![]() |
erkekler mi daha çapkın kadınlar mı??? evet erkekler mi daha çapkın kadınlar mı??? neden? |
tabiki bayanlar erkekler çapkınlık yapmaz erkekler genelde yalakalık yapar:):) |
CApkınlık erkeklere mahsusdur lütfen :) |
Walla istatistik olarak bilmiyorum ama Ben gerçekten çok çapkınımdır :D napim yani:D |
bence erkekler güzel kadın görünce deli gibi sevdikleri bir sevgilisi olsada bakmadan geçemezler:D |
layd gördün mü bayanlarda baya bi hızlı bu konuda. |
yaww bakmak ayrı dabi de:) göz hakkı denen bişi var:) kızlarda bakar canım yakışıklı dalyan gibi birini görünce bakıyonuz dabi... |
Türk kültüründe kadın çoklu ilişkiler yaşayamaz... (istisnalar hariç) oranlarsak eğer erkekler %95, kadınlar %5 |
çoklu ilişki farklı bişi bence. |
Çapkınlık ruhun gıdası :D Çapkınım mutluyum :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
valla süpersin helal sana:) |
kızlarda carpıcı erkeklerde carpıcı soadpark |
Alıntı:
Evt.Ne yani.Alla bildiğini kuldan mı saklicam.Ben anneme bile diyorum.Dur azcık çapkınlık yapiyim.Yakında gözün çıkcak diyo :D:D |
vay be ben asla yapamam:D |
Alıntı:
o zaman sana burcudan özel ders alalım:) |
mersi istemem ben iyiyim böle:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
ben beceriksizim yahu yapamam:D sen öğretecem diye kendini paralasan yine anlamam:D:D:D |
Alıntı:
herkes yapamaz dimi ama, biraz cesaret istio. mesela gidip kızın kürek kemiklerine dokunucaksın sonrada aaa kanat değilmiş melek gibi görünüyosun diceksin:) sanırım eğlenceli bişi bu yaww:)vinsanın içi kıpır kıpır oluyo valla:) |
bence %50 %50 neden mi bir erkeğin çapkınlık yapabilmesi için bir bayana ihtiyacı var tam tersi düşünürsek bir bayanın çapkınlık yapa bilmesi için de bir erkeğe ihtiyacı var bunu da basit bir hesapla oranlar sak eşit sonuç çıkar ortaya ne eksik ne fazla |
Alıntı:
haklısın ama ilişkisi olan kadın yapmıyor genelde erkek için ise farketmiyor... bu nedenle erkeklerin oranı artıyor... |
çapkın olmak erkeğin işi sinsi olmak cazibeli olmak bayanin işidir bu kadar ;) |
çapkınlığın aldatmak ne alakası var ki? bekar insanlarda çapkındır. |
tamam bekarlara laf eden yok zaten ama erkekler her zaman çapkın evli de olsa... |
CApkın kız nerde var ya bi burcu galiba :D ama bütün erkekler capkındır güzel bayan gördülermi bakmadan sezmeden gecmesler onunla iletişim kurmaya calısırlar hangi erkek yapmadı bunlar ve ya yapmıyor |
ona çapkın demiyelim evli adamınkine o eşşeklikten başka bişi değil:) |
çapkın diyince kimsenin aklına kadın gelmez :S erkeklere özgü bnce :D |
Alıntı:
o eskidendi:D:D artık kadınlarda erkekler kadar olmasa da bol bol çapkınlık yapıyo:D |
Alıntı:
bigün yoldayım.msne telden giriyodum.bağlantı kopmuş tmm mı.önümüzde de iki çocuk yürüyo.aaa bağlantı kopmuş way be dedim.çocuklar döndü baktı.size diil gençler devam edin dedim.ayy şok oldular :D |
Alıntı:
çapkın kız aranıyo heralde.burdayım buyrun :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
HEM SÖZÜME KATILIYORSUN HEMDE BAYANLAR DAHA ÇAPKINDIR DİYORSUN Bİ KERE ASLA BAYANLAR YANINDA ERKEK VARKEN BAŞKA YERE BAKMAZ.AKLI BAŞINDA BAYAN YANINDA ERKEK OLMASADA BAKMAZ... |
Bence bayanlar çapkın :D |
Alıntı:
Heyyyyyyyyy Türkiye de yaşıyoruzzzzzzzzz!!!!!! |
Tbiki ben çapkınım :D İstatistiğe gerek yk yni :D ciddi ciddi çapkınım :D |
ka Alıntı:
|
Çapkınlık güzel bişy :D çokta keyifli bnce :D |
Alıntı:
Burcu seni alan yandı :D |
Alıntı:
bekar olan her insan çapkınlık yapma hakkına sahiptir ! |
Türkiye`de Saat: 14:45 . |