![]() |
gümüshaneli2007 nin köyleri alsam içim çok rahatlıcak :D |
Şampiyonluk hasretiyle çok çile çektik geceleri uyumadan sabahlar ettik uçurumdan düşmeden tut elimizi şampiyon ol BEŞİKTAŞIM mesut et bizi.. |
gelin gibi süsleyeceğiz mabedimizi.... |
karala karala nereye kadar..... |
şampiyon Beşiktaşım ne istersen iste benden istersen donatalım dört bir yanı bayraklarla istersen çıntalatalım dört bir yanı şarkılarla istersen eğlenelim davullarla zurnalarla |
Alıntı:
|
Kalp alışır acı çekmelere Can dayanmaz yeni sevmelere Boşa kürek çek hep aynı hayat Bana sorun bi kim haklı Şu yüreğim ne meraklı Hiç sözümü dinlemiyor Sorarım aşk durulurmu Acıyı sevmek olurmu Hani hayat bir oyundu Artık içime sinmiyor... |
yürek isyanlarda, derin bir acı saklı damarlarımda... |
her ıhanete akıl erdıren her cehalete kılıf uyduran her esarete fıyat bıctıren sen degılde ben mıyım? |
son adımları atarken yüreğim esir düşmüş bir hikaye yazdım sen ve ben üzerine karaladıkça daha da büyüdü Ne ben nede sen taşıyabildi... |
Güneş battıysa yıldızların keyfini çıkartmak gerek |
sevgili günlük önceliri bi mah idik sonra kasaba olduk şimdi vilayet ileri cog güsel olucak eminim :D misal koca bi siyah-beyaz ülke olucaz.. yarınlara ve yarınlarımıza .. |
sevmek için sevmedik... Tek aşkım beşiktaşım... |
Kaybolan neşemi şarkıda, sazda, Bulmayı denedim, sensiz olmadı, Felekten bir gece çalıp biraz da, Gülmeyi denedim, sensiz olmadı... |
İNSAN YA HAYRAN OLUR BANA, YA DÜŞMAN. YA HİÇ YOKMUŞUM GİBİ DAVRANIR, YADA HİÇ ÇIKMAM AKLINDAN. |
şafak 457 :D:D |
Ayrılık rüzgarları esiyor yedi tepeli kentinde.... |
uzandım da yetişemedim bize hüznüm oldu saniyelerim bir nefeslik yaşam çekerken içime yitip gittiğimizi fark edemedim.... |
çok kötüyüm kafa 3 trilyon :S |
sana baktım hüznü gördüm gözlerinde... Tek bir göz yaşına yenik düştüm... Seni sen diye sevmeyi kabul ettim de Hayatın oyununa yenik düştüm.... |
Olsa da bir dilek hakkım benim için birşey dilemeni istesem.Tek isteğim aslında benim seni istediğim gibi beni istemen |
zayıflıklar prensesi..... |
İzleri kalmış karlı yüreğimde bastığın yerlerin,karalara bulaşmış gözlerinde en büyük hayallerim... |
canım kuzenim ilk göz ağrım şuan vatani görevini yapıorsun hayırlısıyla gelirsin inşallah çok özledim seni:(:(:( |
qiDDin yha choq ösLesemde (!) kaL diyemem artık sana.. |
adı oldu yanlızlık.... |
Savur savrul gönlüm bu son elveda |
başarı, yolculuktur,bir varış değildir(aynen) |
dil hicran olmuş, kalbe sürgü çekilmiş nedir ki bir nefes sen olmadıkça... |
adını yazdım tamda kalbimin üzerine .... |
Samimiyetin lisanı yoktur.Samimiyet sözlerle açıklanamaz.O,gözlerden ve tavırlardan anlaşılır. |
Ne yak mektubun ucunu ne sevgini sayfalar dolusu dile getir zarfı kapatırken yalnız kuytu dudaklarını çokça değdir. |
yorgunum artık.... |
senı sen oldugun ıçın engelledım ve sen bunun farkında değildin |
SıkıLdım artık sahte insanLardan . . . |
aşk bir kalbin içinde ağlıyor aşkk sızım sızım sızlatıyor... |
5 e 5 dakika geç kalmış hayat... |
meltem mutlu 20 ççpl:D:D:D |
Hiçlikler içinde kanayan yürek, yokluklar ıcınde savasan beden,bosluklar ıcınde karısan zıhın...Geçimsizim bu günlerde.... kimsesizim bu yerlerde.... |
simple but impossible |
| Türkiye`de Saat: 04:24 . |