![]() |
sadece sen!!! |
ben bir pembe diziyim her günüm bir bölüm |
bu cinayen günahın en asali ihanet hakkımı ver gideyim adalet son sözüm olsun zorda sukünet kendime sarılır donarım |
ne rintintin, ne de tenten, bir bardak şarap bir de sen, absurd aşklar komedyasında, şu yazdığıma gülümsesen, ne nurten kalır ne de gülten. |
bekle bekle bekle... |
hayat türlü türlü oyunlar oynama bana... |
Küçük bir kız çocugu gibi apartmanın önündeki boşlukta evcilik oynuyorum , mutluyum bu sabah içimdekileri bastırarak .Farkediyorum ne sen varsın artık içimde , ne de bendeki o eski heyecan ..Fırtına deniz fenerini söndürdü ama ben içimdeki ışıkla yönümü bulabiliyorum .. |
sanma ki mesafeler seni unutturur, güneş doğmaya devam ettikçe sende aklımdasın... |
Sarıyı maviyi kırmızıyı deil Siyahla-Beyazı sevdim ben Seninle bi hafta baharı Bi hafta güzü yaşadım ben İnönü stadı evim oldu 35 bin kişi ailem Ne zaferler yaşadık Uykusuz geçti kaç gecem |
gözlerinde samanyolu..... |
kalbim nasır ama taş değiL ... |
huzurum sensin bir başkası değil... Nefesimin adı sen oldun rüyalarımda gözlerin... |
beni bende arama ben artık sen olmuşum !!! |
kalemim kırık her daim, cümlelerim seni yazmaz oldu ne zamandır, tebessümü unutmuş gözlerim, sanki kayıp bir ruhdan ibaret bedenim.... |
Herşey O Kadar Temiz Ki Karalamak İstemiyorum:) |
Seçim yapmak gerekir bazı durumlarda... Herşeyi riske edebilecek gücüm, gücün, gücünüz var mı? Var ise delisindir. Ama yok korkaksan aptallığa yenik düşmüş sığ kalmış bir bütünsündür sadece... |
Derdi içime atmak ya kanser yada verem eder |
boş yere koşarken hayat yolunda ne dertler çekmişiz bileniniz yok gözlerden dökülen gözyaşlarımda eriyip gitmişiz haberimiz yok hayalle yaşarken gerçek dünyada hayatı içmişiz haberimiz yokkk.. ben içmimde kim içsinnnnnnnnnnnn.... |
yardımmmmmmmmm...... :) |
hadi gidelim ve beni gömelim elimde mezara kürek hadi gidelim yow hadi gidelim ve beni gömelim :D:D:D |
Ah Ulan Ah :D |
hadi gidelim ve beni gömelim ehuee:D moruk :D |
heyyyttt ne moruğu ulenn :D |
hayatım simsiyah hayallerim bembeyaz |
sabaha doğru sabah olmadan güneş doğmadan ay batmatan ben gitmeden sen dönmeden garip bir zamanda saçmasapan bir yerdeyim ya da hiç olmadığım kadar kendimdeyim.. |
kafam karışık.... |
güler geçerm.. |
herşeyin para demek olmadığı bir dünya istiyorum ne kadar zor ve hayal olsada... Çıkarların ikiyüzlüklerin tıpkı bir sarmaşık gibi bizleri çevirmesine müsaade etmemeliyiz... Ancak o zaman mutluluğu bir çırpıda paylaşabiliriz.... |
salla gitsin arzular gemiler zaten batık.. |
işte gidiyorum çeşmi siyahım önümüze sıra dağlar sıralansada... |
offf çok özledim yaaaaaa :( |
BANA HAVA ATICAM DİYE KENDİNİ KASMA SENİN DAMARLARINDAKİ KAN BİLE BANA HASTA... |
Alıntı:
|
yaslı adamız bız pıncır bırakta bılelım bıraz bıseyler :D |
biL tabi abicim ya ona Lafımız yok :D |
hayat nedir nedir ki anne bir oyun bir masal değilmi kırıldı bak oyuncaklarım ömrüm gitti sevdam bitti inanan BEN HİÇ BÜYÜMEDİM !!! |
BUNDAN SONRA ÜÇ KİŞİ TAKILIYORUM ; BEN , KEYFİM VE KÂHYASI !!! |
salla haytı al dondurmanı koy pc ye favori filmini keyfini çıkar ....harcamaya üşenebildiğim kadar param olsa buzdolabını abur cuburla doldurur hiç durmadan tıkınırdım ...okullar açılmak üzere kafayı yiycem bir tek şeyi özledim fizik dersinde sıranın altındaki çizimlerimi ....ahh hyt yaktın bni... |
güvenmek istedim kendime fırsatım vardı olmadı birazcık şahlansam yakıştırılmadı tatmin oldular ... |
kolpa aşklara kapadım kalbimi... |
| Türkiye`de Saat: 10:44 . |