![]() |
dünyada ölümden başkası yalannnnnnnnnnn.... |
Gelsin... Hayat Bildiği Gibi Gelsinn..! İşimiz Bu Yaşamak.... Unuttum Bildiğimi Doğarken, " Umudum Ölmeden Hatırlamak... " |
günaydın forum.... |
Sıkı ve zor bir yaşamın içinde yuvarlanan bir çenem Olduğundan hastalıklı ve bulaşıcı bu nazım... |
Çooooooooook sıkıldımmmmmmm...... |
her an gitmeler üzerine kurulu bir saat gibiyim.. Dört yanım uçurum. dört yanım zemheri karanlık, Kilitli bir sandığa kapalı bir kaderim Her seni düşündüğümde kanayan bir yüreğim... |
çayımın şekerii:D:D |
sigaramın dumanına sarsam saklasam seni gitme gitme gittiğin yerlerden dönülmez geri gitme gitme ne olursun sevdiğin incitme beni... |
bu dünyaya seni bulmaya geldiiimm.. bu dünyaya senin olmaya geldiimm.... |
son terhis saatlerini yaşıyor yüreğim sevdandan usulca kopmak için..... |
ne bu sıcak ya 45 derece |
Çocuk oLsam yeniden..bir tEk düştüğüm için acısa içim..dizim kanasa sadEce kaLbim ç0k koştuğum için çaRpsa keŞke...! |
Kaçıp gitsem uzaklara bilirim beni bulur Ne benle mutlu olur ne bensiz huzuru bulur |
sevgiye ihtiyacım var |
Ya ağlat beni ya da güldür tebessüm ne zor iş imiş... |
cok fena halde bunalım takılmak istiyorum |
canımı yolda buldum, canıma teslim ettim... canıma okundu, canımsın... canıma okudu, canıma kastım... |
dağ türlküdür, yol umuttur, gün kızıldır sende el tetiktir, söz çığlıktır, yar yiğittir bende , |
Hani erken inerdi karanlık Hani yağmur yağardı inceden Hani okuldan, işten dönerken Işıklar yanardı evlerde Mevsimler kimseyi dinlemezken Hani çocuklar gibi zaman nedir bilmezken Hani herkes arkadaş Hani oyunlar sürerken Hani çerçeveler boş Hani körkütük sarhoş gençliğimizden Hani şarkılar bizi henüz bu kadar incitmezken Eskidendi, eskidendi, çok eskiden Şimdi ay usul, yıldızlar eski Hatıralar gökyüzü gibi Gitmiyor üzerimizden Geçen geçti , geçen geçti Hadi geceyi söndür kalbim Şimdi uykusuzluk vakti Gençlik de geceler gibi eskidendi Hani herkes arkadaş Hani oyunlar sürerken Kimse bize ihanet etmemiş Biz kimseyi aldatmamışken Hani biz kimseye küsmemiş Hani hiç kimse ölmemişken Eskidendi, eskidendi günde 30 kez dinleyip sıkılmayı beceremediğim şarkı... |
herkesin derdini dinlerim hatta çözümde bulabilirim ama kendi dertlerimi söylersem Allah tan başka kimse çözüm bulamas |
sabırr!!!! |
etiketi sıfır kokan hayatlar.... |
ana baba bacı,,acımın ilacı... evimin huzuru,,aşkımın muzuru,, bilgimin kusuru,,sular gibi duru... herşeyimsin SEN!!!!! :):):):):):):) |
Sil adımı baştan yaz kalbine,baş harfi büyük olsun. Yeniden küfret !... Geçmişi hadım ettik olmadı. Ben suyun oldum bardak dolmadı... |
geç bunları anam babam geç bunları... |
dur bakma sus konusma |
insanları öldürmek için aletlere gerek y.o.k.... ben 1 sözümle cinayet işledim.....!!!!! |
hayır hayır ben mutluyum üzülmek y.o.k .... sakin ......!!! büyütülecek bişi y.o.k....!!! herşey olurunda.... ben mutluyum!!!! üzülmek y.o.k...!!!! |
öznesi yitik cümleler kuruyorum bu gece, her karanlık köşede kendinden kaçak yaşamlar.... |
Hakkımda konuşulur ama şahsiyetim bilinmez |
sıkıldım............ |
Yapma dedm yaptın gönül.. :) |
Büyüyünce Ekip Lideri Olacam :D Yuh daha ne kadar büyüyeceksek :D |
yıldızlardan taç yapsaydım nehir zülfüne.... |
Yine Yalnız başınayım Yine işin Başından Aşkınım Beni SEvdiğin kadar Sana aşığım Bana Kızdığın kadar sana kızgınım Bağışlayın ben bir Kaçkınım:D |
yeter artık çok sıkıldım... bitti mi söyleyeceklerin... yıllardır biriktirdiklerin... |
Ölünce sevemezsem seni |
yıldızlarmı senidir bana getiren yoksa benmiyim sana kavuşmak için yıldızlara yükselen... |
aşık değilim olabilirim :D:D %50 sevebilirim :D:D |
Terrific http://img179.imageshack.us/img179/2369/terrificsq1.jpg Guys Where are we?:s: http://img300.imageshack.us/img300/1813/charlivx5.jpg |
| Türkiye`de Saat: 22:26 . |