![]() |
neden yurtkura başvuramıyorum:(:( |
bir çift kelime beni hayata bağlar... |
Susuzum ama benim karalamak istediğim bu deiğildi madem karalama defteri her şey karalayabilir bi insan öyle değil mi? Hayat güzel gidiyo ve umarım hep böyle güzel gider güzel insanlarla beraber.. |
Bak İçime Gör Beni Tut Elimden yak Beniii.. İstmesssen bu Aşk ııııı Otur Bastan yaz beniii. İstmesssen bu Aşk ııııı Otur Bastan yaz beniii. |
adını sayıklıyorum her gece... |
Neden insanlara sonradan görme derler anlamam..Bunun önceden görüneni nasıl olur ki ... |
Şu sıralar buı sonradan görmelerden nefret ediyorum ve ilgili yazıyı görünce kendimi tutamadım.. Sonradan görmeler çünkü öncelerini de biliyoruz bu insanların. Parayı görünce kendilerinden geçerler. Tanıyamazsınız onları.. Ne oldum delisi olur çıkarlar. Önceki durumlarıyla alakaları yoktur. Hiç düşünmezler. Rezildirler vesselam... |
Alıntı:
|
Karanlığında boğulmuş umutsuz bir enkaz gibi artık kalbim hayalet ruhuna sarılmış bir derbeder gibi dolanıp dururum gezdiğin yerlerde..Haydi güle güle git geride ne kalmış ne önemi var ki... |
Alıntı:
Yoksa ben de biliyorum eh yani doğal olarak hem fikir olmamak mümkün değil.Amacım konu hakkında bi şeyler karalamaktı... |
Adın iki hece dudaklarımda mühürlediğim.. |
vışşşşş |
Sarhoş olmak için içmek gerekmez Dünyanın derdine tiryakiyim ben Hasrettir aşkımı bende büyüten Tüm ayrılıklara tiryakiyim ben Hıçkırık gizlidir her kahgahamda Ağlarken gülmeye tiryakiyim ben İnanmayın sakın yaşadığıma Yaşarken ölmeye tiryakiyim ben . . . |
son deminde bir hayat.. geçip giden bir ömür... |
Eskiye döndüm yuppi:D |
bugün yine eskiye döndü dünya çekemeyen herkes güldü bu konuyaa aldırma bakmaz göz yaşına yalan Dünyaa |
off yaa gerçek olamayacak kadar mı güzel olunurdu böyle... |
kimisi için bir keyiftir eğlencedir su bazen de işte böyle götürür ölüme,çaresizliğe peki insan hep güçlüden yana mı olmak zorundadır ya da yaşamın hep beyaz yanımıdır görülmesi gereken? güçlüye inat ihtiyacı olanın yanında olmak değilmidir bize yakışan ? cevabınız evetse pakıstan bızı bekler ... |
sözler bazen bir hazine bazen dermansız bi dert tipi... |
Hayallerimle evli olsam rüyalarımla mutluyum Ben ağlamakla barışık olsam gözyaşımla suçluyum ... |
Şimdi acının ne olduğunu gerçekten biliyordum. Ayağını bir cam parçasıyla kesmek ve eczanede dikiş attırmak değildi bu. Acı, insanın yüreğini paralayan ve sırrını kimseye anlatmadan birlikte ölmesi gereken şeydi. Kollarda, başta en ufak güç bırakmayan, yastıkta kafayı bir yandan öbürüne çevirme cesaretini bile yok eden şey… |
rüyamda hep gutiyı goruyom noluo ülen :lollypop:dfbdsf:D:D:D |
Hayırdır Esma...:D Bir gün daha geçip gidiyor,sona az kaldı. |
akşam yolculuk var.. sivasın yollarına,çıkayım dağlarınaa dırım drıımmm:girl: |
oFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF napcam yaw... :(:(:( |
gutiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii P::D:D:D |
ben bugün öldüm sandım oysaki yeniden doğdum ben. kendimi buldum bir soru sordum her adımda bir sene büyüdüm ben. |
sanki cinayet işledim ve yok cesedi saklayacak yerim... |
niye ben ..niye biz :( |
Bitsede Gitsek! :| |
beklentilerimi kavşağında durmuş bekliyorum yığınla insan beni biliyor ben onları bilmiyorum |
Bugünde öLümü anmadan öLen bi gün sonundasın, Doğan bu güneşe merhaba hayatın sofrasındasın, Şimdi önüne bi yol çiz inanki en başındasın, İşte şampiyon zaman ve sende karşısındasın... |
Necip Fazıl'a sormuşlar: Kadının akıllısını nasıl anlarsın? - konuşmalarına bakarım - ya peki hiç konuşmuyorsa...? - o kadar akıllısına daha rastlamadım...:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Karakartal... |
yine çok sıkıcı bir akşam:( en iyisi matematik çalışmakk:(:( |
kiz arkadasima tektas yüzük alsam ne tepki verir :s::s: |
Şu tek taşta ne var anlamadım gitti.Akrabalarımın Hac'dan getirdiği yüzüklere benziyor.:D Eğer arkadaşın kıymet bilen biriyse ve seni seviyorsa ne alırsan mutlu olur zaten,bence o kadar masraf yapma,değmez.:) |
Alıntı:
|
| Türkiye`de Saat: 19:02 . |