![]() |
Sevgilinize Nasıl Hitap Edersiniz? Sevgiline Nasıl Hitap Edersin??? Bakalım aramızdan sıradışı tipler çıkacak mı :) |
Güzelim Canım Aşkım Bir Tanem vs.. :) Aklıma ne gelirse sölerim kasmam :D |
aşkım canım balım:p... sinirlendiğim zaman üstüne basa basa adıyla hitap ederim ama:D...tek bir şey söylemek güç ya...karşımdakinin bende uyandırdığı hisle alakalı olur genelde...saçlarıyla,gözleriyle alakalı ne bileyim:) |
:) sevgilime ismen, sevdiklerime canım :) |
gonuşma lan diye... |
kadınım |
Alıntı:
uuuuuuuuuuuuuuuuuuu güzeldi :) |
bal böceğim,puf böreğim falan olabilir mesela:D |
erkeğim:D:D:D:D:D |
askimusum küçük askimusum |
kadınım lafına hitaben şakaydı tabi:D:D duruma göre adlandırırdım olsaydı mesela topluluk içindeyken hayatım,canım derdim yalnızken aşkım sinirliykende adı neyse adıyla basa basa üstüne oda sinirlensin diye;) |
Aşkım kelimesi lisedeyken etkiliydi :) şimdi bana tuhaf geliyor söyleyenleri duyunca :) :) |
birde "sevgilim" diye bir kelime varki başlı başına facia:D |
bazen askitom bebeşim sinirlenince allahın cezası eger ondan bişey isticeksem askım askım die:) |
Alıntı:
EVET O SEVGİLİM ÇOK GICIK.HELE BİRDE SEVVVVGİİİİİİLİİİMM DİYE UZATINCA DAHA DA GICIK OLUYOR.... :D:D:D |
pamuk prensesim derim |
kralıcem derım :D |
bebem , gıcığım , öküzüm , beyinsizim , salağım , gerizekalım . . . :D :D :D böle abi :D işine gelirse :D |
pepito |
valla ben üç dört ay kendimi zorladım isminin dışında herhangibişey söyleyebilmek için ama olmuyo |
genelde bitanejm ama aslıında ağzıma ne gelirse:D |
ruhum,canımın ta kendisi,hasretim,herşeyim,bi de böceem :) |
'leyn sopalık' die :D |
Alıntı:
bunları yazmışımda hiç uyguladımmıda yazmışım bende anlamadım:D:Dgaliba bunadım:D:D |
duruma göre beyzadem, sevdiğim, can içim, hayatım vs:) |
gülüm,aşkım...sevecekksen bir ömür..sevmeyeceksen hiç bulaşma..sevgi çiçekten çiçege konmak degildir..SEVGİNE..AŞKINA ..sahip çık..şair in dediği gibi Seviyorum Seni Seviyorum seni ekmeği tuza banıp yer gibi Geceleyin ateşler içinde uyanarak ağzımı dayayıp musluğa su içer gibi Ağır posta paketini neyin nesi belirsiz telaşlı, sevinçli, kuşkulu açar gibi Seviyorum seni denizi ilk defa uçakla geçer gibi İstanbul'da yumuşacık kararırken ortalık içimde kımıldayan birşeyler gibi Seviyorum seni Yaşıyoruz çok şükür der gibi. |
Alıntı:
bir ömür sevecek insan sayısı kaç??????? erkeklerimiz de aldatıyor, kızlarımız da... bu zamanda kimseye güvenmiyorum walla! |
Seviyorum Seni Seviyorum seniekmeği tuza banıp yer gibiGeceleyin ateşler içinde uyanarakağzımı dayayıp musluğa su içer gibiAğır posta paketinineyin nesi belirsiztelaşlı, sevinçli, kuşkulu açar gibiSeviyorum senidenizi ilk defa uçakla geçer gibiİstanbul'da yumuşacık kararırken ortalıkiçimde kımıldayan birşeyler gibiSeviyorum seniYaşıyoruz çok şükür der gibi. |
esmerim bidanem |
güvenmek yürekte ..aldatmak ise dildedir...sevmekse bedenindedir.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
şirin tosbaamm |
Canım Balım :D |
açıkcası şu ana kadar ki sevgililerime hep farklı birşeyler söylemişimdir...ama en özeli en sevdiğim kişiye ÖZÜM derdim... |
aşkı mbitanem canım fıstık bebeğim zuzumm kuzum balım bal dudaklım güzel gözlüm bitanesi sevgilim kadınım karıcıgım :D daha vardır bunalrı hatırlıyom uzun zamandır girmedide kimse :D |
ömrüm,bitanem,anlamım,erkeğim,balım |
sevgilime sevgilim derim |
hatun yada karıcım die arada aşkım bitanem fln:D |
Türkiye`de Saat: 23:08 . |