![]() |
bir tanısan bendeki seni,utanırsın kendinden!!! |
düşünmekten yoruldum... |
gell cuma gellll :) |
kendımı sakladım vakıt gelınce gelır benı bulursun |
şu sınav gelsin geçsin ölmeden gireyim başka bişey istemiyrm:S |
Haftada bir Cuma yetmez ki bana seni her an her an hissedem |
kendimi düşündükLerimde arıyorum..;) |
ara beni ara yar,arasıra ara yar,arasıra arasan beni biraz oyalar:D |
vay anam vay 17 bitiyo:S:) |
değmen benim gamlı yaşlı gönlüme değmen benim gamlı yaşlı gönlüme ben bir selvi boylu yardan ayrıldım ayrıldım ayrıldım ... |
anam çok sevdiğim bir asker arkadaşım izmite gelmiş yanına gidicem hasret gidercez azıcık vay hakan ım bee..çok mutluyum |
'anam ':D bugün doktora gittim hayatımda gördüğüm en sempatik doktordu:Dbidaha gidesim var:D |
İstikLaLdeydim bugün ESKİ sevgiLimm..sinepopun önünden geçemedimm baLımm, ayakLarım geriye gidiyordu sanki..birşey beni çekiyordu..hangi anımızı hatırLasamki burada yaşanan..biraz yürüdüm sessizz soLuksuzz..Şimdide GLorıa Jeans:(:( Senden sonra boğazımdan sıcak çikoLata geçmedi..Senden sonra sinepopada gitmedim..BiLiyor musun?..Senden sonra hep kulağıma bir tutam izmir fısıLdar oLdu hayat..Her asker dendiğinde hiç çıkmadığın usuma birkez daha düştün...BiLiyor musun? Bir daha... BiLmeLisin yaar, biLmeLisin...BiLmeLisin ve bana çektirdiğin herşey için üzüLmeLisin..Herşey için..!!:(:( Yazıda sanaL rekLam uyguLaması yapıLmıştırr:D:D:D |
bjkem benim=) |
'doğmamış olana ne mutlu.' |
gereksiz insanlara fazla değer veriyorum bazen.. |
taze bir meltem kokusu sardı dört yanımı .... |
eylül ve hala da havadan dolayı bunalıyorum... |
sevdim seni bir kere .. :) |
Dokunsan donacağım, içimde intihar korkusu var . . . |
offf bea..=(=( |
Febe yenildi cincon berabere kaldı. Sonuç: Mutluyum :D |
Hadi Beşiktaşım buğulama yapalım şu hamsileri :D:D |
Allah kimseyi ösymnin eline düşürmesin=) |
şu işe bak yaaa.... |
bu kadar korkak basiretsiz oynatılmazz bi takımm yaa. düşündükçe canım sıkılıyo anadolu takımlarımızdan ne farkımız kalıyo böle oynadık mı sorarım Ertuğrul Hocam :( |
bu takım korkak futbol oynayamaz... Tıpkı bir kartal gibi her an saldırmalıyız... O zaman karşımıza hiçbir takım çıkamaz.... |
iki tur at sigara yak bitmiyor gece uyku nedir bilmiyorum unuttum yine hafta ici hafta sonu dinlemem ben bilmem dedikodu olur soylersem iki hece hastalikli beyin dedikleri bu olsa gerek olum mesafesini degisti cildirmis felek korku filmi uzakliginda olume yakin etrafina bakin adamim aman sakin istenmedik seyler soyluyor durmaz agzim kırık şizofren manyak oldu engellemem lazim şizo benim geceki halim :D |
yok insanın evi gibisi yok |
вєи fαzLαyıм вu düиyαdα yαdα вu düиyα sєиsiz fαzLα вαиα...!! |
hadi be porto parçala şu ezikleri :D |
beşiktaşım benim biricik sevgilim söyle senden başka kimim var benim... Seninle ağlarım seninle gülerim söyle senden başka kimim var benim... |
18'e 1buçuk kala vay be |
gönüllerin padişahısın kara kartalım... |
Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin... |
Herkese nasip olmaz BEŞİKTAŞlılık=) |
a.s.d.b.ş.ü.g.ö.b.s! |
kelimeleri kaybettim bu satırlarda kendimi yazmaya çalışırken... |
Üni deki ilk günlerimm...=) |
herşey bir gülümseme ile başlar...Geri kalan herşey için ne lazım bilmem :D |
| Türkiye`de Saat: 00:04 . |