![]() |
Alıntı:
keşke ben de aynı şeyi diyebilsem...:frown: |
Alıntı:
|
artık birşeyden gerçekten eminim 'Bana sevinmek yasak':( |
anlatmıyorum..anlatmayacağım..anlatamam zaten...siz beni hiçbir şeyi umursamayan biri sanmaya devam edeceksiniz, ben de içimdeki hüznü ve gözyaşlarımı saklamaya devam edeceğim...herkesten gizli, sessizce ağlamaya devam edeceğim..herkesin içinde gözyaşlarımı özgür bırakacak kadar cesaretim yok..siz ben gülümserken bile aslında ağladığımı bilmeyeceksiniz hiçbir zaman...yüreğimdeki hüznün saklandığı yerden çıkmasına izin vermeyeceğim...sessizce ağlamaya devam edeceğim..sessizce ve yalnız... |
bağıra çağıra ağlamak isterdim..çıkıp sokağın ortasına herkese ve herşeye isyan etmek isterdim..ağzıma geleni saymak, sövüp saymak...sonra da diz çöküp bu kez sessizce ağlamak isterdim herkesin şaşkın bakışları arasında...o zaman geçer miydi bu ruhumdaki sıkıntı..? durulur muydu birazcık yüreğimin hüznü..???? |
unutmuşum ben burayı yaa:D... |
çok güldük sonumuz hayırola |
gözyaşlarımın rengi hala aynı.... |
sonu gelmedi bestemizin bi es vurdun nakaratında kaldım .!! |
küçük harflerinden büyük hikayeler yaratmaya geldim yüreğin hazır mı !!! |
Sahıp oldugum seyler bellı aslında, Sonunda ben yıne yalnızımhttp://www.frmcix.com/images/smilies/nokta.gif |
her nefesime soluk oldu adın, çektikçe içime tükettim tüm suçluluklarımı, nerde ne kadar kahpe sevgi varsa ben seninle bitirdim sahte sevişlerimi... |
her dem rüyalarımda sayıklar oldum adını, aradıkça karanlık sokaklarda seni yitirdim seni, nerden bilebilirdim ki kalbimde sakladığımı seni... |
hani bir gün ellerim elini tutacaktı, kalbin ben diye atacaktı, ne olduda bitti ki böyle ellerim sensiz kalbim öksüz kaldı.... |
beşiktaşşşşlıyız o kaadar |
çekin sahte gülüşlerinizi üstümden...sizin gibi olamam ben.. birinin yüzüne gülüp arkasından atıp tutamam... siz tiyatro sahnesi gibi olan hayatınızda rol yaparak yaşamaya devam edin..ben bölmeyeyim sizin oyununuzu..yeter ki rahat bırakın beni...sessizliğimi de.. sormayın artık neden suskun olduğumu...sizin yapmacıklığınıza ayak uyduramadığım içim susuyorum...konuşursam duymayı hakettiğiniz ama duymak istemeyeceğiniz şeyler söylerim ama değmezsiniz..işte bu yüzden susuyorum... aslında sadece gözlerime baksanız bile anlarsınız ne demek istediğimi...ama o kadar takılıp kalmışsınız ki yüzlerdeki maskelere, gözlerdeki gerçekliği görmez olmuş gözleriniz... neyse yaa iyiyim ben böyle..siz devam edin..devam edin... |
bana para lazım:D |
Öyle Bişey Var Ki Sende Çözemediğim İnsanı Çılgınlıklara Sürüklüyor.... |
her gün yeni bir hikaye, yeni bir macera berduş gönlüme... |
son 8.. |
hayat ne garip |
bitsin artık bu okul |
sıfırı tükettim... |
Bir terkediLiş, bir sonbahar daha mı dersin ? Hüznün doruğundayken biLe güzeL bir düş kurmak buydu beLkide...Aşk mıydı bu , biLemiyorum adı her neyse işte...ÖzLemdi, tutkuydu, sensizLik biLe güzeLdi; çünkü sensizLiğin içinde biLe ' sen ' varsın sevgiLim.BiLemiyorum vardın mı demeLiyim ? Ama bitmiş oLsada herşey, ' son ' desende, nokta koysanda onca yaşanmışLığımıza , sen bende bitmedin; bitmeyeceksinde. . . 02.03.2009 |
ÖLÜMLE SONA EREN HAYATIN KENDİSİDİR,ANLAMI DEĞİL !!! |
yıLDızLar deiL qözLerin anLamLandırmaLı hayaLLeri aydınLatmaLı qeceLeri.. rüzqar deiL eLLerin dokunmaLı tenime seninLeyken zaman durmus we ßiz zamanda asıLı kaLmısken.. sadece ikimiz oLmaLıyız karanLqın en sonunda sadece cıLız bi ısık qirmeLi aramıza.. ßy wahs!_meLeK.. ( ; **can sıkınTısı..:) |
yorgunum dostLarım yorgunum artık......... :( |
Öperseniz beyefendi degilsinizdir, Öpmezseniz adam degilsiniz. İltifat edersiniz yalan der Etmezseniz birakir gider. :S |
Senden nefret etmeyi çok isterdim... |
unut beni,unuttuğum gibi seni unut ki beni yanındakini aldatma... |
karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama karalama |
Ben hiç kimseden gidemem..gitmem... Unutamam acı tatlı ne varsa hazinemdir Acının insana kattığı değeri bilirim..küsemem... |
Padisah soldada olsa ...... sağdan döner ... (ayık ol) :D |
Sesim çıkmıyor doğru... Ama bağırsam kime ne faydası var..? |
annem babam ve canım abimi çok seviyorum..iyi ki varsınız...siz ve Beşiktaşım benim hayattaki tek şansımsınız..siz de olmasanız.... |
üüfffff çok sıkıcı bi hytt bu yaşta bıktımmm |
bu hayatın baska kanalı yokmu ? |
ıÜüçok harikasın ( huh ) bir numarasın ( huh ) en t....kklı mankenlere 5yüz basarsın ( huh ) hiç kimsede yok ( huh ) böle bir kasa ( huh ) BEŞİKTAŞIM koyunca hopluyor bursa!!!! |
herkes kendıne surgun bıraz |
vazgeç gönül..vazgeç sesini duyan yok..!! |
| Türkiye`de Saat: 00:04 . |