![]() |
melankolik takılmayın, bu akşam Q7 şov var:) İspanya'nın bu akşamki kadrosunu bilen var mı... |
Alıntı:
İspanya'nın Arjantin karşısına kalede Casillas, savunmada Ramos, Pique, Marchena, Capdevilla, orta sahada Xavi, Alonso, Iniesta, hücum bölgesinde ise David Villa ve Fernando Torres ikilisi ile çıkması bekleniyor. Arjantin'in, İspanya karşısına şu 11 ile çıkması bekleniyor: Sergio Romero, Javier Zanetti, Martin Demichelis, Gabriel Milito, Gabriel Heinze, Ever Banega, Javier Mascherano, Esteban Cambiasso, Lionel Messi, Gonzalo Higuain, Carlos Tevez. |
çok teşekkürler :) |
İspanya 10 kişi kalmış o kadroda, Llorente'yi ekleyelim :) |
harbiden 10 kişi yazmışlar ama bence o kişide puyol yada fabregas olur :D Ayrıca rica ederim böğürtlen :) |
:D Gerçekten de 10 kişi. Böyle bile yeneriz hesabı :) NeoRock, keşke Llorente olsa ama Villa ve Torres oyunda. Eksik olan Puyol bence :( Torres ölmeden, Llorente ilk 11de olamaz :( |
Yok Del Bosque llorenteyi ilk 11 e koyup maçı daha 25 dakikada bitirmek istemediği için almamış yoksa LLorente ilk 11 de oynamayacak adam mı :D |
Puyol kadroda yok bildiğim kadarıyla, geçtiğimiz maçta da oynamadı. Zaten orta sahaya bir kişi eksik yazılmış, o da Sergio Busquets olur muhtemelen. Llorente'nin işi zor, formda çünkü İspanyol forvetleri ve bu maçta zaten Fabregas ile Silva daha öncelikli gibi oyuna dahil olma anlamında. Neyse bir hayli fazla karaladık sanırım başlığı :) |
:D Akdora, o zaman son 20 dakikada oyuna soksun bari, kapanışı yapsın :) Onu da yapmıyor sevgili del bosque... Ya ben de biliyorum llorente 1.95lik boyuyla villa ya da torres kadar kıvrak değil ama kafa gollerine de ihtiyacımız var. :) O zaman kameramanlara sesleniyorum, yedek klübesini daha çok gösterin :D NeoRock yazdıklarında haklısın. Tamam sustum ayrıca :) |
Adı üstünde karalama defteri karalayacaz tabii :D |
Yok susman için demedim tabiki. Ama konudaki mesajlara baktım, birde benim yazdıklarıma baktım pek alakasız kalmış :) O yüzden fazla da futbol bulaştırmayayım diye cümleyi tamamladım ve çekildim kenara.. |
Olsun, alakasız olsun :) Kim ne diyecek zaten olmuş 500 küsür sayfa, bir kaç sayfa sonra bu sayfalar da unutulacak. Kapatalım konuyu yine de, ama İspanya'yı izleyin bu gece, Türkiye saati 23.00 :) :) |
Ben izlerim ama Arjantin'i destekliyorum :) |
kırıldım :D casillas'ım, altın eldivenli ispanyolum, yemez bu gece (bence, yani yemese iyi olur) |
Münzevi... |
Alıntı:
|
Altın eldivenin yokluğu belli oluyor bu gece, Reina felaketti gerçekten :) |
Forza Lionel Armando Messi :D |
Genç Llorente golünü attı be :D |
Llorente golünü attı, Bögürtlen'in hayalleri gerçek oldu :) |
Tüm dünya için sadece bir kişi olabilirsin, fakat bazıları için sen bir dünyasın. Gabriel García Márquez. |
Bir ülkede iyiler kötülerden daha cesur olmalıdır ki o ülke karanlığa gömülmesin... |
boşa akan her yaş insanı boğuyo, ben konuş dedikçe neden susuyo, nedense hep böyle oluyo, aynı seneyodan sıkılmışım ben.. |
Hangi zarı atsam kaybetmek geliyordu. En sonunda ayrılık sıkıştırıp koltuğumun altına, gönderdiler beni bu şehirden. |
"Yaralarım benden önce de vardı, ben onları bedenimde taşımak için doğmuşum." Joe Bousquet |
uzat ellerini çıkayım yeryüzünee.. |
|
vereceksen huzur ver.. |
allahim bu nasil bir inat |
Öyle kadınlar gördüm ki; bir şiirle evlenmek için bir romandan vazgeçmeye hazırdırlar. |
aynı filmden sıkılmışım bennn.. |
Çok günah işledim, korkuyorum. Ayaklar altına al beni anne! Cennete gitmek istiyorum.........Cemal Süreya |
Geri Dönüşüm. :A |
Aslında farkındayım hayatımdaki sahte varlıkların. İstesem bi anda temizlemesini de bilirim. Ama bunca sahteliğin benim samimiyetime ihtiyacı var |
ziyaretim geçmişe bak bu rüyada, yaşamak çok zor anlaaa misafiriz şu dünyadaaa, ÇOCUKLUĞUMU GERİ VER BANA DÜNYAAA |
Körle gezmeye , Cahille sohbete gidilmez.. |
Alıntı:
aynen yoldaşcım aynen.. |
http://www.slavia.cz/Historie-1923?menuid=707 12. 07. 1923 16. 07. 1923 tarihlerindeki maç skorları çok ilginç :P |
Kadıköyde Fenev Taraftarları Bir Gün Pankart Açar Ve Şu Cümle Yazmaktadır'' Babam Beşiktaşlı Olsa Onu Da Sevmem'' Ertesi Hafta İnönüde Açılan Pankartta is Aynen Şu Cümle Yazmaktadır ''Zavallı Kanarya Baban Belli Olsa Zaten Fenerli OLmazdın '' :) |
bir kere daha yandı canım ama gördüğüme sevindim .. |
| Türkiye`de Saat: 13:06 . |