![]() |
bu hıkayenın sonunda kım suclu? konuya hemen gırecegım)bır genc vardı adı mehmet.mehmetın kalbının kapılarını ask calar.kim o demeden ıcerı alır.bılmez kı karsılıksız.neyse mehmet artık dayanamaz onu karsısında hergun gorupte konusamamak.ve soylemeye karar verır yanına gıder ve kalbının solyledıklerını dılıne yansıtır.kız(tuba)bunun sevgısıne karsılık vermekte zorluk ceker. ve denemekte fayda var der ve bu bırlıktelık baslar. yalnız bır sorun vardı onemlı bır sorun tuba mehmetten once bır bırlıktelık yasamıs hemde 3 yıl boyunca. mehmetın bundan haberı yok tabı.mehmet her gecen dakıkada ona baglanır.o benım dıyebılecek kadar hemde.ama dıger taraftan tuba tereddut ıcındedır.tuba bakıyorkı bu bolyle olmaz mehmete soylemelıyım der ve solyler.mehmete ''sana karsı bırsey hıssetmıyorum' der.mehmetın dunyası bır anda yıkılır. mehmetı tek yıkan sey tubanın dıgerıne hala sevgı beslemesıydı.mehmet ılkkez bırıne sevdıgını solyledıgı ıcın ,hıc bolyle bır ayrılık yasamdıgı ıcın yıkılır.mehmet yumusak huylu sevgıye onem veren bırı oldugu ıcın tubaya su sozu solyler ''sevgı karsılıklı olmalıdır'' der ve gıder. sızce burda tuba mehmetın duygulrıyla oynamıs mıdır? yoksa tuba mehmete bır sans vermesı yanlıs mıydı?sızce burda kım suclu?(burada kullanılan ısımler hayal urunudur) alıntı |
tam mansıyla duygularıyla oynamış sayılmaz sonuçta biten bir ilişkinin ardından mehmetle birlikte olmaya başlamış ama umduğu gibi olmamış ve eski ilişkisini aklından atamamış. aslında tubanın sonradan söylediği şeyi enbaştan daha önce bi ilişki yaşadım ve hala izleri var birlikte bu izlerden kurtulmak istiyorum diyerek mehmete söylemesi gerekirdi. |
mehemt açısından tugba suçlu oluyoda tugba açısından kim suçlu :D |
yine tuğba suçlu baştan söylemesi gerekirdi. içten içe belki kendini haklı görüyor olabilir mehmeti sevebilmek için birlikte oldum ama başaramadım diyebilir. tek suçu saklamak... |
oo saymaya başlasak ne kkadar suç buluruz :D bu mehmette bi unutturamadımı yaa eski arkadaşını ona :D |
bu arada mehmet kılıbık erkekmiş tugba nele rkaçırdı neler :D |
zavallı mehmet kız suçlu ama demekki istediği şeyleri bulamamış mehmette. bir ilişkiye başlanır bir taraf sever.mehmet sevmiş ama mehmet sevdi diye tuğba da sevmek zorunda değil ki. |
Alıntı:
aklında biri varken sevmiyorken asla bir başaksıyla denemiceksin... |
Alıntı:
bravo ben bu noktayı atlamışım haklısın...:congrats::congrats::congrats: |
rap alayım ozaman :D |
Alıntı:
daha önce rep vermişim tekrar veremiyorum ama yazdım kenara daha sonra veririm:D |
git hemen beş kişyie rap ver sonra verebilirsin bana :D ya görüyonmu en son rap verdiğni kiş ibenim :D |
AA KİME VEREYİM ŞİMDİ DURDUK YERDE... |
bu hikayedede anlaşılacağı gibi neymiş :D erkekler her zaman haklıdır :D |
AYNI ŞEYİ YAPAN Bİ DOLU ERKEK VAR.ÇİVİ ÇİVİYİ SÖKER MİSALİ Bİ DOLU KIZIN DUYGULARIYLA OYNAYAN,HİKAYEYİ DEĞİŞTİRMEK MÜMKÜN TUĞBANIN YERİNE MEHMETİ KOYARSIN OLUR BİTER... |
yo ktugba mehmetin yerind eolamaz şimdi kurcalama oralarını :D |
işine gelmedi di mi? |
emin ol tugbayla mehmet yer değiştirs etugbayı haksız çıkarırım :D |
çıKAR BAKALIM BİZ DE ÖĞRENELİM:D |
Alıntı:
zeki şey :D :D yemezler canım :D ben karadenizliyim |
ÇIKARAMAZ Kİ ÇIKRAMAZ Kİİİ :D:D:D |
