![]() |
Alıntı:
Sensizlik yollarimi tutmus olsada Zamansiz bir depreme tutuldu kalbim Tutulsun sensiz ölmek zamani simdi..... |
yusuf yusuf oldum sanki :D:D:D |
ayrılmam hadi kov beni yüreğinden hiçbir yere terk etmem... :D:D:D |
bu kaçınçı terk ediş bitip tükenmişliğe... |
kime nee:D:D |
kurtarın beni tutun elimden düşmeden kollayın beni korkar oldum ben herşeyden... |
kırılmış gururum hiç aman vermiyor...... :):) |
a$kından ölmedim yaa:D:D:D |
Aman ALLAHIM Youla eskişehirde pardon yalnış yere yazdım sanırım :D |
seyyah a$ıklar hangi kumsallarda ağlarr... |
Valla kumsalda nedense ağlayasım gelmiyor :D Eskişehirde deniz olmayınca :D |
her köşe başında, seninle coşar seninle ağlarız, adını duyduğumuz her yer tek aşkı seninle yaşarız BEŞİKT-AŞK-ımız... |
Alıntı:
:congrats::congrats::congrats: |
Şu hortumlu dünyada fil yalnız bir hayvandır.... |
herkese iyi günler ve haftalar diliyorum.... |
Eskiden çok eskiden, ben daha çok küçükken, henüz cennet plajı otopark olmamışken, Mercanların arasında küçük balıklar vardı, En güzelleri el boyunda kavuniçi olanlardı... Birgün bir rüya gördüm o kavuniçi balık benmişim, büyümem beklenmeden afiyetle yenmişim teo |
bugün efkarlıyım arkadaş bugün mustafa kemal paşayı düşündüm bugün nazım ı düşündüm bugün denizi düşündüm mahiri Ve dedimki bugün insanlık için ne yaptım... |
kaşarlar eriyecekse küresel ısınmaya dewam!!!:D |
Gözlerimden yaşlar fışkırır çok bilenler yüzüme hapşırır... |
üzgünlüğüm kendime özgü....... |
salkım söğütler sevdalar yeşeriyor kalbimde ama sana gel diyemem ki.... |
Ben Hep 17 Yasındayım Her ayak Sesinde Uyanır Demir Kapının Her AçıLısında Gögsümün Kafesine Sıgmaz Yüreğim Her TürLusünü Tattım AcıLarın AyrılıkLarın Herseye Biraz ALıştım Bir Seni BekLerken Kendimi Yenemedim.... Erdal Eren'e . . . |
Halimi anlayan yok yaşamak ne zor iş imiş halimi anlayan yok arkadaş yaşamak hayli zor bi zanaat... |
yalanın batsın,,,yalancısın!!!! |
al elini bi kalbime koy işte gerçek bu ! |
görmüyorsun...... |
yamukLarmı beni düzeLtmeye çalışr xD.. |
çayımın şekeri..... |
Ben Hep 17 Yasındayım Her ayak Sesinde Uyanır Demir Kapının Her AçıLısında Gögsümün Kafesine Sıgmaz Yüreğim Her TürLusünü Tattım AcıLarın AyrılıkLarın Herseye Biraz ALıştım Bir Seni BekLerken Kendimi Yenemedim.... bu şarkı ve devamı.. |
sarmaşıklar gibi sarıldı dört bir yanım..... |
Sabret...! Sabret İnci Tanem, Bekle Beni. Döneceğim Mutlaka Sabret... Ağlama Ne Olur...Vazgeçme , Bekle Beni. :( Umudumuz Muradına Erecek, Sabret...!! :'( |
gunah benım ben cekerım kıme ne ! |
sende beni terket ana zaten aLıstım bir başıma.. |
neyleyim 3 günlük ömrümü bu ömür sensiz hiç güldü mü ? Sevgilim önüme ölümü sunsan Ben içerim kendim geçerim |
Aldırma aldırma Neler biz neler gördük kimleri biz dost bildik Yalanmış sözler / yüzler aldırma Geçer bu zor günlerde |
vaktimi benden çalan çook kurtulmak ne zor iş imiş kurtulmak ne zor bir iş imiş vaktimi benden çalan herkesden |
modası geçmiş sevdalara kapalıyız artık...Aşkın adı sen olduğundan beri... BEŞİKT-AŞK |
sev kardeşimm:D:D:D |
nazım hikmet memleket memleket nazım hikmet kafiye için yazmadık hasret sana memleket... |
zorda olsa kolayda olsaa hayat çook güzell((in$allah bu lafımı yedirtmezlerr:D:D:D)) |
| Türkiye`de Saat: 01:47 . |