![]() |
gözz yaşlarımm hep sanamı akacaktı...:( |
..anınla şanınla sen yürü arkanda taraftarın gücü.. |
off ki ne of... |
adın iki hece dudaklarımda mühürlediğim...gözlerim gece yüreğimde çakan şimşeklerin sanki bilmece çözmeye cesaret edememki deli bu sevdaa:( |
dayan bu badireler de geçici bak inan uzatma git beni unut dedi hatıram bak haline yerle bir oldun oyun değil yaşam ne seyrine ne keyfine ve de rengine kan... |
Sanmaki ismini baskasi silecek..Seninle basladi Seninle bitecek !! |
hayatta bi sevdiim insanlar var bi de umursamadıklarım... ama seni sev-mi-yo-rum!!!! |
Seni Çok Seviyorum Ömrüm ! |
Nokta kadar menfaat için virgül gibi eğilenler, sonunda düz hat olup çiğnenmeye mahkumdurlar. Ne kadar doğru bir sözdür.. |
Dün Kraldım Tacım Düşene Kadar, Bugün Soytarının Maskarasıyım Tacımı Bulana KADAR!!! |
Bacımın iffeti batmakta rezilin gözüne Acırım tükürüğe tükürsem yüzüne |
Özliyorum bekliyorum,yolunu gözetliyorum nerdesin yarim o güzel yüzünü göremiyorum icim icim yaniyor ama gülüm ben seni gözümle kalbimle sana olan askimla ben seni dört gözle bekliyorum söz/müsik bobo38 |
dayansın mühürlenmiş dudaklarım adını anmamaya.. |
gittin niye geri döndün artık o eski ben değilimki gittiğinde ölmüştümm!!!küllerimden doğdumm |
sanma ki bi sana hasret bu yürek.. |
sevmek güvenmekti benim için sevmek inanmaktı sana!!! |
iyi geceler cümleten.. |
iyi gecelr;) |
Ben bir kısrak gibi gelmişim dünyaya , şahlanıp gitmek içimde var... Hoşçakal... |
pazar pazarda çalışılırmı!!! |
ne dertliymişiniz be arkadaş.. |
Alıntı:
|
Bir çocuğun gülüşünde saklı yaşam..Elinde tuttuğu şeker kadar tatlı bazen,bazen ise gözyaşları kadar acı,oyuncağını tuttuğu kadar sımsıkı... |
Erken ekilen darıdan kocasından sonra kalkan karıdan, lacivertin yanındaki sarıdan hayır gelmez .. |
sıkıldı ruhum haykırmak istiyorum... |
Alıntı:
işte bu harikaydı.. |
bizde yanlış olmaz olursa yanlışlıkla olmuşştur:) |
Aşk; yanmaktır Ey Sevgili! Yanıp kül olmaktır, Kerem gibi Aslına ermektir. Ateşin ortasına hesapsız girmektir İbrahim misali. Ki onun gönlünün yangınıdır ateşi gülistana çeviren. Ki yanmak insanı kurtarır hamlıktan çiğlikten. Hem ne diyordu şair; Yanmışın halinden ne bilsin ham/ Sükut gerektir bize gayrı vesselam.. |
Yeter artık ya :( Yazık banada :stoned: |
AsıL ihanet kendi aiLenin sana attığı kazıkdır.. |
ben geçen seneki beşiktaşımızı çok özledim:( |
çok fena grip oldum:/:( |
geçmiş olsun:( |
geçmiş olsun cnm:( |
teşekkürler canlarımmm:) |
dön ne olur ne kanayan kalbime dön ne olur acı bu halime sen benim vazgeçilmezim aşkım ne olur bana dön:( |
estetik yaptır estetik yaptır koca kafana estetik yaptır yıldırım demirören yeterrrr |
umudum kırık kalmış yazlara ayazda tüm hayallerim titrek ve ürkek yokluğunda seni beklediğim yerde.. |
eLimde kaLmasın ßiriLeri.. şu dönem çaßuk ßitsin.. katiL oLcm .. |
Bir takım bu kadar mı ballı olur yahu . |
| Türkiye`de Saat: 00:01 . |