![]() |
Beşiktaş mı? Aşk mı? Biriyle tanıştınız ve birlikteliğiniz başladı... bir süre sonra onun febeli veya geseli olduğunu öğrendiniz ne yaparsınız? Tekrar ediyorum AŞIKSINIZ...! |
Basıma geldi böyle birsey benim 3 yıl cıktıgım 1 kız vardı geseliydi cıktıgımda bilmiyordum daha sonra ögrendim ona BEŞİKTAŞ lılıgı asılamaya baktım ve olduda 1.5 yıl sonra BEŞİKTAŞ lı oldu ... |
yani 2 sinden de vazgecmedim :D:D |
:) erkek arkadaşım geseliydi ve fanatik boyutundaydı.. o beni dönmem için zorladı ben onu.. sonuç AYRILIK :) tamam sebep o değildi ama yinede etkisi olmuştur :) :) :) |
valla bence ikiside:D..mümkünse fanatik Beşiktaşlı kız bulmak lazım:D...galatasaraylıya belki bir derece ama fenerliye tahammülüm olmuyor...olmadımı öyle kız arkadaşım oldu...ama fanatik değillerdi...bana fanatik muhabbeti yaparsa dayanamam heralde...elbette aşktan vazgeçmek için bir sebep değil başka takımı tutması birinin...ama olmasada iyi olur...tartışma çıkacağı kesin...aslında seçim yapmak çok zor...ben sinirden kolumu kırabilecek kadar Beşiktaşlıyım...kalpte kırarım heralde refleks anında...mümkünse Beşiktaşlı sevgili nasip et Yarabbim...amin:D |
Alıntı:
walla bu konuda insanlar biraz şanssız fanatik BJK li bir partner benimde tercihim olurdu onun için duana AMİN le destek veriyorum :D |
aynen ya al bende de okadar tartısmaya girdimmi acayip sinirleniyorum kendimi tutamıyorum kesin kırardım kız arkadasımı gerci simdi ye kadar fanatik yokdu iclerinde ama en iyisi bi BEŞİKTAŞ ' lı bulmak |
kesinlikle:D..amin:D |
benimde gs li ve fb li kzı arkadşalarım oldu ama ikisindende vazgeçmedim bjkli kızlarda oldu beraber maç izleme olayınıda ben kabul etmedim çünkü maç sırasında aşırı sinirli ve pskioya bağlıyorum ve kız arkadaşıımın benden küfür vb gibi şeyleri duymasını pek istemiyorum ama hangisi diye sorarsanız önce beşiktaş derim :D dünyada kız cok ama 1 tane beşiktaş var :D:D:D |
Alıntı:
uuuuuuu kız arkadaşın duymasın :) |
Alıntı:
|
erkek arkadaşım gs'liydi ama hiç sorun yaşamadık derbilerde bile!benim ne kadar beşiktaş aşığı olduğumu biliyordu yeri geldiğinde oda beşiktaş'tan yanaydı ama sorun yaşasaydım tercihim tabiiki beşiktaş olurdu ağır basıo:):) |
Tercihimiz elbette Beşiktaş tan yana... ya paşa paşa doğruyu bulup Beşiktaş ı destekleyecek, yada hayatımıza girmeyi bırak, yanımızdan bile geçmeyecek... hee aşık olunursa gerçek anlamda.. bunun için mücadele edilebilir. ortayı bulmak adına.. |
Alıntı:
:congrats::congrats::congrats:bencede |
valla benimde başıma geldi ama o febeliyi bjk-ts maçına götürdüm avaz avaz bjk diye bağırttırdım.lay lay bile çekti ama yine olmadı kanım almıyo.çok tartışıyorduk bu yüzden. tek aşk beşiktaşk. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
feci psikolojik baskı yaparım,zorla değil belgelerle örneklerle farkımızı gösteririm, ki hep böyle olmuştur:) sonuç olarak : Başka takım tutan kız arkadaşım HİÇ OLMADI ... ayrıca 3-5 günlük aşklara değişmem ömürlük sevdamı.karşımdaki insan da ömürlükse ve kararlarından ödün vermicek kadar fanatikse, yapacak birşey yok..kardeş kardeş yaşarız |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ee ne yapalım mecbur bırakıyorlar. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
valla erkek arkadaşım fanatik fenerli ama çoq kısa zamnda öğrendi saolsun böle bi secime beni zorlamaya kalkmıo:D:Dallahtan:D |
Alıntı:
|
aşk ile beşiktaş aşkını ayırmak lazım. beşiktaştan ne bir erkek için ne de başka birşey için vazgeçmem.. tercihime saygı duyduktan sonra sorun değil, onun için sorunsa bu onun yanlışıdır. yanlışın olduğu yerde aşk da biter:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
:congrats: kardeş kardeş yaşama fikrini tuttum :) |
Allahdan diger takımların dişileri sizin gibi deiller o kadar tutkulu deiller takımlarına hemen kolaylıkla takımlarında vaz gece biliyorlar... :D:D:D |
neyse artık geçmişte kaldı iki aşk arasında kalmalar bir daha mı bir febeli asla. |
insan insan yaşamak fikrine evet ama bir fenerliyle kardeş kardeş yaşamam ben:D...o noktaya kadar katılıyorum aynen:D. |
Alıntı:
Febeli talibim var.. aynı şirketteyiz mümkün mertebe köşe kapmaca oynuyorum... ya ciddi ciddi itici geliyor ne kadar da tipi düzgün olsa... |
Alıntı:
|
vallaha ben 3.5 yıl biriyle çıkmıştım o zamn küçüçktük aramızda bu sorun olmamıştı ayrılmıştık şu an yine çıkıyoruz ve bu konuda görüşüldü geseli kendisi ben beşiktaşı bırakamam dedim ve saygı gösterdi zorlamadı yani |
Alıntı:
doğru yolu bulmuş bir arkadaş işte:D..tanıştınmı..ne mezunusun ne iş yapıyosun demeden direk fenerlimisin diye soracaksın:D |
Alıntı:
Babamda vermez zaten endişelenme :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
:D uzaktan bile tahammül edemezken......... MÜMKÜN DEĞİLLL |
Türkiye`de Saat: 08:29 . |