![]() |
Bir içten bakışına delice tutulmuşum Esrarlı gözlerine gönülden vurulmuşumZaman geçmek bilmiyor seni görmediğim an Dünyam cennet oluyor benim olduğun zamanSevgini yıllar boyunca saklayacağım inan Aşkını ömür boyunca yaşayacağım inanAşkının hatırası istiyorum bitmesin Ömrümün o gecesi hayalimden gitmesin Sıcak bir bakışına neler vermezdim ki ben Mutluluğun önünde dize gelmedim mi ben Aşkı hemde nesşeyi tattırmıştın sen bana Mutsus bir insandım ben mutluluk verdin bana |
her duygu bir insanda vücut bulur kendine , her vücut bir ruh eşi arar kendine... |
ßazen daha fazladır her$ey.. ßi e$ikten atlar insan.yüzüne ßakmak istemez ya$amın.o kadar azalm$tr anlam... |
masum değiliz hiç birimiz |
kalbimi gömdüm toprağa.... |
flying to neverLand |
cause you'll always be my dream come true.. |
I won this game at battow |
derbeder oldum sen gidince her gidişin sürgün hasretliği oldu dil lal oldu göz görmez nerdesin yaban gülüm.... |
öyle horozlar vardır ki öttükleri için güneşin doğduğunu sanarLar!!! |
haksızlığa gelemem hatır gönül dinlemem babamın kızıyım ben kurşun yerim ama laf yemem |
Her çiçek bir gönül yarasıdır.... |
ben böyle hayatın taaaaaaaaaaaaaaaa........ |
vazgeçtim herşeyden.... |
hani hayat bir oyundu artık içime sinmiyor.. |
her umut bir çığlık olsa dilimde yine de sen diye çıkmayacak bu ses.... |
köpekler için üzülmeye degmez çünkü.. köpekler burunlrının dıbınde bıle olsa gok kusagının guselım renklerını goremezler |
sustum her gece sen diye ağladım bittim yok olmayı beklerken yeniden doğdum... |
Hüzün oldun Başlamadan bitişleri yaşarken hayatımda Sen hep bir eksilttin benden yana seni Ne yetmeyi nede yetinmeyi bilebildin…. |
Duvarlar Renkli Olsada Karanlıkta Ne Görebilirsinki, Bir Köre Rengi Nasıl Anlatabilirsinki ? |
her inişin bir çıkışı vardır... |
ömür deniLen yoL ; hiç gitmek , bitmek biLmez mi ? Hani 3 günLüktü dünya .. Nerde ? Pes ettikçe uzuyor sanki hayatım , acı çekmeLerim , yok oLuşLarım .. Tanrım yok oLmak istemiyorumki ben .. İnsanLarın gözünün önünde eriyip bitmek istemiyorumki ! GururLuca , onurLuca yaşarken aL şu canımıda 2 damLa gözyaşı döksünLer arkamdan.. 3 noktaya sığmasın anLattıkLarım ve sadece noktaLansın istiyorum yaşamım . |
yüreğim nihayetsiz yakarışlarda gönül boşa çağlıyor sen diye sonu gelmez yollarda biçare tükenen ömrüm nerdesin seni bekliyor... |
sesi çıkmayan bir çığlık olsam yağıpta ıslatmasam sevipte kavuşmasamda inadına yaşamaya kavgaya devam.... |
Keşke, Keşkeler Bu Kadar Gerçek Ve Acı Olmasa...! ==> Made in By TelLo :) |
sebebim oldu bu kahpe dünya !!! |
Alıntı:
Bu söz biraz içten gelmiş sanırım... :) bu arada söze aynen katılıyorum |
aşkımız iki gözlüklünün öpüşme çabasıydı ,gözlükleri çıkarmak hiç aklımıza gelmedi. |
bana şunu öğrettiki hayat kimse tek başına güzel değil. |
düşünmek bazen yanında olmaktan daha çok zevk verir insana |
şu olan biten var ya,boşver ona taş yağsın isterse,çok sürmez dakka şaşma dakka,yaşamaya bak ne geçmişi düşün,nede gelecekten kork ömer hayyam |
gerisi başka zamana :) |
bugünlük yeter |
Alıntı:
kısa ama öz oldu dahada söylenecek vardı ama bu yeterliydi.... |
birgün sende seveceksin... |
Bekliyorum; Öyle bir zamanda gel ki vazgeçmek mümkün olmasın... |
var yaa çok snr kptm he |
sürgün yemiş bir sevda askeriyim ne zaman kii döneceksin o zaman bitecek bu sürgün... |
biz yarımızı anamız diye sevdik ocakta aşımız kötü günde yoldaşımız zor günde omuz bildik biz sizi anamız bacımız herşeyimiz bildik |
ßuquLu camLara yazıLmıs sözLer qißisn..nefesm oLmadn sen ßi hicsn.. |
| Türkiye`de Saat: 00:03 . |