![]() |
Benim Adım Korken Senin Adın Buzmu Söyle Erimez Mi ? |
Sen Yerlerde GöklerDe Bulamaslarken .. Bende Gizli Oldgunu SEzenler Olmusss..!! |
hayat ince bir çizgi.. |
beni artık sen sevmesen bile ben sevicem seni hep yeminimle artık bir beklentim kalmadı kalbim kalbine hep ağladı:( anladım eskisi gibi olmaz yerini kimseler dolduramaz!!! |
askımı özLedmm (: |
Renkleri Sevmez Olduk. |
yeter demekten dilimizde tüy bitti anla artık istenmediğin yerden gitmekte erdem.. |
Alıntı:
|
biliyorum kalmadığını yoldaşımda .... |
umut işte allahım bizi kurtarsın y.d felaketinden:mad: |
kalbin ömürlük bende emanet!!! |
Beşiktaşım yıldırım demiröernden kurtulmasını istiorum çünkü bu beni çokk mutlu edicek |
akLa zarar |
msne ne yaziyorsun cok sinirliyim yazmayin diye girme oglum ozaman iceri allah allah :D |
sen benim içimdeki büyük yangınların adı!!! |
bir umut doğsun bu geceye artık.. |
beni karanlığımdan kurtaran aydınlığımsın!!! |
her türlü........ |
İstila etme İstifa et..!!!!!! |
gözlerinle deniz yarattın yüzmeye halim kalmadı... |
seni sensiz yaşamak en kötü kader olsa gerek... |
Görecek günler var daha ! |
aşka bir şans ver!!! |
haram geceler!!! |
bekLemek.... |
hayat neden bunu bana yapıyorsun!!! |
Danıştay Allah senin hakkından gelsin. Sizi Allah'a havale ediyorum. Sen ver Ya Rab bunların cezasını ! |
direniyorum yokluğuna!!! |
Sakladığın sır senin esirindir. Açığa vurursan sen onun esiri olursun. (Hz. Ali (r.a)) |
Allah'ım sen sabır ver. :D |
o istediğinden banada:Dlazım |
Başka sevgiler görmedi gözümüz, ktLu oLsun besiktasım sewgiLiLer günümüüzz.. :) Antiiiii fenerbahceeeeeeeeeeeee........... :D :D |
Mevlananın sözüne aykırı davranıp ; Yaradılanı Yaradan'dan ötürü sevemeyenler ne kadar ACİZ insanlar olduklarını bir bilseler.. |
Özgürlükler içinde tutsak yaşamak demekse hayat Her bir dalganın kıyıya vuruşu kadar mahpusu yaşadım gözlerinde Yavaş yavaş kırarken zincirleri geçmişten bugüne Zor olmayı öğrendim sana kayanın sertliği gibi |
sendemi yalandın!!! |
halimi anlayan yok arkadaş yaşamak ay ne zor bir zanaat!!! |
Hepiniz Yalansınız Hayatımda . |
bazen bu konuyu okuyasım hiç gelmiyor ya. arkadaşlar hepiniz isyan ediyorsnuz :/ belki öyle belki böyle herkesin derdi var ama çok içten yazılar bunlar :/ |
sende kaldı yüreğim!!! |
soğuk bir odanın köşesinde ki su birikintisi gibi olmak isterdim öylece sıcaklığınla buharlaşmayı... |
| Türkiye`de Saat: 19:06 . |