![]() |
Alıntı:
AYOL SEN TUĞBANIN GÖZÜNÜ NERDEN GÖRDÜN KADIN DÜŞMANI:D:D |
iyi söyleyimmi tam tersi oldugunda tugba yine haksız olurud nedne biliyomusun SEvgi KArşılık Beklenmeden Yapılan Birşeydir... KArşılığını Bekliyosan Eğer O sevgi zaten devam etmez bu Yüzden Suçludur Mehmet... Karşılıklı yapılan Herşey Antlaşmadır.. Bir Anlaşmayla SEvgiye Başlıyosan O sevgi DEvam Etmez.. Bu yüzden Mehmet Suçlu Oluyor... Aynı şekilde Eğer Tugbanın Aklında Bir VArken Diğer Kimseyle DEvam Etmeye Başlaamsı Yada Ona Umut Verecek Laflar Etmeside O Erkeğin Duygularını Körertir VE Erkeği Olmıcak Bir Hale GEtirir Erkeğin Olafı Söyleyecek Duruma Gelmesinin Sebebide Tugbadır... Bu yüzdne Tugba Suçludur :D |
Alıntı:
üstteki yazdıgı oku :D hepiniz aynısınız:D |
yani bu durumda her iki taraftada suç var zaten suç hiç bir zaman tek taraflı olmaz. sen bir kadın düşmanısın sanırım seni kadınlara düşman eden biri olmuş ama inan bütün kadınlar aynı değil;) |
Alıntı:
:D :D :D yo kkadın düşmanı değilimde Pek Güvenmem |
tamam işte sanırım güvenini sarsan hadiseler yaşamışsın ama dediğim gibi her kadın aynı değil,her erkeğin aynı olmadığı gibi... |
Alıntı:
Ben HEp Tugba Gibilerini Tanıyorum Ne Hikmetse :D İşin Garip Yanı Ben Şimdiye KAdar Haaytıam Bir Şekidle Giren Guvendiğim İnsanalrın Hep si Guvenimi Kırdı Ben Ne diye güvencem Size :D |
haklısın şimdiki kızlar pek eskisi gibi değil bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler bir kişiyi severdin onunla devam ederdin ben birisiyle 7 sene çıktım öğretmendi sivasta görev yapıyordu ayda yılda bir kez bir kaç saatliğine görüşebiliyorduk böyle olmasına rağmen ben değil onu aldatmak başkasına gözümü bile değdirmedim. şimdi malesef öyle değil sevgiler... kızlar,erkekler... |
Alıntı:
lady senin Zamanınla Benim Zamanım Aynı Zaman :D Dikkatini Çekerin :D SEn 84 lüsün Ben 85 liyim :D |
duygularıyla oynamamış ama başta söylemesi gerekeni sonda söylemek en büyük hatadır... |
Türkiye`de Saat: 01:16 . |