![]() |
Ne yaptın da hesabı kapattılar Gürkan?:D:D:D |
kurbansız cinayetin faili meçhul karakterini oynuyorum.. |
Ağlamaktan utansaydım ağlamazdım doğarken... |
Anne ben apaçi oldum. :D:D:D Duble gözlük hov ye :cool: :D:D:D:D:DD:D:D:D:D: |
sözle kafi olmayanın hakkı varsa kötektir. |
Alıntı:
|
sen şahane bir uçurtmasın bende senin ipinim unutmayasın bensız soyle ne işe yararsın ... |
Anlatan dahi olsa dinleyen bi sağırsa o dinleyen bu dahinin hiç anlamaz şu halinii |
allahim buneya 38derece ev disardan sicak hatta o derecedeki dondurmayi 1dakika disarda biraktim geri geldim erimis su olmus :D |
İnşallah her şey istediğim gibi gider. |
sonn 3 gun ... |
Aşk denen Meret Siyah Beyaz'dan İbaret . . . ! |
bu dünya gidenlerini tek bir kerede uğurlar, merhabası birse hoşça kalı da birdir, nedendir bunu hiç anlamazlar platonik aşıklar. |
Hayatta, gri tonu bulunmayanlardanım. Benim için ya SİYAH ya BEYAZ vardır. |
kalbim atar cansız. geçmez gün ahsız, vahsız, şu yaptığım rap denen şeyim kuralsız, var olunmaz ulan hayasız sahi hangimiz riyasız, hangi uyku rüyasız? |
Alıntı:
|
chek chek yow chek chek yow :F sagoo sagolaa benıı P::D |
Hayytttt beee :D |
SöZüNüN eRi oLaN İçiNdiR "qöNLüMüN eN Yüce yeRi"... SözüNüN eRi deqiLSeN;yoktuR Bu BedeNiN "SaNa veReceK DeqeRi"... |
aklım benden uçtu gitti uzun zamandır haber yok ! |
Kör Olası Zalım NİMET .. |
Hayat film,Ben yazar |
benim bildigim hersey yanlis hayatta lakin seninde gordugun uzere bulmaliyiz dogruyu canim bu yasamda |
çok sahteee hayat hurafeeee herşeyden bir ders çıkar o zaman gündüzü görmeden güneşi sevmee... |
istediğim sevinç bazen hüzünden farksız istediğim hayat bazen çokça haksız etrafımda dolanmış sinsi onca arsız bilirsin ki dostum bazen olmuyor lirasız.. |
doğruyu bildim ben yanlışı sildim ben bi taraf zifir bi taraf aydınlık her yolu denedim bennn.. |
Hayatıma fön ceksemmm düzelirmi :H |
sakinim sakinim sakinimm.. sinirlenmiyorum sinirlenmiyorum sinirlenmiyorummm... |
Huhahah :D Ben de hayata fön çekmek isteyenlerdenim:D |
yiter ya yiter yaaaaa |
Fenev yılın en centilmen takımı seçilmiş sizce neden? Cevap:Rakibin şampiyonluğuna sevinen tek takımmış :D:D:D:D |
kendimdenn hergün parça koparıyorum ama sen bunu nerden bıleceksın yavrum nerdenn bileceksinnn ... |
İn-şal-lahhhhhhhhhh |
Alıntı:
|
BİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEET İSTİYORUUZZ ULAAAAAAAAAAN ! |
Savaş Don-Kişotlar gibi yeldeğirmenleriyle. Dal seyrine sevgilinin gözlerinde maviyle tüllenen enginlere... Koş işte yüreğinle tut ellerinden, yürüt onu çocuklar gibi... |
Dünyaaa yalan değil mi,Hayat bomboş değil mi,Gidenn geri geldi mii |
off off inş mühendislik olurrr :// |
offfffffffffffff............... |
Alıntı:
|
| Türkiye`de Saat: 00:00 . |