada görürmüyüm bilmiyorum..ama iyi bir tribün lideri olduğu ve tek el hareketi ile 35 bin kişiyi susturduğu aşikar...:)...Çarşı mantığı ile anlatmak yerine BJK TV'de hepimizin memati diye bildiği gürkan uygur ile sohbette söylediklerini söylemek daha mantıklı:)...
"biz kimseden daha fazla yada daha az beşiktaşlı değiliz...hepimiz aynı şeye üzülür aynı şeye seviniriz...ama bu semtin insanı içli dışlıdır takımla...beşiktaş bir semt takımıdır ve bizde burada yaşıyoruz...insanların anlamak istemediği şey şu:olayların içinde olmak farklı yanında olmak farklı uzaktan izlemek farklı"
ÇARŞI biziz...ÇARŞI hepimiziz...ÇARŞI-ANKARA...ÇARŞI Gaziantep...bunların hepsi ÇARŞI...ÇARŞI'yı o semtte yaşayan insanlardan ibaret görüp bedava bilet alanlara indirgersek küfretmeye başlarız:)...ÇARŞI kimsenin malı değil..Beşiktaş taraftarının ta kendisi...hani şu ingilterede 8-0 dan sonra bile bağıran...evinde gözyaşı döken...dışarda formasını giyip gerine gerine gezen:)...sorunumuz ÇARŞI RUHU denen şeyi kurumsallaştırmaya çalışmak...bu bir kurum kuruluş değil bir ruh...Alen'i severim ve saygı duyarım...rakip takım taraftar grupları üzerindede etkinliği olan bir adamdır..sözü dinlenir...ÇARŞI'dan kasıt o ve çevresindeki insanlarsa...ben severim ama isteyende küfredebilir kendi fikridir:)...ama ÇARŞI'ya değil şahıslara | EVET BE KARDEŞİM BENDE İZLEDİM SÜPER PROGRAMDI YA.
PEKİ BJK TV DEN KARAKARTAL FORUM'UN KALDIRILMA SEBEBİNİ BİLİYORMUSUN?
TÜM MEDYA EZİK.KARAKARTAL FORUM DADA ALEN DOĞRULARI SÖYLEYİNCE DE EZİKLERİN MEDYA GÜCÜ YA DA EZİK MEDYA PROGRAMI KALDIRTTI. |