![]() |
yedi rengi görmeyen bir çocuktum büyüdüm gölge gibi bedensiz bir hayata büründüm insan yüzü görmeyen bir diyara süründüm yarını hiç bilmeyen bir dündüm bir bugündüm |
ne garip bir hayat..kimimiz paranın derdinde..kimimiz zevkimizin..kimimizde yaşamanın.acı ama gerçek yaşamak en büyük dert.. |
hep yaradılana değil birazda YARADANA eğil.. |
soft kitty warm kitty little ball of fur happy kitty sleepy kitty purr purr purr :dd |
Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesinden duyuru : Deli İbonun CSKA maçından sonraki performansından sonra kendisini hastanenin başhekimliğine atandığını kamu oyuna duyururuz:):) |
o sınegı bı yakalarsam... |
Bir gün yolda yürüyordum. Bir şarkı duydum, kalbim acıdı.. |
düşlerim ağaç benim önceden filizdiler.. |
elime bi gül tutuştur ki kuraklıkta solmayan.. |
Hayat kurşuni bir siyah..rüyalarımda saklı kalmış bir beyaz..uğrunda hayatını adamış bir deli yürek..Seni sevmekten asla vazgeçmeyecek..Tek yürek tek aşk BEŞİKT-AŞK !!! |
Beşiktaşımı nefesim olarak gördüm her nefes verişimden sonra bir başka hevesle daha hızlı nefes almak istedi ruhum... |
neden? herkesin bi derdi olmak zorunda... neden?her güzel olay biterdi sonunda... NEDEN NEDEN NEDEN?? |
O masal günü gelinceye kadar; susuyorum... napak inanak mı :G |
sıkıntı :hmpf: |
mutluyum lannnnnnnnnnnn :D:D:D:D:D |
cennet varken anne neden bu b*k yerde kalalım |
batan bi güneşin ardında ne var? Biten bi gün yarınlar kadar zor.. |
biten bi günün en güzel yanı ne biliyomusun? Yarın yine baştan baçlıcak olması... |
no air air noo aiirrr |
bir çift kelime insanı hayata bağlar.. |
Bir zaman yolculuğunda sıkışmış kalmış bir hayat gibi savrulmak mı gerekir kıyılardan kıyılara.. Belkilerden sıyrılmak,yarını kovalamak hep mi zor gelir insana hep mi zor olmak zorunda kalır hayat bizlere..Yine yeni yeniden durmamak için son bir nefes alsak şu hayattan..kim bilir yarına çıkarmıyız !!! |
hayal kurmak inan ki çok zorrr..! |
ölüm saatim ;(( ÇOCUKLUĞUMU GERİ VER BANA DÜNYAAAAAAAAAAAAAA |
erkekler ağlamaz derlerdi haybedenmiş anladım..;( |
ben bugün öldüm sandım oysaki yeniden doğdum ben.. |
bahtsız bedevi diyarlarında mor sümbüllü salkımların arasında.. |
"Ölü bir yılan gibi yatıyordu aramızda Yorgun, kirli ve umutsuz geçmişim Oysa bilmediğin birşey vardı sevgilim Ben sende bütün aşklarımı temize çektim şair ne yazmış ama... |
artık araba kullanabılıyorum yuppieee :D |
artık senin için açan tüm çiçeklerim soldu içimde ki tüm sıcaklık zemheri ayazında dondu yanlız sana bakan gözlerim var yaa dün gece gerçek aşka tutuldu... |
yorgun, ölgün, bitkin :@ |
Küçükken LEGO´larım vardı ‚ artık "L"´yi Attım Egolarım var.. Bir Gün "E"´yi de Atıp Gideceğim Buralardan ..! |
ne acayıp bır topıc :D:D canı sıkılan karalıyor bır sey herkes asık olmus sıırlere bakılrsa:D:D: |
aşık olmasaydık beşiktaşa üye olurmuyduk forumuna :D |
"özlem"i kimse sevmez:P:P:D |
Nerden biliyosun uyuzzzz insaan :P:D Kendin sevmeyebilirsin :D Ee haklısında kalp kalbe karşı ne de olsa :D |
bilen bilir" özlem" zordur" özlem""siz yıllarda herkes mutludurrr:D:D ama bır" özlem"girdimi araya tüm hayat zindan olur aynı bende oldugu gibi:D:D:D...kalp kalbe karşı derlerrrr ama ben inanmıyorum ÖZLEM:d |
Ne güzelde dökmüşsün cümleleri deftere :D Ne şeker şeysin sen öle benim sınıfımada beklerim seni mellm :D Kaydınızı bir an önce yaptırın olurmu :D |
ii peki ama sen gel beni yurdumdan al ben oralara tek başıma gelemem hocam:D:D |
aa haklısın ben bunu nasıl düşünemedim evladım.Şeker de alayımmı sana gelirken :D |
beni şekerle kandıramazssın cimriii öğrt. :Dvaz geçtim yazılmıyorum hastane daha ii senle aynı havayı solumaktansa:d:D |
| Türkiye`de Saat: 13:06 . |