![]() |
Kalp kapakçıklarımı sıkıca kapa sevgilim, anlamın kaçmasın...//Dedde. |
babamgil daha iyisini yapana kadar en iyisi benim :D:D |
ateş beni yaktıkça daha çok soğuyorum soğuyorum ben ateşi körükledikçe buz gibi donuyorum... |
'Sevgilim, etraf ağaç kokuyor' diye gülümsüyordu adam, 'Aptal! Pinokyo bileklerini kesti' dedi ve uzaklaştı kadın...//Dedde. |
anlamaz aslan kiskistan bebek olsan anlardin pispistan ama kocaman adamsin görüntüde distan uyarmak istesem anlar misin ssshtt'ann |
Diskografiyi tamamlayacağım az kaldı az. :):D |
ohh be herkes ne kadar mutlu |
yok ya nerde keşke esma :D |
Lys :mad: :( |
Mutlu olaydık eyiydi. :D |
off offff ösymmm ......@ |
SensizBirBénDüşünememAsla.. <3 |
Sevtap (kalp) falan :D:D |
lakırdılaarr suLaarr seLLerrr |
karaladım ok. |
Mahkum edilmiş sözler,SusKuN BaKıŞLaR,KaÇaMaK DokUnuŞLarLa BezENmİş bİr HayAt...Bu muYdU DesTAn dİYe aNLaTıLan MaSaLLaR..Ve BiR KuM SaaTi gİBi ELleRiMİn AraSınDAn KayIp GideN YaLaNCı SonBAhaR ..Ne İsTEdiM nE BuLDuMDa KaLAn BiR BeN ..SaNa KaLaN SoN hEDiYeM ..Hadi Aç ve BaK..GeRiDe kALaN bİr YanLıZLık ..BiRdE EyLüLüN AğlAYıŞı.... |
olduğum gibiyim hem göründüğüm gibiyim hem |
hüsranı tek bir yerde kabul ediyorum yaşamak varken yaşayamamış olmakta... |
Ben katilim Bütün sevgileri ben öldürdüm Pişman değilim. Yürek söner Yürek biter Ve ben giderim. Kimse ağlamasın hiç kimse için. |
O denli o denli çok beklettin Alıştırdın bekletmeye kendini Çok zamanlar geçti de geldin Senden çok seviyorum senin özlemeni. AZİZ NESİN |
ah zekasına kedi işeyesi nefer her şey kader... |
Geburtstag. Glücklich Liebenden Richard Z. Kruspe :) İçimde masum bir kız oturuyor, onlar gelecek "Berlin'den" diyorum taşınmıyor.. :// |
beni unutma!!!ela gözlümmm:( |
Oraya gidebilmek için neler yapmazdım ah oys :( |
sevsen bu kadar sessiz kalırmıydın yar...her zoru göğüsleyip yanımda kalmazmıydın yar...yar aşk kolay değil bir gün anlarsın yar...sana yar dedim söyle bundan daha ötesimi var!!! |
Gözleriiim ulaan :| Kaşımayacağıım kaşımayacağııım ! :D |
hayat daha buyuk bır hapısaneymıs bana pek iyi gelmedi |
Alıntı:
|
sonbaharda yüklü bir hüzün..Sadece seni hatırlatır... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Amacın ne Anlamıyorum :) Bir Önceki yazdığında Hayat Büyük Hapishaneymiş diyorsun .) Nezarethane'ye alalım diyorum , Yaşamaya hakkım yok mu diyorsun :) Kafan mı güzel ? yoksa sen mi :D |
kafam kadar güzeLmisin :D |
Alıntı:
|
ben böyle hayatın böyle işin içine.........!!! |
G e ç e m e y e c e ğ i m . |
Seni Çooooooooooooooooooooo...ooo..oo...ok Seviyorum kii.. <3* |
Alıntı:
|
Mor sümbüllü salkım olsan kaç yazar bende ki tatlı dil olmasa,kaf dağından koparılan gül olsan ne yazar bende ki sevda olmasa,kendini boşyere birşey sanma bende ki yürek olmasa... |
Bugün 5.seneyi doLdurduk...:( |
Çektiğim her nefes uyuşturucu, biraz daha öldürüyor beyin kıvrımlarımda kıstırdığı sana dair düşleri. Oh, canıma değsin sevgilim. Ölüyoruz!//Dedde. |
| Türkiye`de Saat: 00:04 . |