![]() |
kıskanırım seni beeeen, kıskanırım herkesteeeeeeen:)... |
Alıntı:
|
Alıntı:
bende buna katılıyorum.. gizlilik, saklamak, yalan söylemek.. bunlar ilişki için çok büyük yıkımlar olur (hissedildiği taktirde). kıskançlığı güvene bağlamak doğru değil çok güveniyorsundur ama sevgilinle ilgilenen birini gördüğün an herşey biter.. kıskançlık ortaya çıkar ve belki sonu hüsran. çünkü burada kontrolü kaybediyorsun...! |
Alıntı:
ben zaten karşımdakinin geçmişi iç açıcı değilse diye belirtmiştim. güven elbette zamanla oluşur.ilişkilerde gizli saklı olmamalı çünkü yalan kırmızı gömlek bir yerden mutlaka ucu çıkar.bir şey varsa söylenmesi gereken mutlaka ilk ağız anlatmalı etraftan duyulduğu zaman tamir edilemez bir güvensizlik oluşur.belki susar karşınızdaki insan sevgisinden dolayı ama mutlaka patlayacağı an gelir o zaman her şeyin sonu olur... |
Daha büyük sorunlar da var hayatta.. |
Alıntı:
Elbette ki daha büyük sorunlar var.. ama bu kıskançlık yüzünden biten ilişkiler, evlilikler bizimki ise en büyük sorun bu oluyor! |
Alıntı:
Kontrolünü bir şekilde sağlamak ve konuşmak gerekir...Bir birliktelikte karşılıklı anlayış ve paylaşım olmalıdır... olmadığı takdirde sonun başlangıcı başlamış olur zaten.. Ve bir ilişikinin bitmesi en çok da diyalog eksikliği ve güvensiliğin getirisidir... |
Alıntı:
Güvensizlik kıskançlığı doğurmaz... güvensiz zaten bir ilişki olmaz. kıskançlık başlı başına bir problemdir. |
Alıntı:
Yorumun çok güzel,bu yüzden ablandan sana rep ;) Güvenini boşa çıkarmayacak birini bulman dileğiyle... ;) |
siz bu kadar uzun ne yazıyonuz ya :D ben kısacık yazıyom bitiyo :D bidaha uzun yazcam :D |
Türkiye`de Saat: 19:07 . |