![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Neden?Herkesin bir derdi olmak zorunda...?Neden?Her güzel olay biterdi sonunda...? |
sarıyerde sahilde elimde sarılı bir gazete kağıdında çekiyorum şişeyi kafama içinde sen varken rüzgar esiyor usul usul dalgalar vuruyor kıyıya martılar başımda çığlık çığlık adını sayıklıyor sinip kalıyorum bir banka seni izliyorum karşı kıyıdan boşverip gidiyorum hayatın dümeninin ekseninde. Boşver güzelim boşver avazım çıktıkça susuyorum Bundan böyle…Bundan böyle... |
''keşkeeee'' :) |
ben susarım bundan böyle.. |
sahi bildiklerimden farkLıymış en gerçekler |
a$k,akli ortadan kaldirmak için doganin bir çabasidir |
ilk günden. O.o |
eski günlerin hatrı olsa dünler eskide kalmazdı.... |
ben bir iki şey biliyorum üç dört şey ekliyorum gerekmez bana kimselerden gelecek yorum ! |
Poff :D:D |
seni çöpe atacağım posete yazık :D:D |
Bi lodos lazım şimdi bana bi kürek bi kayık...... |
aman ne karısık bır trafık var içimde keşke bilseydin gerçi bilebirdin bilmek isteseydin... |
Sana Bir İyi Bir Kötü Haberim Var Sevgili.. İyi Haber.. Seni Hala Seviyorum.. Kötü Haber.. Ben Bu Sevgide Boğuluyorum.. |
ulen van bronghoşttt nerden çıktın attın o golü bee :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Nedemiştik ; " Uçurumları Seviyorsan,Kanatların Olmalı " |
çok karmaşık çok karmaşık çok karmaşık.... |
bu sabırsızlığımı sabırLa tanıştırmalıyım |
SON DAKİKA HABERİ! Meşhur Kahin Ahtapot Fenerbahçede ! Aziz Yıldırım Ahtapotu GetirirGetirmez Suya Attı ve Türkiye Kupasını Sordu ! Suya İnen Ahtapot AnındaKalp Krizi Geçirerek Özel Acıbadem Hastanesine Kaldırıldı ! AhtapotunDurumunun Kritik Olduğu Belirtildi ...:D:D:D |
Ya İbrahim ya,sen beni öldürecek misin?:D:D:D Yıkıldım yahu...:D:D:D Acıbadem ahtapotları da tedavi ediyor ha...:D:D:D Bari ölmeden keselim,mundar gitmesin.:D Salatasını yapalım,ben yemem ama yiyen olur herhalde...:D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Konu fenev olunca ablar akan sular duruyor biliyorsun :D:D |
Herneyse işte selametle hepinize. |
bana ninni okumayın!!! |
hadi hayırlısı bakalım..umarım son olur bu kez son olur.. |
yarin son sinavim var insallah basari ile sonuclandiririm ondan sonrada tatilim basliyor bu tatile cok ihtiyacim var :) |
bak rap konustu mıkrofonumun uzerınden mınık mınık kelebekler ucustu kalbım costu herkes susustu ... |
Allah kpss sınavına gireceklere yardım etsin... |
kalbim atar cansız geçmez gün ahsız vahsız :/ |
| Türkiye`de Saat: 20:14 . |