![]() |
insan özlüyor yaa o yaşananları :D |
genelde bayanların uzun birliktelikleri ardından karşısına çıkan bir kurtarıcı gibi gözüksede geçen günler onun yokluğunun acısını arttırır burada sığınacak bir liman arayan bir bayana fazla kapılmamak gerek çünkü elbet bırakacaktır aradaığını bulamadığında bayanada hak veriyorum erkeğede erkek bana göre temkinli olması gerek |
her bayan farklıdır dadi lady gelmi şsonra bend ebayanım bilirim diyo hepiiz aynısınız işte :D D: iler dedikelrine aktılıyoru mbir bakıma ama erkekler akdar açıksözlü olmalıdır bayanlarda |
ben haddinden fazla açık sözlüyüm. her bayan şımarıklık konusunda aynıdır dedim lafı çarpıtma... |
Alıntı:
kelimeleri okadar düşünerke okurumki bir kelimedne bin anlam çıkar benim lafı çarptırdıgım yo kteorik olarak aynı oluyor hepsi söylediğni lafla :D :D :D bidaha bana kızma bakıyım böyle :D :D :D |
Alıntı:
kızarım ben lafı çarpıtıyon yalan mı? neyse ben kaçıyorum:D |
bye bye ::D |
valla ladybjk'nin sözlerine katılıyorum bence baştan söylemeliydi herzaman dürüst olmak gerekir sonunda hem kendini hemde karşındakini üzersin+birini seviyorken bi başkasıyla belki unuturum die beraber olmak mantıksız............ |
aslında sormamız gereken şey şu mehmet bilseydi hala berabe rolmak istermiydi?? |
istemezdi heralde o kadar gurursuzmu başkasını seven bir insanla beraber olsun kendini mehmet'in yerine koy ne düşünürdün? |
Türkiye`de Saat: 21:15 . |