![]() |
Özledim eski dostlukları , arkadaşlıkları , Özledim gerçek sevgileri , sevgilileri , Psikolojisi düzgün insanları özledim , insanların bir birine güvenle baktığı günleri , çıkarların değilde dostlukların ön planda olduğu gübleri özledim , selam verirken hiç bişey ummadan gülümsemeleri özledim . Sizinde bu duyguları özlediğiniz oluyormu bazen !!! Yarın 10.10.10 Değişirmi dersiniz dünya !!!! |
` Arkamdan konuşanLar , arkamda takıLmaya devam ~ (, |
kolpalığın dünyasında gerçek düşler arıyoruz.. |
#..Beni sevmeyen herkese teşekkür ediyorum . .! * merak etmesinler ben de onları 'sevmiyorum' . .!http://www.etutodasi.biz/images/smilies/tongue.gif |
esmerantos mantos esmerantos mantos esmerantos mantoooss esmerantos fos santos:D:D:D |
istifayı ver umut... |
* 1o.1o.1o * (= |
|
SAHABEDEN UKKAŞE HAZRETLERİ Peygamber Efendimizin Peygamberlik mührünü gören cennetliktir. Peygamberimiz veda hutbesinden sonra herkesle helalleşirken Ökkeşiye Hazretleri “ Ya Resulullah Uhud Savaşı’nda bana kırbaçla vurmuştunuz. Hakkımı ancak kısasla ödeşirim”der. Peygamberimiz ...(S.A.V), ...elindeki kırbacı Ökkeşiye Hazretlerine verir ve sırtına vurmasını söyler. Ökkeşiye Hz. ”Siz bana sırtım çıplak iken vurmuştunuz Ya Resulullah”der. Peygamber Efendimiz sırtını açar ve tam bu sırada Ökkeşiye Hz. Peygamber Efendimizin Peygamberlik mührünü görür ve öper. Daha sonra ise “Kısastaki gayem bu idi Ya Resulullah. Yoksa sizde bir hakkım varsa anam sütü gibi helal olsun”der. |
Kırgın... |
'Üşüdüm' dedim.'Üstüme bir şeyler alıp geliyorum' dedi.'Nasıl ya üşüyen benim' dedim.'Tamam işte sen içimdesin ya' dedi.Isındım. K.Iskender |
hayat henüz küçük bir çocuk uçurumdan aşağıya doğru sürüklenen sürükleten.. |
gel artık ölüm.... |
'gecenin yarısında bir köşe başında sen geldin aklıma hayallerim vardı hepsi yarım kaldı seni kazıdım sol yanıma ben serseri bir tribün çocuguyum sen ise bir sosyete kızı sevip sevilmemek karşılık görmemek benim kaderimdeki yazı senle yuva kurmak bir ömür yaşamak benim ...en büyük hayalimdi başka yolu seçtin acımadan ezip geçtin canın sağ olsun ne diyimki sana beddua etmem kin besleyemem seni sevdim inkar edemem benim olmasanda kalbimi kırsanda senin üzülmeni istemem al senin olsun artık tüm mutluluklar dilerim sana aşklarınla siyahla beyaz kaşkolum yeter bana yaşarım ben Beşiktaş'ımla..' |
aşk yalanmı gerçekmi sen söyle hayat!!! |
Alıntı:
bekir niye öyle yazdın?unutma her yeni gün güneş gibi umutla doğar;) |
Alıntı:
ölüm kurtuluş gibi düşünüyorum |
Kahvenden bir yudum biLe aLmamışsın,Korktun mu beni kırk yıL sevmekten..? |
hatırlanmaktır en güzel olan... |
kafa kıyak ben kıyak hayat olmuş zaten kıyak yükledim herşeyi bir kayığa kayıkda kıyak...., |
gide gele yollar bitti karayollarına verdim gideri yol üstünde açtım sofrayı kafam güzel oldum kabadayı :D:D |
Herşey olabilmek için önce hiçbirşey olmamayı göze alabilmek gerekir.. |
'En mutlu anında yolda yürürken bir rüzgar eser de burnuna O ' nun kokusu gelir ya, heh işte O ' nunla aynı parfümü kullananların Allah belasını versin.'' |
Bir arkadaşın yaptığı gripin içme şenliği :) = Gripini kutusundan çıkarıp bakar bunun nasıl bir şey olduğunu düşünür sanki daha önce içtiği hiçbir ilaca benzemez..Bunun nasıl bir şey olduğunu düşünür.Sonra üst kabı çıkarır içinde ki tozu görünce madde bağımlıları gibi burundan mı alınır diye düşünür.Sonra bir kısmını burnuna çeker ve burnundan gelen ilacın etkisi gözlerini doldurur ve lanetler saçmaya başlar :D |
Alıntı:
Bu gerçek bir olay mı İbrahim?:D:D:D |
Alıntı:
|
Düşlerim ağaç benim önceden filizdiler.. |
İstanbul'da yumuşacık kararırken ortalık içimde kımıldanan bir şeyler gibi, seviyorum seni 'Yaşıyoruz çok şükür!' der gibi ey sevgili.... |
Sevdiğini erkekçe seven kişi pervane gibi özler ateşi, Sevip de yanmaktan korkanın masal anlatmaktır bütün işi... |
Hem mutlu hem değil.. Hem sıkkın bugün bu can hem değil.. İşte karışık gibi bir şey.. :/ |
Can kuşunu bana uçur Aşk elinden bade içir Hırka ile şaldan geçir Üryanın olayım senin |
zor dostum zor... |
Ufak beyinler kötü olaylarda başkalarını büyük beyinler ise kendilerini suçlarlar.. |
BOBÔ |
|
fenevden efesten basketçi almayın taraftarı çıldırtmayın fenevden efesten basketçi almayın taraftarı çıldırtmayın ne kobesi ne de shaqi hadi ıverson çıldırt bizi :D:D |
hayat bosch değil arçelikmiş yeni anladım...:D |
Cok ozledim be Vedat(Okyar) abi.. |
Sen bana mı soruyorsun ? Yalnızlığı sever misin ? diye Ben ki; Çayı bile iki şekerli içerim, Birlikte erisinler diye... |
akıllı takliti yapmaktan bıktım artık..! |
| Türkiye`de Saat: 00:05 . |