![]() |
püfff |
her günüm gözyaşı her günüm isyan!!! |
uykumm var .... |
buRda etiKet geçmeZ. ne entel ayakLar, ne sulu tavırLar, buRası "Türkiye" Yok öyLe! |
Çok uZak $éhirLéRdé aYnı ÇarpaR 2 yüRék Çok uZak 1 $éhirDé ßéhkLénDiqini ßiLéRék.. qüN qéLiR iÇin yaNar éLin qiDéR méktußLara !! qüN qéLir ßéNy aRarSın qöZün daLar uZakLara... Yaz qéLir sıCak oLur ak$am SahiL yo[LL]arınDa Hér adımDa ßéNy aRarSn qöZün daLar ufukLara RüzqaR a$kımı kucaqıNa aLsa daqLarı tépéLéRy a$sa.. SaçLarına uLa$sa http://www.emoturkey.com/images/smilies/klp.gif |
bağıra bağıra sessizlik .. |
..deLü manyax.. :marchmellow: |
gıdıyosun bugun belkı baska sehıre belkı baska dunyalara..kalpler bır oldugu surece sorun yok dık kafalı arkadasım benım :) |
senden baska kimse yok icimde... (: |
senden baska hiçbir aşk heyecanlandırmıyor bni ;) |
Karala karala nereye kadar! |
sıkkın, yorgun, gergin, sarhoş .. |
Yine Gönlüm Hoş değiL .. |
Gözlerine hasret Gözlerim üzgün sevgine hasret benliğim sana hasret:( |
Arkası gelmez dertlerimin bıktım illallah Biri biterken öbürü de başlar vermesin Allah Böyle gelmiş böyle gidecek korkarım valla Yok mu çaresi dostlar fesupanallah Alemin keyfi yerinde yine maşallah Bize de bir gün kader güler güler inşallah Böyle gelmiş böyle gidecek korkarım valla Yok mu çaresi dostlar fesupanallah |
bişey söyledi, ki bence de doğru, bir bar filozofu: ''çok kadın hiç kadındır oğlum, yalnızlıktır sonu". |
Daha dokunmadan kurudu irem çöllere bir türlü yağamıyorum yeni bir koşunun başlangıcında biraz deprem sonrası biraz şehir hülyası bir kalp yangınından geriye kalan siyah gözlerine beni de götür artık bu yerlere sığamıyorum.. |
sanki rüzğar onun nefesi yağmur onn göz yaşı rüzğarda dökülen yapraklar omuzuna dökülen saçları sanki .. Bir zmanlar yazdığm bir şiirden ufak bir bölüm :) |
hangi düşleri erteledik artık son hükümsüz saatlerimizde.. |
Bir söğüt gölgesinde dökülmüş bir yaprak olarak kalsam...Keşkelerimle..Nedensiz nedenlerimle... |
güzeller çok var ama meğil birine olur .... |
yak gel bildigin ne varsa sat gel gözüm yok para pulda yalniz sanadir bu hasretim.. dön gel vaktimiz daraldi zaten su yalan dünyada yen inadi sevdigim... :D:D |
anne ben geldim dizlerin duruyor mu başımı koyacak .. Anne ben geldim Ben OğLun hayırsızın .. |
Bahari çiçek-böcekle, kahveyi orta sekerle, hayati seninle seviyoRum.. :D:D |
Hayat kızgın boğa,ben kırmızı pelerin;) |
amormio amormio :D |
MutLuLuq mu? ÇocuqLuqTa kaLdı..! |
hérkés annadı né yazıkki annatamıorum dérdimi yaré ..bén sénLé aska düştüm parçaLandım tané tané ...! |
ne ßekaR ne iLişqiDee ßu aRaLaR saDece gaRiq ßiR çeLişkiDe xPP |
acı çekiyorum hem maddi hem manevi offf:(:(:( |
Tükürülecek nice yüz warken yerlere tükürmeyın xP |
Ne lan bu kırk yılda bi asansörde kalıyoz ondada erkek gelio :D |
canlarım benim ya ilk göz ağrılarımm..hiç birinizi unutmayacağım.. |
ya zamanı gerı alalım.. ya keskeler olmasın.. yada bıraz cesaret .. |
biR kiŞiye geRektiğinden fazLa değeR verirSen ya onu kayBederSin ya da kenDini kahReDerSin .. |
Déh seT / waHseT / ouw séT xD |
zaRarm yokTur yararım oLmadıqı qbi =D |
|
pikaçu bu ya :D |
aynn :D |
| Türkiye`de Saat: 04:26 . |