![]() |
kendini ßiLmeyen hicdir ,tarihini ßiLmeen peach_tr :D:D *zaaaaaaaaaaaa :D:D:D |
qooD qirL qone ßad!!! (6) |
özgürlük bir kuşun kanat çırpışı oldu benim için.... |
xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx |
umuda yolculuk |
karşındaki kişiye değerinden fazla değer verirsen değersiz kalırsın o yuzden fazla değer vermiyeceksin karşındakine güvenip ihanet ettirmiceksin kendine! |
sis cökmüs üzerime ßu karanLık pusLu qecede hersey simsiah.. hawa karamsarLık yükLü ßuLutLar aqarLasmıs oLamam eskisi qißi qücLü.. *ßy wahsi_meLek |
BEŞİKTAŞ sevgisi kapladı tüm bedenimi kundakta basladı gıder mezara bu sevda duysun tum dunya sevınmek ıcın sevmedık ... |
yokuşta akmayn ter dönşte gözyaşına dönşrr : ( |
Dökülen her kan Duyulan her feryat kadar içimde ki nefret !!! Unutmadık unutturmayacağız Gazze Saldırısı .... |
mutLuLuk zamansız yaqan yaz yaqmuru qıbıdr..quLmsetır.. * ßy wahsi meLek |
sıfırı tükettim :( |
karmakarışık,ikilemde kalmak ne zormuş yaaa:(:(:( |
just shut u fucked up.... |
Sen yine vurdun kıyılarıma En uykusuz sabahlarıma Sil göz yaşlarını aglama Yüregim dayanmaz acılarına Bir yanım yokki bedenimde Hapsolup kaldım düşlerine Sen yalnızlıgımdaki Çözülmeyen dügümsün Sen benim ölümümsün Sen Düştügüm girdapsın Bir degil bin kez öldügüm Binkez daha ölürüm............... |
Herşey sen varken daha bi güzeldi, içtenlik kokan sözlerindi beni benden götüren, her anımı mutlulukla doldururken, mutluluk çığlıkları atıyordu kalbim... |
karanlık çökmüş ruhuma yıldızlar kayıyor kalbimden henüz yüremeye çalışırken nerden çarptı bu kara sevda bana... |
kimi dışıyla etkiler kimi içiyle etki değil oysa deliriyorum ben seni görünce ve yüreğime ince ince gizli yaşlar süzülür geleceğini bilince :(:( |
bana yine gülyüzünle geL tek sözüme geL gözüm yoLda gönlüm sende kaldı aL da geL :):):) |
Ağladığımı kimseye söyleme anne onlar beni güçlü biliyor |
fenerbahceli olmak ayıp değil yeterki çaktırmaaa |
belki güneş bi gün bizim için doğar |
Fırtına boyu gidiyorum Dalgalar vuruyor kıyılarıma Martıları dinlerken sahilden Bir gemi yanaşıyor rıhtımıma …. |
ankaranınnnnnnnnnnnnn ( kekıllının bı sarkısı vardı ya neydı unuttum :D ) |
hayat bitmeyen bi yolculuk, bir andan diğer ana... |
Artık Çıkmıyorum İstikla'le Sabah Fatma Hanım Uyandırıyor Helva, Ekmek, Çay Bana Onlar Bakıyor Odanın Hali Perişan Ben Perişan Kimse Yok İşime Karışan Ara Sıra Balkona Çıkıyorum Fesleğenler Kuruduğunda Ocak'tı Ben Baharı Bekliyorum Ne Olduğunu Bilemedim Bir Umudum Var Hala Gözüm Şişelere Takılyor Becerebilseydim Ne Ala Bu Günlerde Böyleyim Ben, Yas Denen Şiirdeyim Bir Köşede Gülüşün Var, Sırtımda Kanlı Bıçağın Hiç Bir zaman Duyamayacağın Duysanda Anlayamayacağın Bir Çığlıkta Sana Birikiyorum ayna işte bennnn |
kaçak oldu bu şehir bana her kalkan gemi bir meçhul sen meçhul ben meçhul hayat hepten meçhul... |
I aM NoT aFRaiD To waLk This worLd aLone!! |
bu kaçıncı aşk firar ettiğim bilmiyorum senden sonra bir başkasını sevemiyorum sevmek istemiyorum bir başkasını sevmektense yalnızlığına mahkum olmak daha kolay, daha güzel sen olmasan bile yalnızlığın var o da yeter bana... |
seni yanlızlığınla başbaşa bırakan biri varsa bırak giderse gitsin bıterse bitsin sende seni kaybetmeyi göze alanı kaybetmekten korkma!!!!!!!! |
öLümün çekiciLiğine yüz tutmuş bedenim . . . |
Keşke, Keşkeler Bu Kadar Gerçek ve Acı Olmasa... daha önce yazmışmıdım bilmiom ama şettireim dedim |
sebebim oldu bu zifiri karanlık akşamlar... |
aşığım aşık |
kalemim düşman oldu artık hayatıma.... |
özgürlük seni gördüğüm an başlar koparım hayattan arınırım yalanlardan bir ben kalırım en saf halimle |
zamansız qidicek misn acaba qeLdiqn qbi yhoqsa kaLıp asLa tükenmmek üsere hersee raqmn yıLmaarak kaLıp yanmda tutcak mısn her üsüdüqnde eLLermi ? yada öbrLeri qbi sende wasqecp bırakck mısn bni karnLıqmda ?! *ßy wahsi_meLek |
Ne mümkün denqede durmak Fırtınadan bir uCurumdayım . |
Ölmek üzere olan bir bedenim Karanlıklar içinde biçare kalmış bir suretim, Canhıraş çığlıkları lal olmuş bir ruh gibi Durmadan seni arar dururum…., |
siyah sadece siyah !... |
| Türkiye`de Saat: 00:04 . |