![]() |
Alıntı:
|
hayat mazeretlere sıkışacak kadar küçük bir oyun değildir.. |
OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! |
Küçük savaşlardan büyük destanlar yaratmak kahramanlık oyunları için bir dem cesaret tatmaya gitmek gerekir!! Dile gelmeyenleri karalamak varsa esareti yok etmek gerekir kalemle..Hayat kadar duru olmayı bilmek dersek de hayatın aczliğini bilmek gerekir kimi zaman... |
Ruh bedenini istemiyor, beden ruhu... Bir uçurumda vedalaşıyorlar. Ruh yukarda göklerde, beden aşağıda toprakta pişiyor... |
sevmeyeni hadi bırakın doğasına... |
Yorgunum ya..Vallahi..kafam karışık..aslında hem mutluyum hem de değilim..ben de bilmiyorum..pek nadirdir böyle oluşum ama işte olunca da kolay kolay vazgeçmez benden..yapışır inadına.. nefret ederim melankoli tiplerden, 'of' layanlardan..o zaman nefret ettiklerim gibi olmamalıyım..eğer olursam o zaman ben olmam.. pekii..her zaman ki gibi.. sabır diyoruz..geçer diyoruz..ve tevekkül ediyoruz.. |
ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar. ne de şeytan, bi günahı, seni beklediğim kadar:(:( |
Daha çabuk unuturdu belki su sızdırmayan sarılmalar, kara sevdayla sarıp sarmalanmasalardı eğer Düşlere bile kar yağmazdı hiçbir zaman, meydan savaşlarında korkular, aşkı ağır yaralamasaydı eğer Su gibi akıp geçerdi hiç geçmeyecekmiş gibi duran zaman, beklemeye değecek olan gelecekse sonunda eğer. O büyük, o görkemli son, ölüm bile anlamını yitirirdi, yaşanılası her şey yaşanmış olsaydı eğer Anılarda kalırdı belki de zamanla ince bel, namussuz çay bile ince belli bardaktan verilmeseydi eğer. Uykusuzluklar yıkıp geçmezdi, kısacık kestirmelerin ardından, dokunulası ipek ten bir o kadar uzakta olmasaydı eğer. |
''Sabretme öylece beklemek değildir'' demişti çok büyük bir üstad.. ..O zaman buna uygun davranmalıyım. Sabretmeliyim ama hiçbir şey yapmadan beklememeliyim.Mücadele ederek sabır etmeliyim. .. Üstad'lara kulak vermek lazım.. |
Ne kadar yaşarsan yaşa, Sevdiğin kadardır ömrün.. Gülebildiğin kadar mutlusun Üzülme bil ki ağladığın kadar güleceksin Sakın bitti sanma her şeyi, |
Ankanın kanatlarında ot çeken bir şeytanın kahkahaları Ellerini titretiyor yırtık kalpleri dikmeye çalışan kör cerrahların. Kanatları siyah bir melek gözlerinden aşk fırlatırken gözlerime Kötü ruhlara hükmeden beyaz cübbeli karanlık ihtiyarlar gibi Sert duruyor içimde acılarım. Dedde. (L) |
hicran olsada gönül bağı kan kızılı şerbetler yudumlarım varsın alınacak bir canımız var ahde vefa edilecek sözlerim var.. |
aşk yalanmı gerçekmi sen söyle hayat... |
amaçsız yaşam ne güzel.. |
Annesinden dayak yediği halde, "Anne" diye ağlayan çocuktur aşk. |
hala gönlüm sendedir.. |
Neden gittim neden geldim. :D:D O kadar yol... |
Teşekkür ederim Fener! Anlık da olsa bana tebessüm ettirdiğin için! Bugün hiç bitmese? Ts-Fb maçını tekrar izlesek? Sonra yine gülsek katıla katıla? Ne iyi olurdu yahu ! : D |
28 :D:D:D |
Peygamberler şehride yaramadı,seneye maç Mekke'de oynansın :D |
Fenerbahçe Türkiye Kupasını alana kadar seveceğim seni.! :D |
Sistem yaraticiligi engeller.Belli rejimlerin sistemlerini kabul etmis milletler sanatci cikarma konusunda geride kalir. Ne alakaysa esti iste. |
mekanın cennet olsun şifomuz..Gittiğin yerler efsanelerimizin yanı olsun... |
Yarın güzel olmalı, Yarın güzel olsun, Yarın güzel olacak. :) |
* Bana önyargıyla gel, kırmak zevkli olacak. |
iş iş iş :D |
sen bende ben öLürsem öLürsün sen öLürsen ben zaten öLürüm |
Ayrı ayrı cümlelerde İki ayrı kelimeyiz İki ayrı uzak cadde Birbirinden habersiz Ayrı ayrı iki korkak tanık İki ayrı sus payı İki yalan gibiyiz İki hiç kimse İki ayrı trenle Uzaklaşan Gitgide Nefes alıp verdikçe |
Yoksun, yoksun yanımda. Geçecek demiştin ya, Geçmedi duruyor hala. Yoksun, yoksun yanımda. Bu puslu kalanlarda, Yoksun yanımda. Unutma, Beni Unutma. |
derdimi severim çünki derdimi vereni severim!!! |
Uymadımı sorgusuyum, ben kimin uydusuyum? Hala eski korkusuyumm. :rolleyes: :D |
aynı şehirde yabancı kaldığım bakışlardasın.. |
adfasdfasd : ) |
bügünde gelmedin Q7 |
uFFF!!!!! |
sana kiymet veren mi var vazgec gonlum sen bu asktan . unuttun derten zevk almayi seni ancak seven anlar ... kappat cile kapisini .. girmesin o Vefasizlar.. |
Şiir; acı üzerine ihtisas yapmış bilim adamlarının icat ettiği, yalnızlıkla çalışan bir intihar motorudur. |
Bir erkeği ağlatmak.. Bir erkeği normalde de ağlatması zordur. Bir erkek duygularını göstermez belli etmez onları. Kendi içine atar orada sindirir bitirir. Kendi duygularının kendi paratoneridir bir nevi. Ama bir erkek ağladığında asla sahte olmaz gözyaşları. Bir erkek... ağladığında yürekten ağlar. Acısını ta derinlerde yaşıyordur artık içine atamayacağı kadar yoğun hissediyor demektir. Pişmandır demektir. Suçluluk duygusu üzüntü kaybetmişlik hepsi bir aradadır. Çünkü bir erkek sadece; gerçekten değer verdiği hayatından büyük bir parçası koparsa ağlar. Erkekler; çocuktan farksızdır… Ve çocuklar.. En sevdikleri şey elinden alınınca ağlar.. Hıçkıra hıçkıra ağlar..................! |
Eski kız arkadasımın yeni ev arkadasından hoslanıyorum:D |
| Türkiye`de Saat: 00:01 . |