![]() |
Kardeşim Bekir,nerdesin sen yahu? |
forever and die.. |
hep düşeş gelir gelir mi zar??? |
DEDEmm nereye gittin beni bırakıp nereye gittin daha hazır değilken :(:( |
bu yürek isyan değiL şükredeR.. |
spekülatif düşlerin spazmı var |
Stagflasyon önlemiydi, sözümü kesme girişimde bulunan herkeseydi radikal argolar.. |
ya bir hiçse hayat..siyazdan ve beyazdan gayrı... |
the purpose of life is to end |
Alıntı:
|
Alıntı:
Vardır,için rahat olsun.Umarım karşına böyle biri çıkar.:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Dev Adamlar teşekkürler... |
300 lıra :D |
bi doğru bildim ona inandım geçen her günü dünle yarıştırdım.. |
ferdi tayfur-gizli sevda |
Bir gül dalı gibi hayat kırılgan ve ürkek..Bir korku krallığı gibi geceye çöken kasvet..Hadi çık ortaya artık umudun elçisi.Bitsin bu cehennemden gelen azabın kendisi... |
İbraihm abicim öyle karalama defterlerine yazıoyosun Msnde çıtın çıkmıyor he :D Gel benim sayfamda karalan :D |
geleyim bitanemm ne demek :D:D |
yıllarr sonraa dönsenn de boşşşşşşşş |
hüzün ve kaderin pençesinde bir dev, nam-ı değersiz.. |
Bazen susmak gerekiyormuş, bazen bomboş bakmak gerekiyormuş hayatın yalanlarına. Anlamaya çalışmak saçmalık! Anlamadan yaşamak gerekiyormuş. Ama bazen unutmak gerekiyormuş,unutulma ...pahasına. Zaman değilmiş gideni getiren,aslında zamanmış var olanı götüren.... |
hayat bir tuhaf bilmece kalemi kırık bir cümleler bütünü hesapsız..ve karmaşık.. x in değerinde y nin hiçliği.. çöz çözebilirsen..yaşa yaşayabilirsen... |
bir perişan bir pişman iki hali bozgun üzgün |
herşeye rağmen sever bu kalbim,şimdi rüyaları hayıra yordum.. |
Kenan ne okiyorsun kardesim?? Sey kitap sekerim :D |
oysa sabreder bu yürek,isyan değil şükreder.. |
Yarının bugünden çıkarı ne? |
Hayatın draması varsa Q7'nin trivelası var :D |
Fernando Llorente Beşiktaş'a gel:( Bu arada; geldi diye kolpa haber yapanları da kınıyorum, duygularımla oynadınız :( |
hani uçan bir kuş vardı yaa..Artık kanadı kırık :( |
istanbuL; ayrılmamıza '9' gün kaldı..en sevdiğimmişsin meğer..çok buruğum çook:( |
Kekşe her gidiş geri dönüşlerle bitse..Uçmasa ellerimizin arasından hayallerimiz..İstenip de yarım kalmasa keşke yaşadıklarımız..Özlem olsa da arada keşke özlenilmese.. |
Açıklayın şu sınavı artık..Hergün ayrı bir kalp çarpıntısı.. |
Bazen sorarım kendime oda beni severmi,kavuşmamız çok zor daglar bize engel mi..? |
herşeyden bir ders çıkar o zaman gündüzü görmeden güneşi sevmee..! |
'Hayatta kimseye güvenmeyeceksin' demek saçmalıktır inan. Ama kime 'iki defa güveneceğini' hesaplamalı insan. Victor Hugo. |
Bu akşam hem Portekiz hem İspanya maçı var yaşasın :) Türkiye maçı da var ama Portekiz'i tercih ettim... Özetini izlerim artık. Millilere başarılar tabii ki :) |
Hani gerçeklik psikozundan sıyrılıpta yarattığın yalan dünya.. |
| Türkiye`de Saat: 01:00 . |