![]() |
en az 5 atçaz... |
sustum ve sadece seyrediyorum... |
yine yine olmadıı.. |
neden beni bulur bıtmek bılmeyen sancı ... |
gerizekalı bakayım valla gerizekalı :D... |
alemsin ozan :D:D:D |
:D:D |
güzel bir gün:):):):) |
söylesene peri kızı dudağından öptüğümde biz nereye gittik ? ... |
Ernst.... |
en büyük acılar sevgiden, sevdalardan doğar.... |
Bu yıldızlı gökler ne zaman başladı dönmeye? Kimse biLmez... |
Karaladim ozaman :) |
yazık senin haLine.. |
hadi bitse de gitsek modundan sıkıldım ya yaşayacağız yada biteceğiz... |
uzun zamandır dinlemek istediğim bir şarkı gibisin fakat tamamen nostaljısın |
Geceyi çaresizlik geçiyor saat; tanıdık zamanlar yıllardır hep yaşanan. Artık alacak nefesim yok sensizliğe... |
aşkın zehir olsa yine içerim yolun ecel olsa korkmam geçerim... |
benim gibi dostlarınız varken düşmana ihtiyaç duymazsınız!!!! eseeerr özür dilerim =(( |
bazı şeyler için iyi olmak yetmiyormuş sevilmek için aşk için iyi olmak yetmiyormuş... |
Alıntı:
|
Oysa ben senden neler neler isterdim Senli sevdalarda doğmak isterdim... Sabahlar isterdim asi ve mavi Büyüsün isterdim ışığın rengi... |
Dön nasıl kimle nerdeysen Dön beni biraz sevdiysen Dön, yüreğimde hasret çaresiz kaldı |
görecek günler var daha aldırma gönül aldırma... |
birine şöyle ağız burun dalasım var..!!!! |
bugün senin doğum günün öpücük koynum alnına kopardığım o güllerden taç yaptım istanbula yaşadığım en büyük mutluluk çektiğim en büyük acısın bir şarkı yazdım sana umarım hep HATIRLARSIN :(:(:(:( |
kanıyorsunuz durgunluğuma...gözlerimdeki öfkeyi görebilecek kadar \'derin\' değilsiniz çünkü... |
çağırdım geldiler oturmasalar ölürdüm, oturdular öldüm, anlamadılar.. |
En Fazla içimde ölürsün , gözlerime gömülürsün ,kaparım gözlerimi ... vasiyetimi yazarımm.. |
Kararsızsan karar ver ne olur yanımdaysan elimi bırakma |
tamm kanka ver elini ..!! ı loVeeeeee |
yakala :D |
bahane bulma yalnızlığına sen sevmeyi unutmuşsun... |
Üç nankör bir araya gelmiş çekip gitmiş şeref. Esefle kınama görevindeki yalakalıkla mükellef |
İnsansız adaLet oLmaz..AdaLetsiz insan oLur mu? OLur, oLmaz oLur mu ! Ama, oLmaz oLsun... |
Kolpa olan dostlarım bu sözleri yesin, gözlerini kacırmadan kulak verip dinlesin |
sevda senin gözlerinin rengindeydi işte bu yüzden, sırf bu yüzden ben siyahı ölesiye sevdim... |
saçlarıma vurdu ayrılık ayları bir seni çok sevdim birdebaharları bir seni özleim bir seni bekledim unuttum gidenler gidenler dönmüyooooooooor geri |
ßen waRım ßen yhOqum aLLahım..qönLümn konakLarı bombo$.. |
dilden dile dolşan bir söylentiymiş aşk... |
| Türkiye`de Saat: 19:06 . |