![]() |
HAdi bakalım :) S en , beni sevme desende SEVİYORUM İ çinde ki aşkı bitir desende BİTİREMİYORUM M utlulugun için elimden geleni YAPIYORUM G ünler gectikce sana daha cok BAGLANIYORUM E y güzel kız anla beni SENİ SEVİYORUM .... :) Made İn MetiN ... ;) |
yürü be kardeşime bak ne yazmış :D :D :D helal :D |
güller soldu bakışlar sustu güneş battı dünya dönmez oldu sensiz be gülüm...... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Seninle gurur duyuyorum evladım...:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bugün keyfime diyecek bi şiyey yok:D:D çok mutluyum daaaa |
hazanları süsledim ağaçlara gökkuşağı ile aydınlattım gök yüzünü yağmurları yağdırdım aşk diye yüreklere Ve güneş diye seni açtırdım sabahlara ÖZüm diye.... |
küçük yaşamların büyük efendisine sesleniyorum.... |
hep sessiz bir haykırış oldu artık bu vuslat akşamları.... |
içimdeki mantıqı öldürmek istiyorum...... |
tükettim artık hikayelerimi.... |
senı baskası oldugun ıçın engelledım yolun acık olsun |
Fanatik dediler, kız vermediler... |
karışık duygular mantıksız fikirler pınarındayım sanki.... |
ben gider... ben gider bu şehir sana kalır. yıldız parkına iyi bak ağlamasın olurmu ben gider sokaklarda sana kalır kızkulesi sorarsa gelicek dersin bilmesin ayrıldığımızı martılarada bi yalan uydur işte artık gökde sana kalır... nasıl bakıcam bilmiyorum meleklerin yüzüne arkadaşının suçu desem kızarlarmı acaba yoksa bütün suçu üstüme alıp melekleridemi sana bıraksam? ben yalnızlığımı birde harabe yüreğimi alı giderim bu şehir sana kalır bana eyvallah kalır... :D:D:D:D kalsın anasını satam be:D ölede ölü bölede ölü :D |
Alıntı:
|
içimdeki isyan abii ufak minicik bi isyan kendi içimlee.. |
bunu diyeceğimi ummazdım ama hep böyle isyanlarda olursun umarım arkadaşım :) |
Gogo İçin Sagopa der ki ; ben yakın,sen uzak.ya sen yakınlarımda ben ırak..masiva bırak direk bileklerimden,rayihamı miske bezemek elzem,ben sözümden dönmem |
telaş yok ... Bomba gibi bir dönüş yapacağım.... |
nerdesin sevgiLi ? özLeminLe kokunu arar arar savruLurum bir o kaLdırımdan bir o caddeye ..nerdesin ? eLİmi uzatsam tekrar tutarmısın eLLerimi ?... tut ne oLur :( |
damdan düşer gibi, tepeden tırnağa; Aşık olmak istiyorum! Sırılsıklam, öylece... Ve öylesine... Seni seviyorum diyebilmek istiyorum. |
viran olmuş duygular içinde hesabı kesilmiş bir yarında doğmamış bir güneşi bekliyorum nerdesin ey aşk duyamıyorum seni... |
Allahım bi insanı hep mi ezikLer buLur :D ben kaçtıkça onLar beni buLuo :D kurtar Allahım beni ezikLerden :D |
farkımı farkedenin farkını fark ettim farkımı farketmeyen farkımı farketsede farketmez! |
çok farklı birşey olmuş bu yahu :D |
yok hıcbır sıtemım hayatta her sey kısmet |
mutlumuyduk ki sade nefes aLdık bıktım artık uzatma yasLan bana aqLa.. |
sabrın sonu selamet... selametin sonu ne bende bilmiyorum daha :D |
nerde bi aptal var beni bulur................ |
güzel bir gece ve ben yıldızları görmek istiyorum... |
bu sene şampiyon görelim sizi ölmeden mezara koymayın bizi korkUtmaz bizi musalla taşı ölümününe seviyoruz biz BEŞİKTAŞI |
istemeyim çok fenalık çıkacak :D |
mağlup olmak değilde şu eziklerin çenesi açıldıa çok zoruma gidio sıkıldım yaaa:(:(: |
artık ben vazqeçtim yalnızlıqı seçtim... |
mutlu olmk yakışmıor ßana mUtsuzm yakıştığı içn.. |
nefes aldıgın sure senınım |
| Türkiye`de Saat: 00:03 . |