![]() |
Şimdi Yoksun.. Son Yapraklarınıda Dökmüş Ağaçlar Sensizliğe Alışıyorum Demiştim Ya... Olmuyor Yorgunum, Bitkinim, Sütünü Emmemiş Çocuklar Gibiyim. Bir Ağlıyor Bir Susuyorum.. Bir Yokum, Bir Yaşıyorum.. |
Sensiz cennet bile sürgün sayılır.. |
Sanane Benim Seviyemden(SBS) |
depresyona girmişim doktor dedi mutlumusun şimdi ... |
Yoksun yiNe.. |
yarın orucuzzz:Dçok hevesliim:D |
evet yarın orucuz inş:) yani yarın tüm gün yatış:P:D |
direniyorum yokluğuna:( |
ßen n zaman oLanLarı unudup senin qißy'Lere inanıyorum.. i$de o zaman daha ßa$Lamadan kayßediorum.. |
Sivas ve Avrupa? Bir bag kuramadim .. |
Ramazan geldiiii yarın oruçluyuzz:D |
eveettt :D:Dinş.hayırlısıyla tutabiliriz:) |
Bilirsiniz büyükler her şeyi çok bilirler… Hatta 4 yanlışın 1 doğruyu götürdüğünü bile söylediler… Zamanla yanlışlar çoğaldı, ama doğrular hep bir taneydiler… Büyüdükçe anlıyor insan,büyükler çok fazla şey bilmiyor… Bir yanlış yaparsan bazen, tüm doğruları götürüyor… |
artık mazoşist olmıcam...mutlu olmak benim elimdeee:rock::laugh: |
dikkat oruçLu :D:D |
Alıntı:
|
sabah sabah ne kadar enerjikim yaufff:laugh: |
Sevgi ¿ Nefret Midir ¿ Sevgi ¿ Seni Seviyorum Demek Midir ¿ Sevgi ¿ Yanında Olabilmek Midir ¿ Sevgi ¿ Seninim Diyebilmek Midir ? Sevgi Sen Yokken Seninle Yaşayabilmektir |
yanında olabilmektir... |
Alıntı:
|
Fırtınanın şiddeti ne olursa olsun martı sevdiği denizden asla...!!!vazgeçmez unutma...!!! |
geri geldim millet:star::D |
h.g cnm:) nerelerdeydin :D |
Üç yeşil elma düşerdi gökten üzerimize Biri ona, biri bana diğeri de tüm sevdiklerimize Çocuk olmak paylaşmaktı Çocukluk böylesine güzeldi işte... |
:star: :star: I'm perfect!!!! :star: :star: |
bu oruçluk özleme çok yaradı :D(bitmesin ramazan:P)) |
:dancing:kalbini mi kırdım afedersiinn...:dancing2: |
Alıntı:
|
tokum diyorrr:D:D |
booobbbooo bboo bboboo :D remıx dinliyorumda koppttuum:D |
Alıntı:
Alıntı:
:D:Devet bitmesinnn :D |
pfff maca bak yaa gelde kafayi yeme.. |
ŞampiyonLuk HasretiyLe Çok ÇiLe Çektik ''GeceLeri Uyumadan SabahLar Ettik'' UçurumLara Düşmeden Tut ELimizi Şampiyon oL BEŞİKTAŞIM Mesut Et Bizi ..!!!! |
Sevtap <3 |
uğraştırmayın beni..yormayın kelimelerimi..hepinizin cevapları gözlerimde...alın ve defolun..!! |
YanLız BeNi SeV!! |
eskişehirliyi nasıl tanırsın yeni gelmişse eskişehire kafasıı kaldırıp uçağa bakar ...:D |
olmamam gereken yerdeyim... |
dibine kadar bela dibine kadar uyuzluk dibine kadar gıcıklık yeni hayat tarzım budur ... |
Ouf yeter lahn yeterrrr |
| Türkiye`de Saat: 11:38 . |