mehmet her halikarda haklıdır :D çünkü kadının ne yapacağını kendisi bile bilmez bir tek Allah Bilir |
hııhh ok sen öyle san:D |
sen nasıl sanıyon |
ERKEKLERİN ÇOK GÜZEL U DÖNÜŞÜ YAPTIĞINI... HALA MEHMETİ TUĞBANIN YERİNE KOYUP HAKLI ÇIKARAMADIN LAFI DEĞİŞTİRİP DURUYORSUN:D |
Mehmet Tugbanın Yerinde OLsaydı Bir Bayyan Bir Erkeğe Gelip Teklif Yapıyosa VE Erkeğin Unutamadıgı Biri Oldugunu Bilipte Yapıyosa Erkek Denemeye Kalksa Bile HEr Zaman Guven Eksikliği OLur VE Bunu O kızda Bilir Ama İşin Gerçeği Şu Hiçbi Erkek Tugbanın Yerinde Olmaz :D :D :D Bu yazılandada Görüldüğü Gibi Mehmetin Duygularıyla oynayıp Kendini Bişey Sanan Tugba Haksızdır :D |
AMA NASIL OLUYORDA MEHMET TUĞBANIN ESKİ İLİŞKİSİNİ BİLMEZKEN,TUĞBA MEHMETİN ESKİ İLİŞKİSİNİ BİLEREK İLİŞKİYE BAŞLIYOR.. HİKAYEYİ DEĞİŞTİRMEDEN MEHMETE UYARLA LÜTFEN:D |
Tamam Bilmesin Erkek Devam EDer Ozaman :D Gititği Yere Kadar VE Hiç Bir Zamanda ayrılalım Demez :D Zaten Tugbanın Duruşundan Belli Sıkılacağı |
Tam :TErside OLsa Tugba Yine Bırakırdı Gözlerinden Belli :D |
SEVEN KADIN FEDAKARDIR SADIKTIR.BU ARAD MEHMET NE YAPACAK ASIL ÖYLE DURMAKTAN KENDİ SIKILACAK,ERKEKLİĞE KIZI ORTADA BIRAKMAYI YAKIŞTIRAMAYACAĞI İÇİN BİR YANDAN DA SEVMEDİĞİ VE AŞKI ARAYACAĞI İÇİN KIZI ALDATACAK... KAÇINILMAZ SON SAKIN İNKAR ETME:D |
Alıntı:
AYOL SEN TUĞBANIN GÖZÜNÜ NERDEN GÖRDÜN KADIN DÜŞMANI:D:D |
iyi söyleyimmi tam tersi oldugunda tugba yine haksız olurud nedne biliyomusun SEvgi KArşılık Beklenmeden Yapılan Birşeydir... KArşılığını Bekliyosan Eğer O sevgi zaten devam etmez bu Yüzden Suçludur Mehmet... Karşılıklı yapılan Herşey Antlaşmadır.. Bir Anlaşmayla SEvgiye Başlıyosan O sevgi DEvam Etmez.. Bu yüzden Mehmet Suçlu Oluyor... Aynı şekilde Eğer Tugbanın Aklında Bir VArken Diğer Kimseyle DEvam Etmeye Başlaamsı Yada Ona Umut Verecek Laflar Etmeside O Erkeğin Duygularını Körertir VE Erkeği Olmıcak Bir Hale GEtirir Erkeğin Olafı Söyleyecek Duruma Gelmesinin Sebebide Tugbadır... Bu yüzdne Tugba Suçludur :D |
Alıntı:
üstteki yazdıgı oku :D hepiniz aynısınız:D |
yani bu durumda her iki taraftada suç var zaten suç hiç bir zaman tek taraflı olmaz. sen bir kadın düşmanısın sanırım seni kadınlara düşman eden biri olmuş ama inan bütün kadınlar aynı değil;) |
Alıntı:
:D :D :D yo kkadın düşmanı değilimde Pek Güvenmem |
tamam işte sanırım güvenini sarsan hadiseler yaşamışsın ama dediğim gibi her kadın aynı değil,her erkeğin aynı olmadığı gibi... |
Alıntı:
Ben HEp Tugba Gibilerini Tanıyorum Ne Hikmetse :D İşin Garip Yanı Ben Şimdiye KAdar Haaytıam Bir Şekidle Giren Guvendiğim İnsanalrın Hep si Guvenimi Kırdı Ben Ne diye güvencem Size :D |
haklısın şimdiki kızlar pek eskisi gibi değil bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler bir kişiyi severdin onunla devam ederdin ben birisiyle 7 sene çıktım öğretmendi sivasta görev yapıyordu ayda yılda bir kez bir kaç saatliğine görüşebiliyorduk böyle olmasına rağmen ben değil onu aldatmak başkasına gözümü bile değdirmedim. şimdi malesef öyle değil sevgiler... kızlar,erkekler... |
Alıntı:
lady senin Zamanınla Benim Zamanım Aynı Zaman :D Dikkatini Çekerin :D SEn 84 lüsün Ben 85 liyim :D |
duygularıyla oynamamış ama başta söylemesi gerekeni sonda söylemek en büyük hatadır... |
Türkiye`de Saat: 20:52 . |