![]() |
ahh ahh o etrafiındakileri benim etrafıma transfer edelim be meleğim yaa :(:(((hepsiyle uğraş dur :(Bu ne büyük aşk şanlı beşiktaş ulann.:D |
:Dedelim canım etrafımda hiç ezik kalmasın:)onların saçma sapan tesellilerine ihtiyacımyok:mad: snrimi onlardan çıkarcam yarın:Ddwcem hepsini:D |
ne takıyosun onları yav :)ezin gitsin:) |
canısı tecrübeli bu konularda :D:Dbir bana uygulayamıyor o söylediğini :D:Doooff ulann offf bu ne büyük aşkk ...:( |
etrafımdakı ezıkler bula$mıo özy yarısını bna gönder :D |
:D:D:Dooo edoşumm süpersin yaa ama yok sana kıyamamm hiç bir yere göndermem onları:(:( |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
msn açılmıyooo :(:( |
seviyorum hemde en derinde:)anlayamaz kimse bu aşkı -BEŞİKTAŞ- |
aşığım sana doyamıyorum nede güzelsin bakamıyorum seni sevmeye kıyamıyorum bu ne büyük aşkk şanlı Beşikt'aşk'!... |
$aka gibi $aka :/ |
Hayat , Serdar Özkan'ın Şutları Gibidir.. " Biraz Sert ve İsabetsiz " . . |
|
Yakışıklı olanlar hariç futbolcuları tanımayan .. Takımının ilk 11 ini dahi sayamayan ..Derbiler hariç maç izlemeyen .. Sevgilisininkinden başka (!) takım tutamayan ..Outla korneri ayıramayan ..Stad makyajlısı, dizilim yabancısı,tribün kokonası cazgırlara inAt...başka olur di$i KARTALLAR..!! |
başla hadi ! sar karanlığına beni vur yalnızlığınla beni yerden yere, yerden yere hadi ! başla ! yıka yağmurlarında beni kaybet kaldırımlarında beni... korkmuyorum.. korkmuyorum..! |
Aşk sevipte ayrı kalmaksa, Sevgilerin sonu hep ayrılıksa, Ömürlerin sonu hep böyle karanlıksa Al dünya bu aşkı, sende kalsın |
Hani bir kelebek yakalarsın ya avcunun içine, Sonra bakmak görmek istersin yaşıyormu diye, Baksan kaçaçak sımsıkı tutarsan ölecek, İşte böyle birşey seni sevmek.. bu söz bi büyüğüme gelsin beni istemeyen bi büyğm:( |
|
" Başlı başına bir dünyadır aşk. Ya tam ortasındasındır, merkezinde, ya da dışındasındır , hasretinde ." |
" Hayat Bilgisi " kitaba sığmaz, başkalarına yedirin ! |
içimde o kadar dolu bir sen varsın ki tıpkı denize mürekkeple adını yazar gibi kalbimin en derinlerine kazımışım seni aldığım her nefeste içime seni çeker gözlerinin ışıltısında güneşi görürüm... |
yare gizli sözlerim var diyemiyom ele karşı... |
çok yorgunumm offf:( |
Bu suçsuz gözlerime hesabım ağırdır... |
ben a$kı buLdum artık farketmes sevmesende bNi SevGin BitMeZz.. |
Yaşamak Herkesten Yana Olmayabilir Ama Ölüm Tarafsızdır. |
Farkım , Şeklimdir , Şeklim , Tarzımdır . . |
Düzlükte geçme beni rampada ezerim seni :D |
yazmak tarZım deiL çizeRim :cool: en iddalı bnmkı oldu :D |
Aşıksan vur saza şöförsen baz gaza :D |
Elinde testere bizide kessene cem garbioğlu eskişehire gelsene:p |
kimsenin aklına gelmez ölüm ama hepimizi bekler kara bir toprak" "sokak köpeklerine gösterilen ilgi sokak çocuklarını geride bırakmış" "ilk nefesimde ben senin, son nefesinde sen benim kollarımda "Ayırırsan ayrılırsın, bölünü......rsün hep bölersen "Siyah çiçekler çoksa eğer beyaz ölümün günüdür !" |
Alıntı:
|
Mazoşist kılıklılar.:D:D |
ehehhe :D sehrimin taraftarı söluolrdı özyym :D |
Alıntı:
|
olmazmı:D |
sensiz geçen günlerin kazası yok be sevgili:( |
Unutmaya 5 Kala gözLerini .. Ben Herseyimi Sende Bıraktım .. Sırf Aşkımı Alıp Gitmek içinn.. |
| Türkiye`de Saat: 05:58 . |