![]() |
Keşke Hic Büyümeseydim de , Kalbim Yerine Dizlerim Kanasaydi.. |
çok aptal var çooookkk.... |
8 Harf Tek Hece.... |
geçmese saatler..takılp kalsam kısacık bir anın monotonluğuna... |
isyan eden kazanır... |
Karaladim i$te Naber ? :) |
gözlerimden süzülen bir damla yaşım olsam değmez ki sana akıtamam sana... |
misafirim ol gel.. hiç önemi yok kalsanda kalmasanda.. |
dur dedi ne yapıyosun kendine gel ! biliyosun sonunun ne olacağını daha önce de yaşadın bunu daha yaraların iyileşmedi gücün yok bu aşka kaldıramazsın dedi dinlemedim onu bu sefer sustu tek kelime etmedi bir daha ama biliyordu vazgeçmeyeceğimi biliyordu sonuna kadar gideceğimi biliyordu tükeneceğimi ses etmedi o güne kadar benden bişey saklamamıştı seviyorsa seviyorum demişti sevmiyorsa sevmiyorum demişti açık ve net şüphesiz, kararlı ve çok emindi her zaman hiç pişman olmadı seviyordu çünkü her zaman kararlıydı hep dinlerdim onu bu sefer dinlemedim ilk defa yaptım bunu aslında korkuyordum bile bile o hayır dedikçe ben seviyorum dedim hayır dedi seviyorum dedim inanmadı, yalan söylediğimi anlamıştı içten içe pişmandım aslında saklamaya çalıştım, anladı hissetti pişmanlığımı.. ona söz vermiştim yalan yere seviyorum demeyecektim hep onu dinleyecektim çıkmayacaktım sözünden söz vermiştim, tutamadım biliyorum çok kırdım onu söz vermiştim, yalan yoktu söylemişti, bir yalanın arkasıda gelirdi zehirler insanı demişti zehirlendi işte, kirlendi nasıl düzeltirim bunu bilmiyorum çok kırdım onu pusulasını şaşırdı bir kere kalbim... |
roman tadında karalama defteri :D |
öldürmeyen allah öldürmüyor işde;) |
insanlara fazla değer vermeyeceksin!!! |
nisaaannn 1 yarınn bunu çok fazla kullanacağım yaşasınnn:D:D:D |
ilk değildi senin için ağlayışım..ama ilk defa bu kadar derinden hissettim yüreğimdeki 'sen'i..sessizce ağladım..tek kelime çıkmadı dilimden..sadece nefesim ve gözyaşlarım vardı..bu sefer gerçekten hissettim sensizliği..keşke hiç olmasaydın ya da..olmasaydım... |
adalet inş yarın yerini sağlıtacakk (öle bişe varsa) |
Senin hak edilmişin yok Hak edilmemişin oyununa geliyorsun… |
sevme gülüm yanarsınnnn :D:D |
ohhh be rahatladım :):) |
sigarasız 2. gün ulAn ! :D:D... |
bakmayın gülüp geçtiğime..kırgınım aslında..çok kırgınım... |
Alllahımmm cuma günü edebiyat sınavııııı....:(:(:( |
yarında hergün ki gibi bir gün olacak değişen bişey yok işin ilginç tarafı kötü bişey olduğunda hasretle iyi şeyler olduğunda nefretle anacağım bu günleri :D... |
Yine SinirLendim Yaaaaaaaaa :@ |
sönen bir yangın gibi bakışların sıcaklığını yitirmiş ama dumanıyla hala beynimi uyuşturan ... |
Gün olur her alev küllenir fakat küllenmiyor şu yangının büyüyor hay aksi |
sallamışım dertleri :) |
sorma hiçbir şeyi...cevapları yok çünkü... |
bir virgül koysam yaşamaya, öznesi sen olan sonsuz cümleler kursam... |
:D:D:D |
Ya zamanından çok erken gelirim Dünyaya geldigim gibi Ya zamanından çok geç Seni sevdigim gibi Mutluluga hep geç kalırım Hep erken giderim mutsuzluga Ya her şey bitmiştir çoktan Ya hiçbir şey başlamamış Öyle bir zamanına geldim ki yaşamın Ölüme erken sevgiye geç Yine gecikmişim bagışla sevgilim Sevgiye on kala ölüme beş... |
yaa neden hep duş aldığımda uykum çabuk gelmek zorunda... :) |
:love: BEŞİKTAŞIM :love: |
güzel bir gece ay yıldız ve güzel bir mehtap :) |
karanlıklar içinden gün doğar ya aniden belki öyle can bulur yarım kalan hikayemiz... |
kimse kimsenin hiçbir seyi olmaz...mış. |
herkes sözünü söyler son sözü sago söyler... hade başla sago ateşten gömlek :D:D:D... |
demedim mi haydar... |
aloo millet bu aksam youla showu izlemek icin karar aldim batuhan cakacaktir bir tane |
sor, sorgula koyun olma... |
sensiz zaman geçmiyor be ela gözlüm... |
| Türkiye`de Saat: 04:31 . |