![]() |
yarına hasret düşlerimde özümü buldum seninle ... |
biLe biLe qeçtim aşkından... |
önce savruldum yok oldum sonra dinlendim duruldum |
Yaraladın beniii |
Bir daha bu yolları aynı hevesle yürür müyüm..? Kim bilir ne bekliyor kalır mıyım ölür müyüm..??? |
yaşanmamışları düşünür kuytularda ölürüm... |
yakın olmak için uzak dur benden... |
ne diller döktüm sana anlamadın mı... |
Seçtiğimiz hayatlar mı bunlar? seçtiklerimiz mi? Bunca yokluk, bunca kırıklık, bunca acı… Seçtiklerimiz evet! Hayat bu sevgilim, Çoktan seçmeli senin aşkınsa, bir dönem ödevi… |
hadi dönsene arkana bende bıraktığın tahribatlara gücün yettiğince bakmaya olmadı değil mi yıkılmadığı görebilecek cesaretin olmayışına yan ancak... |
ardında bıraktığın boşluğu doldurmak ; imkansız... |
Game Over |
"Vicdan güneş gibidir, parladıkça ısınır için..." |
İnanmıyor ki bana... |
karanlık olmadan aydınlık değersiz bir pırlanta |
Söylenmemiş ve yaşanmamış o kadar çok şey var ki içimde sana dair hepsini suskunluğuma hapsediyorum satır aralarına gizliyorum sana söylemek istediklerimi... Bir bilsen bir anlayabilsen neler haykırıyor suskunluğum... Anlamayacak olsan da ben yine susuyorum ve noktalıyorum cümlelerimi... |
Ben bir diziyim her günüm yeni bir bölüm... |
güneş bile sana tutulur... |
ucum yok bucağım yok saklımdasın ey yar haberin yooooooook |
sevdan beş para etmez karşılık bulmayınca... |
o da mı yaLaaaaan ..? ßu da mı yaLaaaan ..? köTü ßi rüyaaaaaaa qörDüm o zmn.. |
Gitmek, Gözlerinde gitmek sürgüne... Yatmak, Gözlerinde yatmak zindanı... Gözlerin hani..? İçmek, Gözlerinde içmek ay ışığını... Varmak, Gözlerinde varmak ay tılsımına... Gözlerin hani..? |
Allah Cezanı Verecek :D |
Gözü olanın gözü çıksın... |
Yalan |
sustu icimdeKi Kücük Kız.. |
heeheeeeyyyyyyyyyyyyyyyyttttttttttttt....... |
daima hayata karşı gülümseyeceğim.. onun karsısında ezilmeyeceğim..:):):):):):):) |
bırak geriye ne kaldıysa...bu son olsun ki bir daha and içtim ne duyar ne işitirim artık seni... |
Hayatı ıskalama lüksün yok senin. Onun varsa, bırak o lüksü sonuna kadar yaşasın. |
vakit yine sensizliğin ertesi yüreğim yağmalanmış sanki özlem acı ızdırap içinde... |
Full Time Pislik Olacagına Part Time Efendi Ol. |
tevellüt :D... |
Alıntı:
Ayrılık çok zor...:( |
:D:D:D:D:Dyok ablam ne haddime :D:D yeni kelime öğrendim :D arkadaşlarla paylaşayım dedim :D:D... |
Alıntı:
Bugün çok güzel,oğlum gelecek inşallah...:) |
yeterrrrrrrrrrrrr.... |
herşey süper:):):) |
Sessizliktir içimden geçirdiklerimin sedası... |
bekle beni İnönü ben geliyorum yine :) |
| Türkiye`de Saat: 09:15 . |