![]() |
^^Gözyaşlarını Boşa Harcama Güllerini Sularsın^^ |
sonum ol........ |
bu da gelir bu da geçer ağlama.... |
a$ıkoldum kaybettim...sana geldimm $arkılarla...:D:D dinlediim $arkıda geçio:D:D:D::D |
sorgusuz dünlerinin kaçak yarınlarının sebebi ben olamam.... |
bir gülü$ün yeter.... |
:D:D:D Unutmadımmm..Unutamam..Kara séVdam méraq étmé :D:D |
Ashk!M séNi chOk sefiyréM <33 :D ' batuHan <3 CaqLa |
içimden geçiyor seni sensiz yaşamak.... |
:D:D:D:D...... yıldızlardan tac yapsaydım nehir zülfüne... bir minik dövme olsaydımm güzel tenindeee :D:D:D |
süpriz süpriz süpriz a$kımmmm:D:D:D...(((??????))) |
uslansan da fark etmez benim için öldün |
Uslansanda fark etmez benim icin öldüüün dün gece son gözyasim akti hayata döndüüüüm eski bi sevdayi sizlattin diye cok sevdim zannetmistim artik gözümden düstüün |
ben sana doyamadımm... doysun kara topraklarr...... |
neresindeyimm hayatın... neresindeyim kadınlığın.... neresindeyim bu a$kınnn... KORKUYORUM KENDİMDEN........ |
kayıp bir şehrin yanlızlığını yaşıyorum sende ............ |
y.o.k um yalanlaraa.. hep vardımm acılara.... |
ateşden bir gömlek benim ki... içinde yüreğini sakladığım... almak yürek ister... gelmek ise mutluluğu göze alabilmeyi.... |
itibarınıda senide... |
yaralı yürekler hikayesi benim ki... dokunma bin ah işitirsin yaklaşma kaybolup gidersin... |
gökyüzünden çok mavii... öksüzüm sensiz garii... bir slm gönder bari ............ :D:D:D |
tek aşk BEŞİKTAŞ-K |
Alıntı:
öle de i$tee:D:D: |
senimi kıracağım... |
telli turnamm:D:D:D |
canım dondurma istiyor........... |
ayyy benimde istediii:D:D:D |
yoruldum yaaa.... |
günaydın güzel forumun güzel kullanıcıları... Güzel bir hafta diliyorum herkese... |
ate$ olsan dü$ üstüme... avuç avuç içem seni..... |
seni sevmeyi öğrettim kalbime... |
a$kımı nefes nefes rüzgarlara savurdum... seninle doğan güne,,gecelere darıldım.. bi öksüz gölge fbii y.o.kluğuna sarıldım..... |
Bu ara ihtiyacım var sana Ellerimi sakın bırakma Bana huzur veren tek yer senin yanın unutma Gün varıncaya kadar sabaha Sakın hiçbir yere kalkma Fazla birşey istemem Sadece dur burda.............................. |
bu aralar ihtiyacım var sana ...... :D |
oynatmaya az kaldı doktorum nerde :D |
her günün sabahında................................. |
her yokuşun sonunda ... aşağıda ki aksin ben olacağım... |
çekicek kulaklarımıı:D:D:D:D:D |
akasya kokuları yükledin yüreğime :) |
:D:D:D:D ke$ke güne$ hergün böle sımsıcak pırıl pırıl olsaa.. ke$ke herkes hergün böle kıpırr kıpır hayat dolu olsa.... :D:D:D:D |
| Türkiye`de Saat: 21:51 . |