![]() |
Alıntı:
|
erkek arkadaşım gs'liydi ama hiç sorun yaşamadık derbilerde bile!benim ne kadar beşiktaş aşığı olduğumu biliyordu yeri geldiğinde oda beşiktaş'tan yanaydı ama sorun yaşasaydım tercihim tabiiki beşiktaş olurdu ağır basıo:):) |
Tercihimiz elbette Beşiktaş tan yana... ya paşa paşa doğruyu bulup Beşiktaş ı destekleyecek, yada hayatımıza girmeyi bırak, yanımızdan bile geçmeyecek... hee aşık olunursa gerçek anlamda.. bunun için mücadele edilebilir. ortayı bulmak adına.. |
Alıntı:
:congrats::congrats::congrats:bencede |
valla benimde başıma geldi ama o febeliyi bjk-ts maçına götürdüm avaz avaz bjk diye bağırttırdım.lay lay bile çekti ama yine olmadı kanım almıyo.çok tartışıyorduk bu yüzden. tek aşk beşiktaşk. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
feci psikolojik baskı yaparım,zorla değil belgelerle örneklerle farkımızı gösteririm, ki hep böyle olmuştur:) sonuç olarak : Başka takım tutan kız arkadaşım HİÇ OLMADI ... ayrıca 3-5 günlük aşklara değişmem ömürlük sevdamı.karşımdaki insan da ömürlükse ve kararlarından ödün vermicek kadar fanatikse, yapacak birşey yok..kardeş kardeş yaşarız |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 14:12 . |