![]() |
yine başladığım yere geri dönüyorum... hiç bitmeyecek bir yanlızlıktır hüküm süren... |
gerçeğim kenarından hayatın düzenine bi yol bulup ben akamadım bugün budur pencere kışla yüzleşince çok üzgünüm kalamadım |
Özlemeyi özledim, özlemeye değer ne kaldıysa... |
korkunun ecele faydası yok dediler ama ecele neyin faydası olduğunu söylemediler.... |
kapat kapıları çek sürgüleri üzerime bırak nefesini git gidebildiğince... |
ya inanmıyorum ersan ilyasova evliymiş hatta 7 aylık kızı bile varmışş yuh be yeni öğrendim |
dost değil dost değil dost görünür feleğim yaradır yaralıdır sana yaralı yüreğim urfalı sevmiş doğrudur güzelim... seninde gönlün var al yanaklıdır yar.... bitiyorum bu parçaya yahu... |
beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin her şey sensin ne gelirse tüm acılar biz hazır senden gelsin bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin |
Ben burayı baya ihmaL etmişim ya . :p |
oooo oooo delgado oooo oooo delgado.... |
geçmişe mazi meltem! unut onu gönlüüüm unut onu seendeeee:) |
offf offffffffffffffffffffffff............... |
yıllardan sonra yine seni görmek güzeldi ama yine bitti............... |
eskiden ölmek isterdim artık onu da istemiyorum.. |
ooooooooooooooooffffffffffffffffffffffffffffffffff fffffff |
'' Şu 3 günLük ömrüne beni sığdıramadın '' :) |
Ne sen ne ben neden giden seven elen giden silen bilen bir kişi |
bu kaçıncı kaçış.... |
En fazLa kaç intiharıma sebep oLabiLirsin ki ? :( |
yok değil yok değil bu kalpte kimse yalandan söylenir her şey neyse hüzün hep yanlışımdı belki nedense dudaklar susmayıp konuşsa keşke... |
Üni hayatına kaldığım yerdenn dewam... |
Ultima Online, Hayat Offline... (: |
karanlık çöktü 7 tepeli kentime.... |
Niye hala savunmadayım ki Niye hala bu körlüğü sürdürüyorum ki Saçma! Baştan ayağa hemde.. Sayende... |
$izoFren bir insanın karanLıkLarı içindeyimm...! |
kahrolsun pkk |
çalış çalış çalış hergün çalış ::D |
bende kalmadı hal hisler alışkanlık oldu mal gibi kaldı insanoğlu her derde güler oldu oldum ben de lal |
bu sene şampiyon görelim sizi ölmeden mezara komayım bizi korkutmaz bizi musalla taşı ölümüne seviyoruz biz beşiktaşı |
Bu renksiz dünyayı sevmiştik birLikte...! |
bir yanlızım , yanlızlığımı paylaştım paylaştıkça yanlızlaştım ilkokulda arkadaştım lisede şeytanlaştım çünkü şeytanla tanıştım saflık benden güçlü bir zaman ben de güçtüm gel zaman git zaman... |
güzel günlere;) |
püffff çok sıkıldım çok bunaldım acayip sitresliyim yaw üfff :( |
cumartesi büyük gün ya tamam ya devam.... |
kalbim fırtınaya kapılmış bir gemi her an batmaya hazır bir bekleyişte.... |
:) :) BJK :) :) |
kalemim son satırlarını yazıyor artık kalbim son defa sen diye çarpıyor vakit geçip gidiyor ve ben son kez sana sesleniyor....ELVEDA |
ruHumun koPyası kayıp diyaRLarda |
üff arsenal yaww şu fenerin iişini hallet yaw |
çok daraldımmmmmm |
| Türkiye`de Saat: 21:51 . |