![]() |
nerden çıktın karşıma niye tanıdım seni...:( |
noluyo ask böcükleri :D |
İlgisiZ ruhsuZ a$k böCeeem :cool: |
Alıntı:
|
teşekkürler ablacım..:) takmıyoRm bundan sonra seni .... :D ;) naparsan yap b*k böceii :D |
senden daha güzel..senden daha özel.. |
dayan yanlızlığım!!.. |
Dışımda kahkahaların yükseldiği bir suret... Içimde siyahlara gömülmüş uçmayı bir türlü beceremiyen ürkek yüreğini siyahlara gömmüş hıçkıra hıçkıra ağlayan küçük bir kız ... Dışımdaki dünyamda ne çok renk vardı oysa... yüreğimin rengi hep siyahtı... sevdanın rengi siyah... acının rengi siyahtı ... |
Alıntı:
|
Küllenip giderken acılar Kendi kendime yaşamaya Donmuş bir göz yaşı gibi Akmayan şu yaşantıma Alışıyordum, öğreniyordum Savaşıyordum kusura bakma Başarıyordum..... |
kalbimizde renklerin bitmesede dertlerin doyamam doyamam sana... ne cincona ne feneve aşığız beşiktaşa doyamam doyamam sana |
Şimdi gözLerime , Ağlamayı Öğrettim . . |
Aşk Dediğin , Zavallı bir Kapıyı Duvara Çarpıp Çıkıncaya Kadarmış . . |
bı ınsan zar atarken bıle dusunur mu yaaaaa:D:D gelmessen gelme memo :D |
vazgeçtim senden ;) |
Kızların Edward'ı Varsa , Bizimde Aysun'umuz var :) |
Aysun kadar basınıZa taş Düşsün :D :p |
Çaresizlere , çare araniyor.. |
Bu sene MoRLar Anca BirbirLerine Korlar ;) |
still got the blues..! |
sevmek.. kimi zaman umarsızca.. alabildiğince.. tozu dumana katarak.. nefes nefese.. ben gibi..biz gibi.. alabildiğine yaşayarak alabildiğine yaşatarak.. |
Alıntı:
|
sağol canım benim :):) |
karsıılıksız sevebılmekse sevda gercek seven kule donmus hher cagda elım kolum baglanmıssa kıyında sana olan sevdamdır bılesınn |
direniyorum yokluğuna:( |
hersey seninle güzel cantanem (: |
ben sadece konuk oyuncuyum... |
Hayatı , Kuyruğundan Yakalayanlardanım :) |
ηє уαяıη υмяυм∂α,ηє ∂є ∂üη |
Çok uZaqa qiTme oqLuM ßeNde herşeY ßoL |
cl macerası başlıo hadi hayırlısı ... |
nedeenn yaa nedeennn :(((iyi oynadığımız bir maçta olacak işmi buu!!..:(( |
:(:( en kotu berabere kalsaydık :( |
of ya neden:(yenilmemeliydik:( |
offfffffffffffff:( |
hep böyle oluyorr umutlanıyoruzz..sonraa utanıyoruzz..Al iştee yarın şimdi git bir ton eziğe hesap ver!..yakışıyormu be Beşiktaşım bu kadar kora kor oynadığın bir maçtaa:(( |
galibiyet tanımlayıcı mesaj tıyo fb ve gsli arkiler:mad: hepsi dayak yicek yarın manyaklar:mad: |
ooffhh offhh :(:(hepsi ayrı bir dert Beşiktaşım hepsinden dert bee:D |
Yensede YenıLsede KaLbım Hep sennLe ıyı günde kötü günde HastaLıkta SagLıkta SewıyoRuz Besıktasııı ! beşiktaşım birde gol atsaydın süper olacaktı :) |
şaşırdım:Detrafımdaki btn ezikler üzülüor:)of allah'ım ne diyelim darısı wolfsburg ve moskovanın başına:( |
| Türkiye`de Saat: 04:23 . |