![]() |
Alıntı:
:) bu daha ii evet... kıskançlık hem kendine hem karşındakine acı veren bir duygu... (yineliyorum dozunu ayarlayamadığın müddetçe...) sevgiyle orantılı, büyür/küçülür... umarım acı çekmediğin ve çektirmediğin bi durumda yaşıyorsundur bu hissi... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
kıskançlık sevgiye bağlıdır... ne ka sevgi o ka kıskançlık gibi düşün :biggrin: :biggrin: |
Alıntı:
bende hiçbir zaman böyle olmadı... Kıskanç olmadığımdan mıdır nedir ... |
Alıntı:
o zaman çok sevilmekle az kıskanılmak arası tercih yapmak lazım demekki:).. ben karşımdan beni çok sevmesini ve gerekirse daha çok kıskanmasını beklerim mesela:)...başkasıda az sevilmeyi ama rahat olmayı tercih edebilir saygı duyarım:).. kıskanç olmakla suçlayıp sonrada eskisi kadar ilgilenmiyorsun dememek lazım mesela:)...şahsen benim kıskanmam sorun oluyorsa ve özgür kalmaktan bahsediyorsa karşımdaki sürekli özgürleşmesi adına yavaş yavaş uzaklaşırım ondan...çoğu zaman istemsiz olarak:) |
Kıskanmayan tam anlamıyla sevmez, sevemez... |
Alıntı:
Alıntı:
sevmediğim birini ne diye kıskanayım ki?...banane:) |
Alıntı:
kıskançlık bir güvensizlik problemidir benim için..Güvenmiyorsam zaten beraber olmam daha iyi... |
Alıntı:
evet sevgiye bağlı... ama karakter meselesi olarak ta değerlendirebiliriz.. |
Alıntı:
az kıskanmak az sevmek anlamına gelmiyor, bazılarına göre sevgi büyüdükçe kıskançlık duygusu artar. bengiller daha sakindir :) kıskanırım ama belli etmem. yada bunu polemik haline getirip ortamı germem ama erkekler bunu başaramıyor! bunu farklı dışarı yansıtıp huzursuzluğa sebep oluyor! |
Alıntı:
|
Alıntı:
Kıskançlığın azı ise Sevmemezliktir.. |
huzursuz ettiğinde eline ne geçiyor peki kaşif ... |
Alıntı:
evet arkadaşlar size kaşif arkadaşımızın evde kalacağını gösterir belge...!!!! :D |
Alıntı:
kıskançlığın azı sevmemezlik değildir, ben çok kıskanç bir tip değilimdir.. bu az sevdiğim anlamına mı geliyor?????????????? |
Alıntı:
Az kıskanmaktan kastım hiç kıskanmayan yada kıskanmam diyen kişiler içindi :) |
hiç kıskanç değilimdir bazen neden kıskanmıyorsun diye sorun oluyor evet :P |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
çok sinir bozucu bişey.İnsan soğuyo karşısındakinden. |
Alıntı:
ya elbette başka biriyle görünce insanın içinden öldürmek hissi gelir (arkadaşça bile olsa...) benim tek kıskandığım tip annemdir :) onu da çok masumhane kıskanıyorum... hep söylerim abartıldığı taktirde sonu hüsran yaşayan biliyor !!!!!!!! |
Alıntı:
bende kıskanmaman gerektiğini açıkladığımı sanıyorum zaten... Kıskançlık benim için bir güvensizlik belirtisidir... Ve güvenmediğim biriyle beraber olmam ... Yoksa Sevginin büyüklüğü kıskançlıkla ölçülemez... |
Alıntı:
|
Herşey Gerektiği gibi olmalı.Ölçüyü tutturmayan taraf yola yalnız deam eder.Kimse kusura bakmasın ! |
kıskançlıkla manyaklığı birbirine karıştırmıyorsak eğer:D..ben son derece kıskanç bir adamım..pişman değilim değişmeyede çalışmıyorum...seviyorum bu özelliğimide |
Alıntı:
:shakehands: kesinlikle |
Alıntı:
|
Alıntı:
hoppalaaaaaaaa haydiiiiii şimdi alkol zamanı :biggrin: :biggrin: :biggrin: eve gidip biraları alayım ordan bağlanırım artık :biggrin: :biggrin: :biggrin: |
Alıntı:
Türkiye'mizin Çeyrek Finallere Kalmasının Şerefine Hep Beraber :) |
Alıntı:
yakışır hepimize afiyet zıkkım olsun o zaman :D:D |
Alıntı:
ya ben biraları aldım geldim millet gitmiş... acayip satıcısınız! |
bırak bira hamallığını Burcu... muhteşem aile saadetine bak sen:D http://img160.imageshack.us/img160/3...ilyblogzf2.jpg |
Alıntı:
:biggrin: :biggrin: :biggrin: içemem ki :biggrin: |
içimi en kolay içkidir ya:D...hatta o kadar kolayki bu iyiymiş ya bundan içelim bundan sonra tadıda güzel deyip emeklemeye başlayan kaç tane adam gördüm hatırlamıyorum bile:D |
Alıntı:
alkolik yapcan beni :D |
Alıntı:
şişşşşşşşş....baban duymasın aramızda:D |
Alıntı:
:D aşk olsun walla sana da küserim ya kıskançlıktan nereye geldi konu... kıskançlık kötü bişi |
Alıntı:
|
Alıntı:
:D :D ya şaka bir yana çevremde ayrılan çiftlerin %90 ı kıskançlık yüzünden bitirdi ilişkisini... |
Türkiye`de Saat: 12:31 . |