![]() |
ne zaMan aşıksın :) NE ZAMAN AŞIKSIN!.. * Onunla aynı ortamdayken görmezlikten geliyor ama etrafta olmadığı zaman çaktırmadan gözlerin her yerde onu arıyorsa; evet.. Ona aşıksın.. * O an yanında seni her zaman güldüren biri daha olduğu halde senin gözlerin ve bütün dikkatin hala ötekinin üzerindeyse; evet.. Ona aşıksın.. * Gittiği yerden seni arayacağını söylediği halde telefonun bir türlü çalmıyorsa ve 'acaba sağsalim oraya vardı mı?' diye için içini yiyor da sabırsızlıkla telefonun çalmasını bekleyip dualar ediyorsan; evet.. Ona aşıksın.. * Başkalarının upuzun maillerini ondan gelecek kısacık bir not için okumadan silip geçiyorsan; evet.. Ona aşıksın.. *Bir yere gitmen için sadece onun orda olması yeterliyse; evet... Ona aşıksın... *Yapmaktan çok hoşlandığın şeyler bile onsuz tatsızsa; evet... Ona aşıksın * Durmadan 'hayır, o sadece iyi bir arkadaş' diyorsan, ama bir araya geldiğinizde, o tanımlanamaz çekimi hissediyorsan; evet.. Ona aşıksın.. Ve bu yazıyı okurken gözünde biri canlandıysa; işte... Ona aşıksın... :):):) |
Ve bu yazıyı okurken gözünde biri canlandıysa; işte... Ona aşıksın... :smile::smile::smile: yok vallahi kimse aklıma gelmedi :D |
* Onunla aynı ortamdayken görmezlikten geliyor ama etrafta olmadığı zaman çaktırmadan gözlerin her yerde onu arıyorsa; evet.. Ona aşıksın.. :(:(aşığım... |
* Onunla aynı ortamdayken görmezlikten geliyor ama etrafta olmadığı zaman çaktırmadan gözlerin her yerde onu arıyorsa; evet.. Ona aşıksın.. Ve bu yazıyı okurken gözünde biri canlandıysa; işte... 2 kız canlandı gözüme 2 sinede aşığım :(:( |
Durmadan 'hayır, o sadece iyi bir arkadaş' diyorsan, ama bir araya geldiğinizde, o tanımlanamaz çekimi hissediyorsan; evet.. Ona aşıksın.. kesinlikleee |
ne yazııııkkk ben aşık değilim :( |
ufff... |
aşiksan vur saza.:) |
Ve bu yazıyı okurken gözünde biri canlandıysa; işte... Ona aşıksın... :smile::smile::smile: :D:D BEn aşıqım:D=) |
mutlulukalr ohalde:) |
bende deilim galiba ya :) veysel iki kişiye aşık olmakda zor olsa gerek :D biz bi tane bile bulamadık :D |
Alıntı:
EMİNİM BİRİ DAHA FAZLA CANALANMIŞTIR VEYSEL 2 kişiye birden aşık olunsa aşkın bi manası kalmazdı;) buarada bende aşığım yazık bana:D |
aşık olan arkadaşlar nie üzülüyosunuz olamayanları düşünün bide ayıp ama :D |
arkadaşlar kötü ornek olmayınız lutfen olan var olmayan var |
Alıntı:
olsa dert olmasa dert,ne melun bişeydir bu ya... |
Ve bu yazıyı okurken gözünde biri canlandıysa; işte... bu güzeldi :D |
olur bır dert kavga kabrıs naz olmayıncada ıkı aşık gördugunde of çekmeler kıskanmalar derınlere dalmalar of offf gelde delı olma:) |
evet yaa kafamız rahat hiç deilse dert yok tasa yok yaLnızlıgın tadını çıkarmak Lazım aslında :) |
Anlamıyor şu deli gönlüm laftan, İçinde sen olduğun içinmiş meğer, Yoksa bitirmiştim seni çoktan, Ben seni bu kadar sevmeseydim eğer... Anlamıyor kimse benim derdimi, Sensizlik sardı bütün benliğimi, Hasretini dindirecekse bir tek mermi, Namerdim kafama sıkmazsam eğer... Ağlardın benim ağladığım kadar, Sorardın beni seni sorduğum kadar, Bir bedduayla cayır cayır yakar, Kül ederdim seni sevmeseydim eğer... Umutlarımı yarınlara ertelerdim, Tüm acılarımı silerdim gülüm, Yinede bir ömür seni beklerdim, Sevgilim;Yaşarken ölmeseydim eğer... |
bunların bir kısmı ilgi duyduğun birinede hissedilebilir, aşk daha feci bişi sanıyordum:) ben sevdim, aşık olmadım hiç |
Alıntı:
değerli dostlar . .:D ya 1 ne 2 sene önce aşıktım ilk aşk ı tattım farklı bir yerden tattım olmadı o iş hala unutamıyorum . . o yüzden yazdım 2. side yeni yani taze olursa olur olmazsa koy .g . e rahvan gitsin oluyor :D |
Alıntı:
bu sefer olucak inşllh :D umudunu kaybetme daha çok gençsin :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
off ne çok aşık varmış yaa :D |
Alıntı:
İnş.. olmaz :D:D dualarım sen le veysel :D |
Alıntı:
aaa metin çok ayıpp :D kardeş kardeşe öle dermii |
farkında olmadan asık olmusum yaw :D :D |
Ve bu yazıyı okurken gözünde biri canlandıysa; işte... Ona aşıksın... tmm ya asıgım:D:D:D |
Yoq abi ben vazgectim ben ona asık olamam . |
sonu çok güzel bitmiş yazının:D teşekkürler:) |
ne zaman aşıksın,sanki sen aşık olunca ben sana haber verecem gibi olmuş ya:D... her şıkta ayrı birini hayal ettiysek biz neyizki o zaman:D |
Alıntı:
iyi bi durumda olmadıgın ve aşık olmadıgın kesin :D |
aklıma biri geldi ama aşık değilimhttp://www.besiktasforum.net/forum/i...cons/icon8.gifhttp://www.besiktasforum.net/forum/i...cons/icon8.gif |
*Bir yere gitmen için sadece onun orda olması yeterliyse; evet... Ona aşıksın... galiba ben aşığım |
Alıntı:
|
* Onunla aynı ortamdayken görmezlikten geliyor ama etrafta olmadığı zaman çaktırmadan gözlerin her yerde onu arıyorsa; evet.. Ona aşıksın.. evet ta kendisi malesef hala aşığım:(:( |
Ve bu yazıyı okurken gözünde biri canlandıysa; işte... Ona aşıksın... şimdi ben aşkmıyım yaff :hmmmm2: :hmmmm2: :hmmmm2: :hmmmm2: |
Yazılanları baştan aşagı okudum olmadı,1 sıra atlatarak okudum olmadı,tekrar tekrar okudum olmadı hatta üstüne bakkala gidip bir şıpsevdi sakızı aldım yine olmadı.Sanırım aşk ve sevgi bana epey bi uzak kelime olmuşta belleğim kimseleri hatırlayamadı. |
Alıntı:
bu kadar uğraşmana gerek yoktu arkadaşım yaa zorla aşık olunmaz ki :D |
Türkiye`de Saat: 07:05 . |